STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Şu resim koymayı bir türlü beceremiyorum :)

Şu resim koymayı bir türlü beceremiyorum :)

Abi resme sag click yapıp URL COPY yapıyorsun,Daha sonra da bizim mesaj kutusnda Vidyo ekle simgesinin yanına İMAGE simgesi var oraya tıkla,Daha sonra da From URL ye tıkla,Retrieve remote file and reference locally yazan yerin yanındaki isareti kaldır,Oraya kopyala:)

Gökhan Zan gole kadar hatasız oynuyordu.. Baros için biraz acımasız eleştiri yapıyoruz bence..Tek forvet oynadı, çırpındı durdu, birde çift forvet olarak görmemiz lazım.. Baros bir çırpıda silinecek oyuncu değil... Riera iyi bir 4-4-2 oyuncusu ve tam bir takım oyuncusu... Kendisinden Arda olmasını beklemiyorum.. Arda çok farklı meziyetleri olan bir oyuncuydu.. Riera yararlı olacaktır... Eboue şu an formsuz gibi ama bir türlü kendi mevkisinde oynayamadı orta sahada göbekte bence pek etkili olamadı.. Sağ bek görmek lazım... Elmander için sezon başı demiştim şu an için pek kimse kendisini kaale almıyor ama lig başlayınca fanları oluşmaya başlar... Sercan çok yetenekli zamanla daha iyi olacaktır...Oynadıkça kendine güvenide gelecektir...

Fatih Hoca Ocakta forvet transferi yapılacagının sinyallerini verdi dünki telefon baglantısında;)

Baros'u eleştirmeyeceğim çünkü ne olumlu ne olumsuz arada kalan bir izlenim çiziyor gerçi bir golcü için sessiz kalıyor eksi olarak. Asıl meselemiz Baros degil zaten illa bir golcü alınır veya birileri çıkar gol atar. Ama bu defans hattı ile biz şampiyon olamayız çok açık ve net. Onun dışında ortasahamız bireysel olarak bakınca çok iyi isimlerde olsa hepsi aynı tarz oyuncular. Biri G diyorsa diğerleride G diyor ama golun olması için diğerlerinin G diyen adama karşı O diğerinin L demesi lazım ki sonuca ulaşalım : ) Hepsi düz oyuncular adam geçip oyunu açacak doğru adamı görüp doğru pası verebilecek veya geçtiği topla birlikte skora gidecek oyuncumuz yok ne yazık ki. Bu yüzdendir ki ofansımız çok sıkışıyor ve sıkıcı hal alıyor zaten defansımız yerlerde. 1 kere dandun gelen takımdan bile rahatlıkla gol yiyebiliyoruz.

yalnız Meloda cok gereksiz hareketler yapıyor.buna dur demesi lazım.

penaltı pozisyonunda nerdeyse topa o vurucak ama hakem yinede golu verdi.tekrar edilmeliydi ama Melo nun pozisyonlarına dikkat etmesi lazım.ya tekrar ettirip top dışarı cıksaydı veya golu kurtarsaydı kaleci nolacaktı ?.

Bunu gördünüzmü renkdaslar,Gögsüm kabardı,duygulandım birden:)

[video=youtube;dVL3zMwwttU]https://www.youtube.com/watch?v=dVL3zMwwttU[/video]

düşerken tekme atanların kalkarken .......... bu bir başlangıçta hayırlısı artık takımın zamanı ihtiyacı var

yalnız Meloda cok gereksiz hareketler yapıyor.buna dur demesi lazım.

penaltı pozisyonunda nerdeyse topa o vurucak ama hakem yinede golu verdi.tekrar edilmeliydi ama Melo nun pozisyonlarına dikkat etmesi lazım.ya tekrar ettirip top dışarı cıksaydı veya golu kurtarsaydı kaleci nolacaktı ?.

Uyarı olarak kabul edilebilir ama futbolda olsaydı diye bir kavram yok, bunu maçtan sonra bazı kesimler yok "ya GS berabere kalsaydı" diye değerlendirmeler yapmaya kalktıda yendiğimiz maçı bile zorla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar onu anımsatan bir bakış açıcısı olarak geldi bana. Hata olarak kabul edebilirim ama futbolda "ya olsaydı" yok olmuşsa olmuştur ya da hiç olmamıştır. Kaleci olmasa gol olucaktı :)

Geri
Üst Alt