STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Beğeniler için tşk ler...

Ama resim boş kalmış :D :D :D

Sabriden kurtulan derviş, Sonunda muradına ermiş..........

fft96mm1601682.jpg

B_cabee0f776febcd702fea1e5923027d8.jpg

alın bakalım afiyetle yiyelim

galibiyet pastası da benden

:)

Galatasaray'da 2-0'dan 4-2 galibiyeti elde etmenin perde arkası aydınlandı...

İlk yarıda sahada gezinen futbolcular, soyunma odasında resmen Fatih Terim'in hışmına uğramış...

Soyunma odasına en son ve kapıyı tekmeleyerek giren Fatih Terim'in ''Bu rezalete göz mü yumacağız yoksa, ligde tutunmaya çalışan takıma haddini bildirecekmiyiz'' diyerek futbolcuların dikkatini çektiği öğrenildi...

'Hepinizin canını yakarım!'

''Benim futbolcularım her gün daha iyiye gider, geriye bakmaz, kötüye gitmez. Utanın kendinizden. Milyonlarca taraftar arkanızda, isterseniz rüzgarı ters çevirin. Ters çevirin de görün bakalım benim öteki yüzümü. Ya mutlu ve huzurlu devam ederiz, yada hepinizin canını yakarım...'' diye devam eden Fatih terim daha sonra Sabri'ye dönerek ikinci yarı yoksun. Hazır değilsin. Ne kafa olarak ne de fizik olarak. Demek ki bu formanın değeri hala bilinmemekte. Bu kulübün menfaatleri için babamı bile tanımam, herkes iki kişilik oynayacak''.. şeklinde serzenişte bulundu...

'Bu ayıbı temizleyin!'

Soyunma odasının dışından da duyulan bu sert konuşma sonrası, ''Ben odadan çıkıyorum, oturun konuşun, bu ayıbı temizleyin'' diyen Terim, hışımla dışarı çıktı ve takımı sahaya çıkış tünelinde bekledi.

Kaynak: Fotospor

İlk yarıda sahada gezinen futbolcular, soyunma odasında resmen Fatih Terim'in hışmına uğramış...

Soyunma odasına en son ve kapıyı tekmeleyerek giren Fatih Terim'in ''Bu rezalete göz mü yumacağız yoksa, ligde tutunmaya çalışan takıma haddini bildirecekmiyiz'' diyerek futbolcuların dikkatini çektiği öğrenildi...

''Benim futbolcularım her gün daha iyiye gider, geriye bakmaz, kötüye gitmez. Utanın kendinizden. Milyonlarca taraftar arkanızda, isterseniz rüzgarı ters çevirin. Ters çevirin de görün bakalım benim öteki yüzümü. Ya mutlu ve huzurlu devam ederiz, yada hepinizin canını yakarım...'' diye devam eden Fatih terim daha sonra Sabri'ye dönerek ikinci yarı yoksun. Hazır değilsin. Ne kafa olarak ne de fizik olarak. Demek ki bu formanın değeri hala bilinmemekte. Bu kulübün menfaatleri için babamı bile tanımam, herkes iki kişilik oynayacak''.. şeklinde serzenişte bulundu...

'Bu ayıbı temizleyin!'

Soyunma odasının dışından da duyulan bu sert konuşma sonrası, ''Ben odadan çıkıyorum, oturun konuşun, bu ayıbı temizleyin'' diyen Terim, hışımla dışarı çıktı ve takımı sahaya çıkış tünelinde bekledi.

tüylerim diken diken....imparator....

Şu an skoru yeni öğrendim ve şok içindeyim arkadaşlar... Ne maç olmuş be.. :) Sabri anladığım kadarıyla bayağı sıçmış içine... İzleyen bi arkadaş sabriyi yorumlarsa memnun olurum, gerçi yorumlancak bişey de yok ya.. :D

Bu sezon maçları öyle rahat izliyorum ki. Geriye düşsek bile gol atacağımızı tahmin edebiliyorum. Umarım bu oyunu Play-off finaline kadar devam ederiz. Emre yine iyiydi bugün.

Şu an skoru yeni öğrendim ve şok içindeyim arkadaşlar... Ne maç olmuş be.. :) Sabri anladığım kadarıyla bayağı sıçmış içine... İzleyen bi arkadaş sabriyi yorumlarsa memnun olurum, gerçi yorumlancak bişey de yok ya.. :D
Sabri...(Anladın sen onu)

ahmet çakarı izleyin trt sporda gülmekten ölürsünüz. ali ece bakışlarıyla resmen diyor ki bu kamil ne diyor.

ahmet çakarın futbol bilgisi rezillik ötesi

Bu maç 2000 yılının ruhunun geri gelmesidir.

Geçmişteki yapılan hataları yapmasak , başarılı olmamak gibi sıkıntıumız olmaz.

GS yın geçen senelerdeki başarısızlıgı, adım ,adım , yudum yudum hazmederek bırakarak ilerlemesi,gelecek yılların teminatı olacaktır..

Üstelik eksik yerlere daha iyi oyuncularda gelince, yaz transferindede olması gereken transferler yapılınca GS AVRUPADA mutlaka SES getirecektir..

Demekki acele etmeden SABIRLA bekleyip yeni oluşan ,TAKIMA TARAFTARALARDA destek olursa başarı gelir .belki,1-2 sene içindede tekrar UEFA gelebilir .

Herşeyden önce TAKIMIN birlik olması , sevinçlerdede onu gösteriyor zaten..

"G*tlerini yırttılar ama genede yenilmekten kurtulamadılar." Günün resimlerinden biri olduğunu düşünüyorum.. :)

1nc8c.jpg

fatih hoca devre arası neler yapmış az çok kestirebiliyorum. :asd:

Bu maç 2000 yılının ruhunun geri gelmesidir.

Geçmişteki yapılan hataları yapmasak , başarılı olmamak gibi sıkıntıumız olmaz.

GS yın geçen senelerdeki başarısızlıgı, adım ,adım , yudum yudum hazmederek bırakarak ilerlemesi,gelecek yılların teminatı olacaktır..

Üstelik eksik yerlere daha iyi oyuncularda gelince, yaz transferindede olması gereken transferler yapılınca GS AVRUPADA mutlaka SES getirecektir..

Demekki acele etmeden SABIRLA bekleyip yeni oluşan ,TAKIMA TARAFTARALARDA destek olursa başarı gelir .belki,1-2 sene içindede tekrar UEFA gelebilir .

Herşeyden önce TAKIMIN birlik olması , sevinçlerdede onu gösteriyor zaten..

Türkiye standartlarında Semih Kaya:15 milyon euro Emre Çolak:12 milyon euro

emre çolak bu oynadığının çok daha üstüne koyabilir o yetenek var fazlasıyla.oynadıkça özgüveni arttıkça farklı meziyetleri ortaya çıkıyor.12 değil 22 bile edebilir daha çok yolu var.ama semih konusunda katılmıyorum.çok eksikleri var.hatta şeytanın avukatlığını yaparak söylüyorum bana güven vermiyor.çok kolay çalım yiyor bire bir de adam nasıl karşılanır çok eksik.servet ve gökhandan iyi olabilir ama bu haliyle en zayıf 2-3 halkasından biri takımın.

1nck8.jpg

bunu facebookda gördüm :D

Geçen sene trabzonu şampiyonluğa oynatan selçuk bu sene Galatasarayı sırtladı götürüyor maşallah.Demekki neymiş futbol kaliteli futbolcularla oynanıyormuş.

Sanırım 2-0'dan çevirdiğimiz son maç 2 sezon önce Antalyaspor deplasmanında çevirdiğimiz maçtı. Keita çok iyi oynamıştı da çevirmiştik diye hatırlıyorum.

'Bu ayıbı temizleyin!'

Ben daha fazlasını bekliyodum. Hatta Sabri'yi sert bir şekilde eleştirmek değil, tokat atması gerekiyodu..

Eboueeeee, nerdesin arkadaşşşş..

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-0 Galatasaray | Devre Arası

SKOR YORUMCULKARINA Merhabalar

IKinci Yari kapaklar geliyor az bekleyin ;)

Tahmin yarışması sorumlusuna yakışan bir yorum olmuş.

Ayrıyetten güzide forumumuzun akıllı üylerine tavsiyem; dönün konunun ilk sayfalarına hızlıca bir bakın. Hangi üyelerin antu seviyesinde olduğunu görün. Bilgi olur.

Sabri yenen iki golün de baş sorumlusu, Hakan Şükür ilk golde net biçimde anlattı, rakibin önünü içe doğru kapatacağına, dıştan ve geriden geliyor diye. İkinci golde resmen asist yaptı, gelen ortayı kafayla rakibin önüne bırakıyor.

Hazır değilim demiş, değilsen oynama arkadaşım...

Geri
Üst Alt