STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Merhaba beyler, ben geldim. Şike yapmış takım olmaması gereken ligte yine galip gelmiş. Tebrik etmek gerektiğini düşünen arkadaşlarım için tebrik ederim, düşünmeyen arkadaşlarım için tebrik etmiyorum. Alex iki gol atmış bir penaltı kaçırmış. Alex'i beğenmiyorum. Ya da beğeniyorum. Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum. Servet ligin en kötü stoperi, Serdar Kesimal en iyi stoperi. Ya da bazen tam tersini düşünüyorum. Hatta konuları derinleştirelim bunların başkanı haksız yere mi haklı yere mi Metris Cezaevinde onu konuşalım. Tartışalım. Ya da en iyisi biz hiç tartışmayalım gelin buradan devam edelim.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...-galatasaray-samsunspor-18-eylul-20_00-a.html

Çok sürükleyici konuştun sonuna kadar nefessiz okudum :D

kazım mı topuzdan iyi güldürmeyin ya:)

Sana göresi bana göresi mi var bunun. Messi bana göre hızlı X'e göre yavaş. Böyle bir şey bi var lan te allam :asd:

bence servetin hava hakimiyeti çok iyi, anlaşılan senin fikrin öyle değil

bunun neresini anlamıyorsun?

sıkıntın ne?

Servet Luganoyla birlikte oynamadı mı?
Oynamadı diye biliyorum Luciano ile oynadı herhalde.

İki sene sonra bu dallamanın yası olur 37.En az 43-44 yaşına kadar oynayacağına göre,transfer edersek en az 5 yıl zeki oyuncu sikıntısi çekmeyiz.:)
Merak etme o kadar kalmaz :D

Selamün Aleyküm beyler

Ezik'ler nasil oynadi ?

Sike varmiydi ? :D
A.s şike fenerin işi ;) yine şansla balla aldılar antep çok kötü oynadı.

Muslera-Volkan = 1-0

Eboue-Gökhan = 2-0

Ujfalusi-Yobo = 3-1

Servet-Serdar = 4-1

Hakan-Ziegler = 4-2

Melo - Baroni = 5-2

Selcuk - Emre = 6-3

Kazim - Topuz = 7-3

Riera - Dia = 8-3

Sercan - Alex = 8-4

Baros - Bienvenu = 9-4

34 hafta boyunca Fener ile maç yapmayacağımıza göre önemli olan takım olmak. Bu boş kıyaslara da gerek yok KİLİT.

Oyununu beğenmeyebilirsin, koşmuyor falan dersin anlarım, ama bu adamdaki teknik ve zekaya laf eden ya futboldan anlamıyordur ya da dediğim gibidir.

dön geri bir daha oku yazdığımı ben ne oyununu beğenmiyorum dedim ne koşmadığını söyledim ben senin yazdığın yoruma sadece cevap verdim 10 saniye önce düşünmek diyorsun hep klişe laflar yorumculardan duyduğunuz sözleri benimsemişsiniz ben alexin arrığı paslara bir kelime etmedim etmem de tekniği emin ol benim de hoşuma gidiyor; adamda frikik var, ara pası var, şut var, gol var, evet var bunlar fakat alex futbol tanrısı falan ilan etmek gerekmez benim söylemek istediğime gelirsek yukarda bir arkadaş söylemiş alexi neden bir kişi bile markaj yaptırmayı düşünmez ben ne zaman baksam 10 metrekare çevresi boş bu onun zekasının değil türkiyede oynanan futbolda ki ayrımcılığı gösterir! Lincoln geldi bize adam 2 maç süper oynamaya başladı çifti geçtim artık adama 3 kişi birden daldılar. Sen hiç alex'i oynatmamaya çalışan veya sert giren bir oyuncu gördün mü ben oynatmamaya çalışanı gördüm mehmet topal adama bir yapışıyordu sahada alex'in olduğunu farketmiyorduk bile.

bence servetin hava hakimiyeti çok iyi, anlaşılan senin fikrin öyle değil

bunun neresini anlamıyorsun?

sıkıntın ne?

Hava hakimiyetini bilmediğini düşünüyorum. Defansta çok çok çok nadir top alıyor servet kafayla. Tabi senin hava hakimiyeti anlayışın muhtemelen kornerde ilere çıkıp dağlara taşlara vurduğu kafa toplarıdır.

Macları kazanıyorlar diye 17 lik delikanlıyım diyebiliyor , Alex için Türkiye deki futbol biçilmiş kaftan ..

Nasıl oluyor bilmiyorum ama Alex gibi bi futbolcunun türkiye ' de başarılı olması garip , ama oluyor işte..

Bence fenerin kanatlarda dandik.Bekler iyi ama Stoch,Dia falan vasat adamlar

Servet bence kafa toplarında gayet hakimiyetli. Havadan topları karşılar. Hücuma çıktğında da attığı bir sürü kafa golü vardır. 2008'de yere göğe sığdıramazdık.

Cepheden gelen tehlikesiz topları ancak uzaklaştırıyor. Ama ortalar, duran toplar, kornerler yani pozisyon bilgisi ve çabukluk getiren toplarda 10 üzerinde 0 bile değil. Kendi bile bunu kabul etti.

Bu kadroyla bile en kötü ihtimal bence 9-6 öndeyiz ama yinede onlar epeydir bir arada oynadıkları için takım olmuşlar biz yeni olduğumuz için sıkıntı var biraz daha sabır lazım.

aynen sorun orda işte biz ne kadar iyi kadro kurarsak kuralım her sene bozuyoruz 5 oyuncu gidiyor 5 oyuncu geliyor teknik direktör değişiyor adamlar bir sistem oturttu aynı bizim 90 lı yıllardaki gibi hic kadroyu bozmuyorlar

Geri
Üst Alt