- 18 Kasım 2010
- 24.101
- 844
- 2.113
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Trabzonspor 0-1 İ.B.B | 17 Eylül | Maç Sonucu
Ibb yine her zamanki biri buyuk takimlara celme takiyor.
Ibb yine her zamanki biri buyuk takimlara celme takiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullah Avcı büyük hoca olacak inşallah. Aykut için de aynı şeyleri düşünüyorum. Bir de Avcı'yı iyi bir takımda görsek tadından yenmeyecek.
bizimkisi bir kazaydı zaten muslera hatalı gol yemese ilk yarı öyle bitmese o maçın sonucuda öyle olmayacaktı şans 0 dı hem fatih hocaya yüklenildi ama elmander eğer sakat olmasaydı direk çift forvet çıkacaktıki sabri orta saha yerine mecburen sağ bekte oynayacaktı elmanderin sakatlığıyla iş bozuldu bir bakımdan
Abdullah Avcı.:005:
imparator emekli olunca takımın başında görmek isterim.
helal olsun İBB ye. Trabzonsporu da yenmeleri az da olsa teselli oldu bana güçlü bir takıma yenildik biz
erçetinAykut ?
Bahaneleri bırakalım. Berbat oynadık o maç. Bu oyuna razı olmamalıyız. Tabi alıştık geçen seneden.
evet ilk macta 2025 dakka dışında kötü oynadık ama 1 macla ümit felan yıkılmaz. 1 maclada kesin sampiyonluk gelmez.ikide bir bunu soyleyip kendini kandirma TS 2 gun onca inter ile oyunamasaydi gorurdum ben IBB'ni bizim takim beni buyuk heyal kirikligna ugrati hic umidim yokinsallah yanilirim