STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Zaten aldığımızda da konuşuyorduk.Muslera'dan bu sene inanılmaz hatalı goller göreceğiz.Ama yeri gelecek sayesinde 3 puan kazanacağımız maçlarda gelecek.BU maç benim için kıstas değildi.Atılan toplar üstüne geldi ve hatalı gol yedi.İnsanların ümitsizliğe düşmesi normal.Beklemek gerek.

ironi yapan arkadaşlar mesajın sonuna (!) veya :asd: koyarlarsa daha iyi olur

sonuçta kimden ne fikir geleceği belli olmaz

Evet Burak Güler bir kuştur yazdıkları ironi falan değil.

Kazım, Baros, Sercan gibi oyuncularla forvet hattımız iğrenç ötesiydi. Hemen hemen bütün topları ezdiler. Pino bu takımda oynardı. Şu an Riera ve Elmander'den başka alternatifte yok. Şimdi bakınca görüyorumki bol alternatifli denilen takımdan eser yok. Sağ kanat berbat sol kanat yok. Golcümüz yerlerde sürünüyo bu kadar kötü futbol, içim karadı bu akşam yaa bu futbolla nasıl şampiyonluktan bahsedicez ne umutlarla bekledik ligin başlamasını, hani yenilsekte alkışlanacak bi takım kurmuştuk. Biraz umut vaad eden bir futbol oynasalardıda yanilselerdi gam yemezdim. Bilmiyorum benmi çok karamsarım.

umutsuzluğunuz ve kuşluğunuz hiç çekilmiyor iyi geceler

@Burak Güler kuş :)

küçük kardeşim benim, sadece bazı kişilerin ne yaptığını belki biraz aşırıya kaçarak onlarında görmesi için yazdım onları, o yazdıklarımı akıllı mantıklı okuyunca zaten anlarsın ne demek istediğimi, yapmayın yaa sadecce bende bi ironi yapıyım dedim de gördüm halimizi... vah yazık bizim halimize.... :(

abarttın cengiz karaçam renktaş daha düzgün bir küfür edebilirdin

wgtik2.png

Haftaya kadro bu olmalı.

Sabri sağ bekte kalmalı. Eboue ön libero yada bekte oynamalı. kazım mümkünse oynamamalı. baros formsuzsa yedek kalmalı ki sercan var. gökhan zan yedek kalmalı, ufalusi stoperde kalmalı. riera kadroya girmeli. bunlar olursa sıkıntı olacağını sanmıyorum. umarım haftaya aynı kadro ve mevkilerle çıkmayız. bu fatih hocanın değişip değişmediği için de küçük de olsa bir test olacak.

Bence en büyük hata Ardanın gitmesi oldu..Lan Arda hem gittin kendini İspanyalarda rezil etcen hem de bizi burda kaptansız yüzüstü bıraktın gittin..

Bence aşılamayacak sorunlarımız yok..Oyuncular maça biraz asılsalardı rakibi baskı altına alsalardı biraz yenerdik ama topu kaptırdıkça adamların gelmesini bekledik..

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

tespitleri beğenmeyen kendi tespitlerini sunsun. o bilgilerinden bizi mahrum ko masın

unal aysal dedık cok parası var dedık drogba getırcek dedık almadı kımse bu yonetımı konusmuor herkes fatıhe sıkıo bu takımda kanat oyuncusu yok beyler forvet yok beyler baros bıtık unal efendı bunları neden gormuo maclara gdıp ellerını sallamayla olmuo

küçük kardeşim benim, sadece bazı kişilerin ne yaptığını belki biraz aşırıya kaçarak onlarında görmesi için yazdım onları, o yazdıklarımı akıllı mantıklı okuyunca zaten anlarsın ne demek istediğimi, yapmayın yaa sadecce bende bi ironi yapıyım dedim de gördüm halimizi... vah yazık bizim halimize.... :(

yapma abi yapma moraller bozuk biraz.

İronilerini anlamayanlar oldu,saçma sapan konuşanlar oldu.BU forumda o kadar saçma konuşan adamlar varki hangisi ironi hangisi değil anlamak zor.Karşılıklı ağızla konuşurken bile ironiyi anlamak zor iken sen sadece okuyabildiğimiz bir ortamda ironi yapmaya çalışıyorsun.:)Yanına (!) bu işareti koyda anlam ifade etsin,konu sapmasın.

Tamam renkdas,Bundan sonra İroniler daha dikkatli olacak;):)

Bizim ilk 11 böyle olmali. Baska alternatif yok

______________Muslera____________

___Eboue___Ujfalusi___Servet___Balta____

______________Melo______________

__________Selcuk____Engin_______

___Sercan______________Riera_______

___________Elmander______________

Engini atarsan oradan %100 katılıyorum sana

Takimin umut bagladigi adamlar ilerde s.gunesi delirten engin e.saglamin yol verdigi sercan ve f5 in kovdugu gamsiz kazim olacaksa vay halimize bu sene transferi kotuleri gonderip yerine psikopat sorunlu adamlari alarak kapattik biri kafa atar biri soyunma odasina kacar imparatora Allah sabir versin

Geri
Üst Alt