STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

yuh lan yuh haftaya baros hatrick yapar yine kral olur

birakin bu isleri iyi oynamadik ama son vuruslarda beceriksiz olmasaydik alirdik maci

ibb'nin forveti eneramo

karabük'ün forveti shelton

eskişehir'in forveti kamara

bizim forvetimiz baros

sercan-elmander ikilisine geçmezsek işimiz zor

forvet çok önemli

simdi bakiyorum, eger sampiyon olmak istiyorsak, baros 20 gol atmali

kazim en az 10 golü bulmali

riera keza öyle.

ama ne baros 20 gol aticak gibi duruyor, nede kazim 10-15 gol aticak bir topcu

ee peki, kim aticak bu golleri

Fatih Hoca Baros'a mecbur kalmadıkça oynatmaz, oynatmamalı. Elmander/Sercan oynasın. O kadar dedik forvet lazım diye, ama yok, Baros gitmesin. :o Çok seviyoruz onu!.. Formunu yakalayacaktır..

Stancu niye gitti o zaman? Hem yetim çocuk (:D)

dua edelimde haftaya sabri cırcır fln olsun yoksa kurtuluşumuz yok kahtalı mıçı bile sabriyi orta sahada oynatmaz

1. Baros kim ki direk soyunma odasına gidiyor ? geçen sezon ve bugün sahada yoktu ağzımızı açmıyoz ama adam oyundan alınınca hemen soyunma odasına gidiyor !!!

2. Devre arası transferinde hemen 10 numara posizyonunda oynicak oyuncu almamız lazım !

3. Bu sistem'le bişey beklemeyin ! 4-1-4-1 nedir arkadaş ? Bu takımın sistemi 4-4-2 yada 4-3-1-2'dir macera aramaya gerek yok !!!

-----------------Muslera-------------------

Eboue---------Ujfa--------Servet------Hakan

Kazım---------Melo------Selçuk--------Riera

-----------Elmander-------Sercan---------

İlk 11'miz böyle olmalıdır arkadaş

Sadece Sabri'yle Servet'in yerinde başkaları olsa gene iş değişirdi. :D

Maçı bir daha açın ve eboueyi izleyin..Bi oyuncu bu kadar mı mücadeleden kaçar bu kadar mı isteksiz olur..Adam maç boyunca yürüdü ve 2. gol de bakın bakalım o adamı bomboş bırakan ve eli belinde takip eden oyuncu kimmiş..

skor umrumda değil , beni korkutan hücumdaki yaratıcılık sıkıntısı

riera riera diyorsunuzda belki hazır değildi yani ne biliyorsunuz ? keyfinden mi oynatma dı hoca ? :o

Neresi hazır değil ya, adam Olympiakos'la oynadığımız maçta normal bi performans sergiledi. Engin çok mu hazır?

Bir an önce klasik 4-4-2 ile oynamamız gerektiğini düşünüyorum.Baros tek başına hiç bir şey yapamaz orada.

Forumda:

Transfer döneminde ortaya çıkan taraftar = Kötü günde ortaya çıkan taraftar

ne yazıkki abi. :(

anlamıyorum diğer takımlara göre komple değişen bir 11 var neredeyse, adamlar ileri gidiyor ileride top tutamıyoruz yoksa gayet iyi çıkıyoruz ileri, anlamıyorum pat küt çıkıyoruz diyolar son dk ları izlediniz galiba siz sadece... :(

Elmander insallah iyilesir haftaya, 4-4-2 oynayıp Elmander-Sercan oynatmalıyız forvette.

arda'nin gitmesi bütün hesaplari alt üst yapti!

Fatih Hoca Baros'a mecbur kalmadıkça oynatmaz, oynatmamalı. Elmander/Sercan oynasın. O kadar dedik forvet lazım diye, ama yok, Baros gitmesin. :o Çok seviyoruz onu!.. Formunu yakalayacaktır..

Stancu niye gitti o zaman? Hem yetim çocuk (:D)

ben 1 yildir diyorum, bu adam para ediyorken satin, satin pisman oluruz sonra diye.

bu günden sonra bencede isi zor barosun

adamim yillik 3 milyon euro aliyor, hakkini vermezse, fatih, hasan sas falan, cok pis dalar bu adama.

Webo çok şaşırttı gerçekten beni . Bişey olmaz diyodum ama çok iyi oynadı .

Gördüm ki Baros'u acilen elden çıkarmalıydık . Elmanderdende daha hızlı bir forvet almalıydık . Elmander - Baros ile gitmez .

Ama gördüm ki Sercan bize çok ama çok şey katıcaktır .

Ayrıca Melo , Eboue , Selçuk , Sabri çok iyidi bugün .

Fark ettim Kazım hani iyi oynuyo dedik kulağına gittimi acaba . Havalanmış gibi artist artist oynuyodu sanki .

Yekta berbat üstüydü .

Muslera mükemmeldi . Belki 3-4 yerdik Muslera olmasa . Falso alan topu nasıl çıkardı hala anlamadım .

Ve defans hattımız . O kadar dedik takviye takviye diye . Gökhan sakatlandı . Çağlar sakatlandı . Balta sakat . Çağlar zaten GALATASARAY seviye oyuncusu değil idare ediyoruz . Eboue sol bekde çok çıkıyo onu gözlemledim . Geriye dönüşlerinde sıkıntı yerin İBB gibi kontra takımlarına .

İlk maçlardan bişey olmaz takım yeni alışıyo Samsun'a gol şov yaparız .

Ama bu defans hattı bizi çok ama çok zorlucak . Servetin yanına bence mutlaka Semih oynamalı .

rıdvan dilmen'in söylediği lafa bak; ben melo 'yu daha yumuşak bir oyuncu bekliyorum dedi. Rıdvan ne adamsın be; ön libero aldık daha ne kadar yumuşak olsun, çalımları atarken, pasları atarken sen nerdeydin.

Rıdvan diyor ki; selçuğu alexleştiremezsin, eboue'yide alexleştiremezsin. Yani diyorki; onlar bi alex değil.... :D

Kazım denen adam mümkünse artık orayı işgal etmesin.Haa bir de Kral Baros var:mad:

Geri
Üst Alt