STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Gazcı falan demedim EGOCUNUN teki dedim türkçe konuşuyorum ingilizce değil bir hagı 2 terim ikiside aynı gitsinler egolarını başka yerde

tatmin etsinler..

Allahtan kim neyi nerede tatmin edecek sana sormuyor kimse.Sevmeye bilirsin istemeye bilirsin saygılı olmak zorundasın.Hepimizin zorunda olduğu gibi.

Sabri'yi orta saha'da oynatmak zorunda değiliz ki. Eskisi gibi sağ bek oynatsa; sabri gayet yeterli olur.

Sabriden vazgeçen hoca büyük hocadır benim gözümde , kaldımı ya böyle birşey pas veremeyen bir adamı orta sahada koşsun diye oraya montelemek , varmı basşka bir yerlerde örnekleri sabri gibi beceriksizlerin orta sahada top dağıtmaya çalışmasını bekleyen zihniyet. Fatih terim büyük hoca
Sabri'yi orta saha'da oynatmak zorunda değiliz ki. Eskisi gibi sağ bek oynatsa; sabri gayet yeterli olur.

Hiç de yeterli değil 30 küsür yaşındaki adam geldi bize yıllar sonra sağ bek nasıl olunur onu gösterdi.

40 bin kisi olacakmisiz en az. 12 bin 650 bos koltuk var suan :D

Neden saygılı olmak zorundayım bir sebep söle..

Hacı yanlış anlama ama neden saygı duyacağını bile bilmeyen biriyle neden bukadar tartışıp ilk yorumumda belirttiğim sebeplerden kendimi yorayım.

Bu gayet açık bişey başkanını sevmeyebilirsin,futbolcunu sevmeye bilirsin,hocanı sevmeye bilirsin tek tek hepsinden nefrette edebilirsin buna bişey diyemem ama saygı duymak zorundayız.Bunun bir açıklaması yada nedeni olamaz ki.

Beyler tartışmaya gerek yok, bizim aşkımız armaya teknik direktörümüz Levent Şimşekte olsa Osman Uzdu da olsa biz yinede Galatasarayı seviyoruz ;)

Selamın Aleyküm nasılsınız arkadaşlar?

Hacı yanlış anlama ama neden saygı duyacağını bile bilmeyen biriyle neden bukadar tartışıp ilk yorumumda belirttiğim sebeplerden kendimi yorayım.

Bu gayet açık bişey başkanını sevmeyebilirsin,futbolcunu sevmeye bilirsin,hocanı sevmeye bilirsin tek tek hepsinden nefrette edebilirsin buna bişey diyemem ama saygı duymak zorundayız.Bunun bir açıklaması yada nedeni olamaz ki.

Yaww anlamıyorum daha demin kimdi bilmiyorum antu yolunu gösterdiniz ben buna kızıyorum ben bir insanı sevmediğimi saygı duymadığımı

belirtemeyecekmiyim kardeşim her fikrini açıkça belirten antuya gönderiliyor sevmiyorum ve saygıda duymuyorum taa gelmeden öncede aynı şeyi sölüyordum şimdi de konuyuda kapat...

Neyse ben çıkıp az pes atacam...

40 bin kisi olacakmisiz en az. 12 bin 650 bos koltuk var suan :D

ligin ilk maçında bu stad full çekmiyorsa, hakikatten bir taraftar olarak beni üzer. nedenini tam olarak bulamıyorum ama bizim taraftarımız televizyon başında desteği daha çok seviyor

herkez yerinde oynasa kazanırız, yalnız maçı ortasaha ve rakibin üzerinde tutmak gerekli çünkü samsun hızlı forvetlere sahip.

Yaww anlamıyorum daha demin kimdi bilmiyorum antu yolunu gösterdiniz ben buna kızıyorum ben bir insanı sevmediğimi saygı duymadığımı

belirtemeyecekmiyim kardeşim her fikrini açıkça belirten antuya gönderiliyor sevmiyorum ve saygıda duymuyorum taa gelmeden öncede aynı şeyi sölüyordum şimdi de konuyuda kapat...

İyi ozaman karalar bağlamaya devam et bu seneden bişey beklemiyorum de Fatih Terim de Sabri de akşama kadar öyle konuşun.

Emredersin konu kapatılmıştır.

Galatasaray.org

Fatih hoca iyidir güzeldir hoşturda bana biraz sabit fikirli geliyor , kulubede karizma duruşu oyuna müdahalesi falan tartışılmaz ama kulubede sadece karizması var diye adam oturtacaksak kadir inanır otursun. Stad dolma olayıda galiba ulaşımdan kaynaklanıyor cok zor şartlar oluyor metro vs. Aile gelmiyor birey geliyor o yüzden etkiliyor diye düşünüyorum

40 tllik biletlerin tamamı dün tükenmiş.60 tl lik biletler var sanırım hala az sayıda.Tek boşluklar yine o vip koltukların olduğu bölümde olacak gibi.Oranında fiyatları malum.Ebru Köksal az önce twitter dan söyledi o kısmın bilet fiyatları kombineleri ile orantılı olmak zorundaymış.

-----------muslera----------

sabri----ujfa-----eboue---balta

kazım--melo--selçuk---riera

----baros(sercan)--elmander--

Geri
Üst Alt