STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Her zamanki gibi maçtaydım... Orada maçı izlerken TV'deki her posizyonu yakalayamıyorsunuz... O yüzden TV'den izleyen arkadaşlar daha eleştirel bakabiliyor olaya... Tribünde her şey daha toz pembe oluyor... İlk yarı bal yapmayan arı gibiydik, ikinci yarı Elmander ve Sercanla birlikte arı bal yapmaya başladı. Selçuk saçma pas hataları yaptı zaman zaman... Melo ise tam bi reyiz... İyiki almışız... Efsane olabilir böyle giderse... Riera ise çok iyi... Fizik gücünü arttırdıkça daha da iyi olacaktır yalnız deplasmanlarda nasıl bir performans gösterir kestiremiyorum...

Taraftar ise takımı yalnız bıraktı... 50 küsür binlik stadda yaklaşım 35 bin taraftar vardı... Nerede diğer 15 bin kişi!

PFDK ve MHK Göreve! l Genç Fenerbahçeliler

vay vay vay yorumsuz bu kadar yuzsuz bir kulub yok dunyada gulimi aglayimi karra veremedim kuslar tff ve mhkyi goreve davet ediyor

acilen ilk maçta verilmeyen 2 penaltı pozisyonumzun videosunu hazırlamalıyız

hatta her hafta aleyhimize yapılan hakem hatalarını arşivlemeliyiz

çünkü bu şerefsizler bütün sene ne yapacaklarının ipucunu verdi bu hareketleriyle

Önceden sabıkalı olmasa, dediğin doğru. Ama milli takımda Tümer ve Nihat'ı adamlar yüremiyorken sürekli ilk 11'de oynatıp bizi çıldırtan Fatih Terim, Sabri ile aynı hastalığına devam etmesi, bence eleştirilmeyi hakediyor. FT'in GAlatasaray sevgisinden ve verdiği emekten bir saniye bile şüphe etmem. Ama aynı şeyi Mustafa Sarp için de söyleyebiliriz, adam elinden gelenin en iyisini yaptı.

Esas mesele, elinden gelenin en iyisini yapmak yeterli mi?

Fatih Terim'in takıntılı davranışlarının devam ettiğini görmek, beni endişelendiriyor. 5 hazırlık, 2 de berbat lig maçı bekledik eleştirmek için, sezon sonunu mu bekleyelim?

Son olarak, takım çok yeni katılıyorum, ama olmaz olmaz ile uğraşmanın, gereksiz mucizeler peşinde koşmanın manası yok.

Aynen kardesim sana sonuna kadar katılıyorum.

Fatih Terim'in gecen haftadan sonra hala Sabri'yi oynayıp yektayi bekletmes kadar uyuz birsey olamaz.

Sabri kim yekta kim... Yekta kadar alternatif bir futbolcu yok bizim takımda.. Kazım kötü oynasa , sag kanatta oynar, rieranin yerinde solda oynar, selcugun, melonun yerinde oynar.

Ama gel gor ki topa vurmasını bilmeyen Sabri'yi oynatıyor. Takıntımı adamın teki...

Ben macı izleyemedim ama Galatasaray takim olarak nasıl oynadı?

pozisyonu bir kez daha izleyince anladım,penaltı ve kart doğru karar.tabi Elmander kendini yere atmış ama sahtekarlık diyemeyiz eğer yere atmasa hakem pozisyonu es geçecekti.Elmander ayrıca kalecinin hızını kesmek istemiş,önceden ona sarı kart verilebilir miydi,bilemiyorum

Yahu hiç mi maç izlemedeniz anlamadım ben. Elmander'in yaptığı niye kart olsun her maçta yapılır bunlar :) Komik yorumlar gelmeye devam ediyor.

Allah aşkına ayrımcılık yapıp rezil olmayalım kimseye. Elmander'e darbe vardı ama elektrik çarpsa öyle düşmezdi yere. Keita'da aynılarını yapıyordu. Bizim farkımız yüreğimiz olsun. Fnerbahçe olmayalım.

Her zamanki gibi maçtaydım... Orada maçı izlerken TV'deki her posizyonu yakalayamıyorsunuz... O yüzden TV'den izleyen arkadaşlar daha eleştirel bakabiliyor olaya... Tribünde her şey daha toz pembe oluyor... İlk yarı bal yapmayan arı gibiydik, ikinci yarı Elmander ve Sercanla birlikte arı bal yapmaya başladı. Selçuk saçma pas hataları yaptı zaman zaman... Melo ise tam bi reyiz... İyiki almışız... Efsane olabilir böyle giderse... Riera ise çok iyi... Fizik gücünü arttırdıkça daha da iyi olacaktır yalnız deplasmanlarda nasıl bir performans gösterir kestiremiyorum...

Taraftar ise takımı yalnız bıraktı... 50 küsür binlik stadda yaklaşım 35 bin taraftar vardı... Nerede diğer 15 bin kişi!

Onu Arda'yı iki senelik mukavelesi varken gönderen, yerine Podolski'yi alamayan, Drogba-Milito-Adebayor gibi isimler sarfedip transferi yabancı forvet transferi yapmadan kapatan Galatasaray yönetimine sor.

Azizbahce Taraftarinin sitelerinin reklamini yapmasak Forumda..??

biz neyin derdindeyiz sen ne diyorsun arkadasim olayin ciddiyetinin farkinda degilsin herhalde adamlar $ike ile sampioyn olmuslar utanmeden daha ligin 2 haftasinden neler diylorlar!!

ft'nin en azından sabriyi ortasaha oynatmakta vazgeçmesi ve sağ beke çekmesi umut vericiydi

Allah aşkına ayrımcılık yapıp rezil olmayalım kimseye. Elmander'e darbe vardı ama elektrik çarpsa öyle düşmezdi yere. Keita'da aynılarını yapıyordu. Bizim farkımız yüreğimiz olsun. Fnerbahçe olmayalım.

marcus merek penalti ve kirmizi kart dogru dedi ahmet cakar penalti dogru ama sari kart olmasi gerekir dedi sen dahami iyi biliyorsun bide olayi keita ile karistirmayalim kac defa gordun elamderin boyle senin dedign sekilde eger kendini yere atmisa daha oncalari ??

ligdeki 2. maç ve hoca birşeyleri deniyor 0dan takım yaratıyor şu FT 'e yaptığınız tanımlamalara bakın. yazık o kadar emeğe o kadar uğraşa

Hocam üslup konusunda birşey söyleyemeceğim ancak arkadaşın söyledikleri çok yalnış değil zannımca.Ligmidir birşeyleri deneme yeri ? 4 aya yakın bir dönem bu takım boş kaldı ve sadece 4 tane hazırlık maçı yaptık.Açıkçası Fatih Terimi eleştirmek babında söylemiyorum yalnız Sabri -Yekta-Gökhan-Servet takıntısını bir türlü anlamlandıramıyorum.Takımda herkesi yerli yerinde oynatsa çok daha rahat maçlar izleyeceğimize eminim.Baros ve Kazım da 1 hafta yedek kalmayı kesinlikle haketti.Haftaya 4-4-2 oynayacaksak Elmander-Sercan ,4-3-3 oynayacaksa Riera Elmander Engin şeklinde oynamak gerekir diye düşünüyorum.

.

Elmander,Sercanla başlayalım ama o son 30dkdeki güzel futbol kaybolur diye korkuyorum..

Her kesimden, her bütçeden taraftarı bulunan Galatasarayımızın trübündeki 15 bin kişilik boşluk inanılır gibi değil. Hele kombinesi olup gitmeyenlere sözüm yok. Bizim taraftar malesef böyle, o stadın değerini bilmiyoruz!

PFDK ve MHK Göreve! l Genç Fenerbahçeliler

vay vay vay yorumsuz bu kadar yuzsuz bir kulub yok dunyada gulimi aglayimi karra veremedim kuslar tff ve mhkyi goreve davet ediyor

O pozisyonda penaltı kararını 18 numaralı oyuncunun eline top çarptığı için beklemişler bu moronlar neden bahsediyor. Ayrıca Onur'un oyuncuya çarptığı pozisyonun aynısı yaşandı hatta Muslera yerdeyken adam şut çekti Gökhan engelledi o pozisyonu da çaldı. Bu kadar beyinsiz olmasınlar..

biz neyin derdindeyiz sen ne diyorsun arkadasim olayin ciddiyetinin farkinda degilsin herhalde adamlar $ike ile sampioyn olmuslar utanmeden daha ligin 2 haftasinden neler diylorlar!!

Suan o Siteyi tikladigim icin icim yaniyor.. Onun derdindeyim :)

Bu Sene ben Hakem hatalarina bakmamaya karar verdim... Azizbahcelileri de ciddiye almayacagim taaaki onlar yine Fenerbahceli olana kadar...

Azizbahce´yi UEFA´ya ben sikayet ettim, biz sikayet ettik, Galatasaray sikayet etti...!! Ne Mutlu bize..! Ne Mutlu Galatasarayliyim diyene..!!

Bunlara böyle cevap verin cildiriyorlar :)

Geri
Üst Alt