STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

--------------Melo-------------

---Engin---------------Selcuk-

------------Riera---------------

--Baros--------------Sercan--

Kendinizi kanitlayin ondan sonra ortalikta millete sallayin lan,bir saatir okuyorum ,kicina doon alamayan lar bile yazmis burda.

Antifiriz sen sehir degitiremezken o adamlar kac ulkede futbol oynadi ,oynatti.

Melo'nun 1 yıllık maliyeti 5 milyon.

Elbette taraftar destek vermek zorunda ve vericezde ama yönetimde üstüne düşen görevleri yapmak zorunda bunların başında da ağızlarından çıkan şeyleri yapmak var. Zaman göstericek tabi ki ama ben her maç bugunkü yaşadığımız kısırlığı özellikle de deplasmanlarda yaşayacağımızı düşünüyorum malesef. Gerçekten ligte sağlam takımlar var ve şampiyonluk okadar kolay değil.

Google'a yazdım, 3,3 milyon diyor ama bir bildiğin vardır senin.

Ligteki en sağlam takım biziz. Bugün bizi yenen takım 1'se, biz 1000'iz. Kadroda sıkıntı yok. Uyum ve güvende sıkıntı var. Her hafta takım daha iyiye gidecek.

Valla kusura bakmayın foruma negatif bir giriş yaptım özür dilerim herkesten. Sadece uzun zamandır korktuğum bazı şeylerin bugün gerçekleşiyor olmasını görmek beni çok üzdü.

Google'a yazdım, 3,3 milyon diyor ama bir bildiğin vardır senin.

Ligteki en sağlam takım biziz. Bugün bizi yenen takım 1'se, biz 1000'iz. Kadroda sıkıntı yok. Uyum ve güvende sıkıntı var. Her hafta takım daha iyiye gidecek.

3.3 yıllık 1.5 kiralama bedeli 4.8. Kiralama bedelini de içine katarak söyledim bilmiyorum ntvspor muhasebeciliğimi oldu ama :D

İnşallah dediğiniz gibi olur en kısa zamanda bunları aşarız.

Bu arada yeni transferlerden en çok eleştiri alan Ujfalusi'nin de hakkını verelim, bek oynarken de stoper oynarken de çok başarılıydı.

Moralleri bozmaya gerek yok.Toparlanın ve hafta sonu Arenayı inletelim.Eğer Arena her maç +45 bin dolarsa 17 maç cepte.

2 senedir yürüyor , izliyor diye Hakan Baltayı yerden yere vuranlar bugünkü Eboueye ne diyorlar acaba !

haftaya takım rayına oturur oturmasınada. sabrinin bu kadroda işi yok o kesin..

ulan uyku tutmuyor be.ne aşkmış,ne ızdırapmış arkadaş ya.

Sabri'yi de Eboue'yi de orta sahada oynatsak yine yaratıcılık 0 diye mızmızlanacaz. En iyisi devre arasına kadar 4-4-2 oyna, devre arasında bastır parayı al Lass'ı, gönül rahatlığıyla 4-3-3 e dön. Ayrıca Fatih hoca da yavas yavas hatasını anlayacak gibi geliyor bana. Çünkü bedavaya, kafandaki plana cuk oturacak bir oyuncuyu kolay kolay alamassın. Takım içi dengeler falan da bahane. Sen kendini kabul ettirmiş bir adamı getirirsen kimse onun yıllık ücretine veya bonservis ücretine laf edemez. Fatih hocanın lafta değil, gerçekten cesur yürek olduğunu göstermesi lazım.

Sabri'yi de Eboue'yi de orta sahada oynatsak yine yaratıcılık 0 diye mızmızlanacaz. En iyisi devre arasına kadar 4-4-2 oyna, devre arasında bastır parayı al Lass'ı, gönül rahatlığıyla 4-3-3 e dön. Ayrıca Fatih hoca da yavas yavas hatasını anlayacak gibi geliyor bana. Çünkü bedavaya, kafandaki plana cuk oturacak bir oyuncuyu kolay kolay alamassın. Takım içi dengeler falan da bahane. Sen kendini kabul ettirmiş bir adamı getirirsen kimse onun yıllık ücretine veya bonservis ücretine laf edemez. Fatih hocanın lafta değil, gerçekten cesur yürek olduğunu göstermesi lazım.

lass bizim ilaç değil

abartmıyorum bugun selçuk melo önünde jaja olsa bile almıştık maçı

Yaratici oyuncu yok diyoruz Lass diyorsun renkdas. Lass defansif orta saha oyuncusu, melo turunde. Bize mesut gibi biri lazim.

arda zamansız bırakıp gitmeseydı takımın rolantisi bozuldu ortsahadan forvete top taşıyacak adam eksıltecek bırısı yok bu sonuc normal yani

yani şimdi yaratıcı oyuncumuz yok diye mi yenildik ibb'ye???

yoksa futbol adına bir halt yapamadığımız için mi...

Bütün transfer dönemi boyunca bas bas bağırdık bu takıma oyun kurucu, stoper ve sağ açık lazım diye. Herkes bıy bıy bıy papağan gibi yok şu heryerde oynar, yok bu heryerde oynar muhabbetine kendini kaptırmış.

Takımda bu kadar adam değişti asıl problem olan kazmalar (Servet-Gökhan-Çağlar-Balta-Sabri) hala kadrodalar.

Bu mağlubiyet, bu defans sadece lig için yeterli diyenlere gelsin.

Ha birde hani oyun kurucu devri bitticiler varya onlarada. Arkadaş alırsın orta sahaya iyi bir ofansif orta saha bak o zaman santrafor eksiği belli oluyormu. Baros da çok gol atar Elmander de. Ayrıca Selçuk-Melo-Kazım dan da daha iyi verim alırsın. Ama bu adamlardan kapasitelerinin üzerinde şeyler beklersen onlarda göze batmaya başlar.

Ayrıca bu takım tabii ki çok iyi de futbol oynar. Ama genel görüntünün bunun çok üzerinde olacağını düşünmüyorum. Hep de savunmuşumdur. Fatih Hoca nın olduğu yerde eğer 2-3 mevkii de birden oynayabiliyor diye adamlar alınıyorsa eyvah ki ne eyvah. Bir süre sonra takım da doğruyu bulacam diye herkes farklı mevkilerde oynamaya başlamış ve takım çorba olmuştur.

Umarım hoca bu hatasından vazgeçer de orta sahada 2 sağbek seyretmek zorunda kalmayız.

İkiside çok doğru. Takımda kesinlikle lider bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ancak dün takımın taklavatı dağılmıştı boş formaları dizsek bukadar mücadele ederdi. Ancak bir gerçek daha var. 76000 kişilik bir stada sezonun açılış maçında 20000 kişi gidiyorsa gidenleri tenzih edip kendimide gitmeyenlerin içine dahil ederek bizde en az futbolcular kadar suçluyuz. Takımın üzerindeki tatil havasını ölü toprağını oradaki sağlam bir atmosferle belki biraz atabilirdik. Hoş olimpiyattaki maçı pazar akşamı 8 e veren MAA yada burdan kol gibi sevgimi gönderiyorum.

Yaratıcı oyuncun olmadığı, Fatih Terimin sistemine uygun stoperlere sahip olmadığın sürece bazı maçlar hariç futbol adına bir halt yapamayız zaten.

Geri
Üst Alt