STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

Antep'i tebrik ediyorum ancak bu kadar mallıkla kaybedebilirlerdi. Geçen sene övgüler dizilen takım bu sene ilk 8'e giremez.

Bence o kadar eksiğe rağmen iyi oynadılar, helal olsun adamlara. Emre Gökhan, Topuz falan yok. Caner Uğur Boral falan mal mal adamlarla oynadılar.

Türkiyenin en iyi kadrosuna sahip takımıyız 6. değilde 1. olamazsak konuşalım :tiphat:

haklısın kadro iyi belkide en iyisi, ama sorun takım olmakta. gol pozisyonu sorunumuzu çözmemiz lazım. ortasahayı bırak günümüz futbolunda oyun defansta kuruluyo. defansında 2 tane tank var. hadi onu geçtim ortasahada topu servis edecek oyuncu yok. Selçuğa kalıyoruz o da markaja girdimi bocalayıp duruyoruz. + defansımızda yokları aratıyo. bunlar çözülürse zaten kafadan şampiyonuz.

İzleriz umarım hep beraber :)

Sadece anlamadığım maç 1-0'ken herkes hayatından memnundu 1-3 olunca bizi küme düşürecekler var neredeyse :)

Taraftar korkmus aga, gecen seneyi bir daha yasamak istemiyor. 1-0 dan mac cevirdiler, ve bu insani dusunduruyor. "Biz bu maci cevirebilirmiydik diye" 3-1 yenilen takim bizden daha iyi futbol oynadi. Taraftar tedirgin, burda hungur hungur aglayan yok.

Bizim Alex gibi adamımız olsa inanın çok çok iyi olurduk .

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Fenerbahçe | Devre Arası

ayıp ya şu antebin oynadıgı topa bak

Koşun Nontvspor Metris'den canlı yayın yapacakmış.Ordaki galibiyet sevincini paylaşmak istemişler.

Laflarina dikkat et!!!

Bu yazimla beni fbli yapiyorsan sana diyecek sozum yok. Bende uzuluyorum malesef son senelerdeki halimize, ama ne yazikki oyle. Bu sene bizden pek birsey beklemiyorum ve bunu da bir mac sonra demiyorum. Ne yazikki hangi sistemde oynadigimiz belli degil, cok daginik oynuyoruz ve gol pozisyonuna giremiyoruz. Dua edelimki sakatlarimiz olmasin, yoksa zar zor yeneriz biz.

(109 üye ve 115 konuk)

Ya boşver konuğu falan da bizim kendimize bakmamız lazım.Bizim yüzümüzden toplanıyor bu kuşlar buraya .Takımın bizi bu potaya sokması lazım bu hafta kazanarak ancak önemli bir mevzu var ki şike yaptıkları realitise unutturulup nasıl futbol oynadıkları konuşulmak isteniyor bu oyuna gelmemek lazım.Bu takım şikeci ve şike olayı yüzünden her maçta protesto edilmeli .Anadolu klüpleri beşiktaş trabzon falan protesto etmeyecek anlaşıldı ama biz Galatasaraylılar her maç bunu hatırlatmalıyız.

Evet bu forumda da skor yorumcusu ve takımımızın hiçbirşeyini beğenmeyen potansiyel fenerliler var.Bir arkadaş çok doğru demiş kahvehane yorumcuları diye gerçektende öyle.Futboldan anlamayan ama bir o kadar da seven bir toplumuz ve her konuda olduğu gibi bu konudada çok bir mok bildiğini zannediyor bazıları ama salladıkları adamların onları cebinden çıkaracaklarını bilmiyorlar.

Hacı adamlar maçı izlemeden yorum yapıyorlar orada film kopuyor zaten :D Adam akıllı biri çıkıp yahu fenerin 3. golü nedir mantık nedir demiyor yada penaltı pozisyonunda sanırım dani neden auta giden topa müdahale ediyor ve penaltı kazandırıyor neden.

GÜNAHLARIN TAKIMI FENERBAHÇE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR bizim sazanlarda yada aslan görünümlü kuşlarda başlıyor övmeye.

valla artık sabrmız kalmadı 6-7 maçlık seri yapmamız lazım 1 maç kazan 1maç yenil 1ma kazan 2 beraberlik böyle istikrarsız bir sürec yaşamak istemiyoruz artık

hele dur daha bi mac alamadik, bizim takimin galibiyet aliskanligina ihtiyaci varken, gecen seneden kalan maglubiyet aliskanligi ibb macinda da sürdü. Arena'da Samsun macina cikacagiz ve kimse Banko kazaniriz diyemiyor, bizim takim güven vermiyor ki taraftar güvensin, eger ibb'ye karsi oynadigimiz oyunu samsun macinda da oynarsak takimin basina herhangi biri gecsin aynisini oynatir, o kadar para da vermeyiz...

Taraftar korkmus aga, gecen seneyi bir daha yasamak istemiyor. 1-0 dan mac cevirdiler, ve bu insani dusunduruyor. "Biz bu maci cevirebilirmiydik diye" 3-1 yenilen takim bizden daha iyi futbol oynadi. Taraftar tedirgin, burda hungur hungur aglayan yok.

Baziları demagoji yapıyor sadece.

altına imzamı atarım. hemen milleti kuş kuş diye suçlamayın.

Sen futbol dehasisın galiba.Bu kadar kişi anlamıyor sen anlıyorsun :=)

Ben anlamıyorum ama senin gibi hocalara sallamıyorum.Ben sadece izleyiciyim senin gibi teknik direktörcülük oynamam.Birşey anladığımıda iddia etmiyorum.Senin gibi hocaya sallamıyorum.

Evet bu forumda da skor yorumcusu ve takımımızın hiçbirşeyini beğenmeyen potansiyel fenerliler var.Bir arkadaş çok doğru demiş kahvehane yorumcuları diye gerçektende öyle.Futboldan anlamayan ama bir o kadar da seven bir toplumuz ve her konuda olduğu gibi bu konudada çok bir mok bildiğini zannediyor bazıları ama salladıkları adamların onları cebinden çıkaracaklarını bilmiyorlar.

Sen futbol dehasısın galiba

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Alexten üstünü vardı da oda artık yaşlandı ne yapsın :D Hagi reyiz :D

Geri
Üst Alt