STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

İlerde çoğalamıyoruz,kapalı takımlara karşı atak bile yapamadığımız gibi açık oynayan takımlara karşı kontra atakta yapamıyoruz?Ben nasıl gol atacağımızı gerçekten merak ediyorum.Anadolu takımlarının maçlarını izliyorumda bizden daha iyi atak yapıyorlar,en azından çabuk adamları var mücadele edip pozisyona giriyorlar.

bu sene Sampiyonuz !!

buna yürekden inaniyorum oyunun bazi bölümlerinde iyi paslastik takim sadece birbirine alismasi lazim

buda zamanla olacak bisey bence asil Galatasarayi 3-4 hafta sonra görecegiz o zamana kadar en az hasarla atlatmamiz lazim

Evet buna kesinlikle katılıyorum ıste.. insallah alırlar önümüzdeki sene.

Devre arasında alsınlar sene sonunu beklemeye gerek yok devre arası ben Baros'un kesinlikle satılacağını düşünüyorum,bir forvet ve Keita bir de playmarker alırlar devre arası yani 3 adam..Bu çok sakıncalı olur ama olsun eksik sonuçta dediğim bölgeler..

Tehlikeli pozisyon yaratabilmemiz için geriden hücuma sürpriz adamların destek vermesi gerekiyor. Bizim ani hücumlarımızda ceza sahası civarında bulunan oyuncularımız çoğunlukla 2 kanat oyuncusu ve forvetimiz oluyor. Arkadan 2 ortasaha daha destek vermeli diye düşünüyorum. Birisi de geride olası top kaybı için emniyet sübabı olur. İBB'nin kontraataklarında hep 5-6 kişiyle çıktıklarını gördük ve bayağı tehlikeli oldular. Bizim de atağa katılan oyuncu sayımızın fazla olması lazım. Yoksa 2-3 kişiyle atak yapınca. Kazım'a top geliyor, içeride Baros ve Sercan var. İBB'den 4--5 savunma oyuncusu var. Nasıl isabetli orta keseceksin içeriye bu kadar az adamın varken tehlikeli bölgede? :)

Aynen. Ek olarak o bölgede süpriz paslar atabilecek ve golü düşünen bir ortasaha oyuncusunada ihtiyacımız var. Adam eksiltemiyoruz misal dikkat ettiniz mi bilmem. Bu tip bir oyuncumuzda yok.

bu sene Sampiyonuz !!

buna yürekden inaniyorum oyunun bazi bölümlerinde iyi paslastik takim sadece birbirine alismasi lazim

buda zamanla olacak bisey bence asil Galatasarayi 3-4 hafta sonra görecegiz o zamana kadar en az hasarla atlatmamiz lazim

Hasan Sas: Ilk 3 macta 3 puan istiyorum.

abBddyTae1.jpg

Samsun maçının konusunu acalım :)

Devre arasında alsınlar sene sonunu beklemeye gerek yok devre arası ben Baros'un kesinlikle satılacağını düşünüyorum,bir forvet ve Keita bir de playmarker alırlar devre arası yani 3 adam..Bu çok sakıncalı olur ama olsun eksik sonuçta dediğim bölgeler..

Bence suan Sol bek, stoper ve forvet daha öncelikli Keita'dan.

Nolur Yekta´yi ilk 11 ´e yazmayin ya. Bi ben mi Sarp´tan farki olmadigini düsünüyorum?

bence deplesmanda söyle oynamliyiz

-----------Muslera---------

Eboue--Servet-Ufalusi-Balta

-------Melo-----Ceyhun----

Sercan----Selcuk------Riera

----------Elmander---------

Nolur Yekta´yi ilk 11 ´e yazmayin ya. Bi ben mi Sarp´tan farki olmadigini düsünüyorum?

Bu halie ile katılıyorum. Çok çok eksiği var. Hatalı paslar yapıyor. Ama birşey daha var yerinde oynamıyor. Ortasaha - göbek oyuncusu değil, olamayacakta.

bence deplesmanda söyle oynamliyiz

-----------Muslera---------

Eboue--Servet-Ufalusi-Balta

-------Melo-----Ceyhun----

Sercan----Selcuk------Riera

----------Elmander---------

Katılıyorum. Melo-Selçuk arkasına defansif bir isim şart. Sercan ya da Riera kesinlikle oynamalı. En az biri oynamalı. İç saha da ise Melo geride, Selçuk önünde ve en önde Riera-E.Çolak olmalı.

Tek forvetle olmuyor.Kesinlikle çift forvet oynamalıyız.

tek forvet oynamak için sağlam bir playmaker'ınız olması gerek. olmadığına göre tek forvet oynamak mantıksız, forvet pas alamıyor çünkü.

Sarp ile Yekta'yı karşılaştırmak tamamiyle yanlış.

Geri
Üst Alt