STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

hepımız guzel şeyler beklıyoruz kardeşm bende dun senn gıbı kahroldum hocamızı her çekışlerınde kederım 2 kat arttı ama baskıyı bız yratıyoruz medya başka takımlar degıl benım anltmak ıstdgımde oydu sakın yanlış anlmaa herkesın dılegı guzel futbol hırslı agrsıf bır GALATASARAY

bunu herkes bence çok yakın zamnalrda görucekk

Yok abi ne demek,Neden yanlıs anlıyım:)Sen güzel düsncelerini bizimle paylasıyorsun sagol:)

Gidiyimde yemegimi yiyim,Az sonra gelirim kardeslerim:tiphat:

İnşallah bu sezon yine sadece baskete talim etmeyiz. Terim in yanlışlardan dönüp herkesi yerli yerine koyup Baroş a da sabretmesi lazım.

Teşekür ederim ilk anda onu dedim yakınlarıma:D yediği gol öncesi ve sonrası yaptığı kurtarışlar da bunu kanıtlıyo zaten..

Yedigi gol sonrasi yaptigi kurtarislar kendisi icinde cok ønemliydi renkdas. kim bilir ne kadar uzulmusdur o gole.

En az bizim kadar uzulmusdur.

Ataklarda desteğin az geldiği doğru. İBB'yi abartma fazla Onur. O kadar da iyi değillerdi bilesin:).

Haftaya görürüz onları. Bilemeden 2 haftaya. Klasik Anadolu TT yedik dün. Kapan, sert ve seri ol. Bir gol bulursan daha sert kapan vs..

Biz dün top kapıp ani atak geliştiriyoruz. Rakib 6-7 kişi biz 1-3 arası. Kazım kaç kez trip yaptı misal. O yüzden hak veriyorumda.

;

Göbekte yaratıcı isim eksikliğimizde var. Baroş'a kızanlar oldu lakin maçı bir daha izlesin herkes, 958649 kere geri gelip top aldı, yıprandı. Presde yaptı. Solaçık oynadı, sağ açık oynadı... Didindi ama ona pas atacak isim yok. 2 kez top aldı, birinde camış savunmacı aldı topu diğerinde "normal" bir durum olan gol kaçırması ile sonuçlandı pozisyon.

Tehlikeli pozisyon yaratabilmemiz için geriden hücuma sürpriz adamların destek vermesi gerekiyor. Bizim ani hücumlarımızda ceza sahası civarında bulunan oyuncularımız çoğunlukla 2 kanat oyuncusu ve forvetimiz oluyor. Arkadan 2 ortasaha daha destek vermeli diye düşünüyorum. Birisi de geride olası top kaybı için emniyet sübabı olur. İBB'nin kontraataklarında hep 5-6 kişiyle çıktıklarını gördük ve bayağı tehlikeli oldular. Bizim de atağa katılan oyuncu sayımızın fazla olması lazım. Yoksa 2-3 kişiyle atak yapınca. Kazım'a top geliyor, içeride Baros ve Sercan var. İBB'den 4--5 savunma oyuncusu var. Nasıl isabetli orta keseceksin içeriye bu kadar az adamın varken tehlikeli bölgede? :)

artı bırde bu dıgıturk şerefsızlerınde bırılerı haddını bıldrmesını temennı edıyorum dun maç 2-0 fatıh hocayı zoom yapamıyıp bır yazıyla beraber göruntelıdırr bılmem farkındamısızn neymış burdan çıkış yokmuş yazsını fatıh hocaının ustunde gösterdıler bışey dıyecem ama neyse sınırlerım epey yıprandı bu azıze köpeklerınden dolayı

Yedigi gol sonrasi yaptigi kurtarislar kendisi icinde cok ønemliydi renkdas. kim bilir ne kadar uzulmusdur o gole.

En az bizim kadar uzulmusdur.

Bu sene kalede sıkıntı yaşamayız ujfalusi stoper'e , eboue sag bek e geçmesi şart bu saatten sonra ilerde de ;

solda riera-sercan-engin 3 lüsünden biri

sagda kazım olarak oynanması gerekmekte.

yada maca çift forvet olarak cıkmakta mantıklı - Baros - Sercan.

Bu sene kalede sıkıntı yaşamayız ujfalusi stoper'e , eboue sag bek e geçmesi şart bu saatten sonra ilerde de ;

Hosgeldin renkdas.

Bencede kalede sikinti cekmeyiz.

firatgunayer fırat günayer

Disiplin Talimatı'nın 58.maddesinin hafifletilmesi için başlatılan çalışma Gs,Ts,Ordu ve A.Gücü'nün olumsuz tavrıyla rafa kalkıyor..

Takımı ileri itecek stoperimiz olmadıktan sonra bu takım 60-70 metre de oynar. Yani bu da sadece bu lig için bile yeterli olmaz :)

TT Arena'daki maçlara 2 forvetle çıkmamız çok iyi olur. Hem daha fazla pozisyon üretebiliriz.

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - Balta

- Melo-

Kazım - Selcuk - Riera

- Baros - Sercan -

Gibi bi kadro düşünüyorum. Sabri'yi kesinlikle orta sahada ve kaptan olarak görmek istemiyorum.Oynayacaksa sağ bekte oynasın önünde de Eboue oynama şartıyla.

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - Balta

Melo

Kazım - Selcuk - Riera

Baros - Sercan

Gibi bi kadro düşünüyorum. Sabri'yi kesinlikle orta sahada ve kaptan olarak görmek istemiyorum.Oynayacaksa sağ bekte oynasın önünde de Eboue oynama şartıyla.

Kaptanligina birsey diyemiyorum, ama kesinlikle sag bek oynasin oynayacaksa.

Geri
Üst Alt