Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo'nun 1 yıllık maliyeti 5 milyon.
Elbette taraftar destek vermek zorunda ve vericezde ama yönetimde üstüne düşen görevleri yapmak zorunda bunların başında da ağızlarından çıkan şeyleri yapmak var. Zaman göstericek tabi ki ama ben her maç bugunkü yaşadığımız kısırlığı özellikle de deplasmanlarda yaşayacağımızı düşünüyorum malesef. Gerçekten ligte sağlam takımlar var ve şampiyonluk okadar kolay değil.
Google'a yazdım, 3,3 milyon diyor ama bir bildiğin vardır senin.
Ligteki en sağlam takım biziz. Bugün bizi yenen takım 1'se, biz 1000'iz. Kadroda sıkıntı yok. Uyum ve güvende sıkıntı var. Her hafta takım daha iyiye gidecek.
2 senedir yürüyor , izliyor diye Hakan Baltayı yerden yere vuranlar bugünkü Eboueye ne diyorlar acaba !
haftaya takım rayına oturur oturmasınada. sabrinin bu kadroda işi yok o kesin..
Sabri'yi de Eboue'yi de orta sahada oynatsak yine yaratıcılık 0 diye mızmızlanacaz. En iyisi devre arasına kadar 4-4-2 oyna, devre arasında bastır parayı al Lass'ı, gönül rahatlığıyla 4-3-3 e dön. Ayrıca Fatih hoca da yavas yavas hatasını anlayacak gibi geliyor bana. Çünkü bedavaya, kafandaki plana cuk oturacak bir oyuncuyu kolay kolay alamassın. Takım içi dengeler falan da bahane. Sen kendini kabul ettirmiş bir adamı getirirsen kimse onun yıllık ücretine veya bonservis ücretine laf edemez. Fatih hocanın lafta değil, gerçekten cesur yürek olduğunu göstermesi lazım.
Sabri'yi de Eboue'yi de orta sahada oynatsak yine yaratıcılık 0 diye mızmızlanacaz. En iyisi devre arasına kadar 4-4-2 oyna, devre arasında bastır parayı al Lass'ı, gönül rahatlığıyla 4-3-3 e dön. Ayrıca Fatih hoca da yavas yavas hatasını anlayacak gibi geliyor bana. Çünkü bedavaya, kafandaki plana cuk oturacak bir oyuncuyu kolay kolay alamassın. Takım içi dengeler falan da bahane. Sen kendini kabul ettirmiş bir adamı getirirsen kimse onun yıllık ücretine veya bonservis ücretine laf edemez. Fatih hocanın lafta değil, gerçekten cesur yürek olduğunu göstermesi lazım.
yani şimdi yaratıcı oyuncumuz yok diye mi yenildik ibb'ye???
yoksa futbol adına bir halt yapamadığımız için mi...
yani şimdi yaratıcı oyuncumuz yok diye mi yenildik ibb'ye???
yoksa futbol adına bir halt yapamadığımız için mi...