Galatasaray'da 2-0'dan 4-2 galibiyeti elde etmenin perde arkası aydınlandı...
İlk yarıda sahada gezinen futbolcular, soyunma odasında resmen Fatih Terim'in hışmına uğramış...
Soyunma odasına en son ve kapıyı tekmeleyerek giren Fatih Terim'in ''Bu rezalete göz mü yumacağız yoksa, ligde tutunmaya çalışan takıma haddini bildirecekmiyiz'' diyerek futbolcuların dikkatini çektiği öğrenildi...
'Hepinizin canını yakarım!'
''Benim futbolcularım her gün daha iyiye gider, geriye bakmaz, kötüye gitmez. Utanın kendinizden. Milyonlarca taraftar arkanızda, isterseniz rüzgarı ters çevirin. Ters çevirin de görün bakalım benim öteki yüzümü. Ya mutlu ve huzurlu devam ederiz, yada hepinizin canını yakarım...'' diye devam eden Fatih terim daha sonra Sabri'ye dönerek ikinci yarı yoksun. Hazır değilsin. Ne kafa olarak ne de fizik olarak. Demek ki bu formanın değeri hala bilinmemekte. Bu kulübün menfaatleri için babamı bile tanımam, herkes iki kişilik oynayacak''.. şeklinde serzenişte bulundu...
'Bu ayıbı temizleyin!'
Soyunma odasının dışından da duyulan bu sert konuşma sonrası, ''Ben odadan çıkıyorum, oturun konuşun, bu ayıbı temizleyin'' diyen Terim, hışımla dışarı çıktı ve takımı sahaya çıkış tünelinde bekledi.
Kaynak: Fotospor