STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Sercan ve Elmander ilk 11 başlamalı Karabük maçında :tiphat:

tahminim dogru çikti, 3-1 ne adamisim ben ya

Bana kalırsa bu atraksyon tesadüfen gerçekleşti. Samsunspor ilk yarı ve 2. yarının bazı bölümleri inanılmaz kötüydü yoksa İ.B.B gibi dişli bir rakip olsa inanın yenilirdik yine..

Hocam Sabri hadi neyse de, Hakan Balta özellikle tembihlenmese hayatta bu kadar ileriye çıkmazdı bence.

Hakan Balta bencede iyiydi.Bu adam manisadan ilk geldiğinde çok iyiydi zaten.kalite olarak kötü bir oyuncu değil ayakları iyi pas atıyor ama biraz yavaş ve çalım yeteneği yok ancak Çağlardan iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim .Bende ilerde daha iyi olacağını ümit ediyorum.

balta manisa da iken çok gol de atan biriydi kendine bakarsa katkı yapar artık baltaya güvenmemiz gerek çünkü çağlar ondan çok daha kötü

Fatih Terim Stadyum'da Ocak'a kadar Baros'la idare edecez sonrasına bakacaz demek mi istedi yoksa ben mi yanlış anladım.

Elmander fazlasıyla rol yaptı. İleriye koşan kalecinin önünde durup, darbeyi alınca da vurulmuş gibi kıvranmak hoş değil, Galatasaray'da böyle hareketler görmekten bıktım ben.

Bir de adam İngiltere'den gelmiş, kendini atan topçulara pirim verilmeyen tek ligden gelmiş... Ülkenin suyu mu bozuyor, nedir?

saçmalık

kaleci anlamsızca elmanderin üzerine koşup sertçe çarptı

Elmander fazlasıyla rol yaptı. İleriye koşan kalecinin önünde durup, darbeyi alınca da vurulmuş gibi kıvranmak hoş değil, Galatasaray'da böyle hareketler görmekten bıktım ben.

Bir de adam İngiltere'den gelmiş, kendini atan topçulara pirim verilmeyen tek ligden gelmiş... Ülkenin suyu mu bozuyor, nedir?

Kan kussa kızılcık şerbeti içtim diyen bir tipten forvet olmaz zaten :) İlla ki bu tepkisini belli etmek için kıvranacak ama şunu da düşünmek gerekir kaleciler önündeki forvet aniden bile dursa bunu farkedip ona göre vücudunu çeker veya duradabilir. Ahmet zaten zarar vermek için gelmişti ve durmadı. Bu çok önemli o pozisyonda

Penaltı kararı %100 doğru bunu kalecinin Elmander'e koşarken ağzından çıkan sözlerden anlayabilirsiniz,kasti yapılmış bir hareket.

Elmander o anda ordan kaçamazdı, biraz çekilebilirdi ama bu da kalecinin kafasındaki art niyeti görmememizi engellemezdi yine.. Dirsekle vurunca faul oluyor da vücudun tamamıyla vurunca darbeden sayılmaz mı? Dolayısıyla kırmızı da sonuna kadar doğru..

Penaltıda bariz faul olduğu kesin.Ama çok gereksiz yere yapıldığından ağır bir karar gibi görünüyor.

Baros ocakta yolcu galiba fatih hoca trt de çıtlattı bişeyler

bu arada cnnde melonun pfdkya sevk edileceği söylendi. :mad:

Hocam Sabri hadi neyse de, Hakan Balta özellikle tembihlenmese hayatta bu kadar ileriye çıkmazdı bence.

Eboue'den bahsetmek lazım bu konuda. Sabri ve Kazım ileride varlık gösteremeyince o da mecburiyetten çıktı sürekli bu durumda yine önünde varlık gösteremeyen ve takımı hareketlendireceğine dizginleyen Riera'yı gören Balta da sürekli çıktı. Bence de bu akşam iyi oynadı. Bu isteğini sürdürürse çok daha iyi olacaktır..

eğer melo ceza alırsa, 442 oynamak için

inan-yekta 2lisini kullanmak zorunda kalırız

Eboue'den bahsetmek lazım bu konuda. Sabri ve Kazım ileride varlık gösteremeyince o da mecburiyetten çıktı sürekli bu durumda yine önünde varlık gösteremeyen ve takımı hareketlendireceğine dizginleyen Riera'yı gören Balta da sürekli çıktı. Bence de bu akşam iyi oynadı. Bu isteğini sürdürürse çok daha iyi olacaktır..

Bu konuda aynı fikirde olamayacağız.

Fatih Hoca geldiğinden beri hareketli bekler istediğini söylüyor. Bence oyun sistemi buydu.

PFDK ceza falan veremez.

Geri
Üst Alt