STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Firat Günayar yanlis yazmis olabilir. Hafifletme falan olmasin. Herkes ne yaptiysa cezasini ceksin

Eh herhalde.

Git sike yap, ondan sonra 1 sene sonra karar verecegiz, ondan sonra, maddeyi degistir, sike yapan kume dusmesin, sonra iddaaname ciksin, sonra derler: Sike var, ama kume dusme yok, oh ne ala memleket.

øyle birsey olursa UEFA'ya bizzat kendim telefon ederim. Cok ønemli bir kisiyim ben :asd:

Haftaya böyle çıkarsak Samsun'da Bance olsun,Alvaro olsun ve özellikle Ekigho olsun perişan eder bizi.

Şu takıma bir tane adam gibi sol bek aldıramadık ya ona yanarım..

Ekrem'in topa gidip yönünü değiştirdikten sonra çektiği elini kasti değil dediler inanamıyorum..

Arkadaşlar bu kadar enseyi karartmaya gerek yok.. Dün Galatasaray istisna kötü maçlarından birini oynadı.. Bunun en büyük sebebleri Yeni bir takım olmamız, Ligin ilk maçı olması, Olimpiyat stadı ve herkez kendi yerinde oynamadı.. Ayrıca Riera, Engin ve Sercan hazır değiller... Samsun maçı ile birlikte gerçek oyunumuzu oynamaya başlayacağımızı düşünüyorum...Herkez kendi yerine geçecek ve bazen ligin ilk maçında mağlup olmak bir seneni kurtarabilir...Galatasaraylı futbolcular gereken dersi çıkardı dün buna emin olun... Gerçek Galatasaray ligin 5-6 haftasında ortaya çıkar...Bu takım, takım olmayı başarınca herkez bugunu hatırlamayacak...Dün bir çok yorumcuya gün doğdu Tv'de sallıyorlardı Galatasaraya... Lütfen bizlerde onlanrdan olmayalım...

4-4-2 bize en uygun diziliş diye düşünüyorum. Ortasahada Sabri kesinlikle olmaz. Yekta'nın yeterliliği tartışılır. 2 forvetli dizilişe geçtiğimizde taşlar yerli yerine oturuyor. Fatih Terim denese birşey kaybetmez.

Arkadaşlar bu kadar enseyi karartmaya gerek yok.. Dün Galatasaray istisna kötü maçlarından birini oynadı.. Bunun en büyük sebebleri Yeni bir takım olmamız, Ligin ilk maçı olması, Olimpiyat stadı ve herkez kendi yerinde oynamadı.. Ayrıca Riera, Engin ve Sercan hazır değiller... Samsun maçı ile birlikte gerçek oyunumuzu oynamaya başlayacağımızı düşünüyorum...Herkez kendi yerine geçecek ve bazen ligin ilk maçında mağlup olmak bir seneni kurtarabilir...Galatasaraylı futbolcular gereken dersi çıkardı dün buna emin olun... Gerçek Galatasaray ligin 5-6 haftasında ortaya çıkar...Bu takım, takım olmayı başarınca herkez bugunu hatırlamayacak...Dün bir çok yorumcuya gün doğdu Tv'de sallıyorlardı Galatasaraya... Lütfen bizlerde onlanrdan olmayalım...

Benim anlamadığım da o kalınlaştırdığım kısım. Madem Engin de hazır değil Riera da. Neden Riera yerine Engin giriyor ki oyuna, Engin mi top taşıyacak forvetlere? Kanatlardan atak yapamadık, en net pozisyonumuz Çağlar(!)la gelişti. Gerisini siz düşünün. Çağlar'ın getirdiği top en net pozisyonsa, Riera neden girmez?

Benim anlamadığım da o kalınlaştırdığım kısım. Madem Engin de hazır değil Riera da. Neden Riera yerine Engin giriyor ki oyuna, Engin mi top taşıyacak forvetlere? Kanatlardan atak yapamadık, en net pozisyonumuz Çağlar(!)la gelişti. Gerisini siz düşünün. Çağlar'ın getirdiği top en net pozisyonsa, Riera neden girmez?

Rieranın 15 gündür idman yapmadığını söyledi Fatih Terim..

:D Sabri orta sahada daha verimli olur diye düşünüyodum ama yanılmışım Sabri Sarıoğlu bek harici hiç bi yerde oynayamaz.

Aynen öyle altarnatifi bulunursa ordada oynamasın.. Bu kadar diyorum..

Ön tarafa düzgün biri alınırsa sağ kanat Eboue önünde iyi bi sag acık olarak oynansın.

Artık Baros'un top ayağına gelince 1 sn ayakta duramadan düşüp topu kaybetmesini görmek istemiyorum, bir de sanki çok iş yapmış gibi tavır yapıyor. Terim bileti kesti bence Elmander'den zor alır formayı.

Karartmiyorum zaten:)

Katiliyorum dedigine.

Takımın en zayıf halkası ve Ujfalusi dışında inadına transfer yapılmayan bölgesi DEFANS. Balta, Çağlar, Servet, Gökhan ve Sabri ile OLMUYOR, OLMAYACAK. Top yapabilen en az bir stoper, sürekli hücuma olumlu katkı yapabilen iki bek şart iken ne akla hizmet ise yine orta sahaları doldurduk takıma. Ben olsam Gökhan'in yerine havada karada Ceyhun'u tercih ederim. Şu anda bütün yük orta sahaya ve kanatlara biniyor, ki dün sol açık oynayan Eboue sürekli orta sahada gezindi, Kazım ise sürekli kıvırmaktan top oynayamadı, koskoca bir sıfırdı. Takımın sorunları iki senedir çığ gibi büyüyor ve bu gidişat da gidişat falan değil. Böyle giderse devre arasını göremeyiz.

Geri
Üst Alt