STSL 11/12 H:2 | Trabzonspor 0-1 İ.B.B | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Trabzonspor 0-1 İ.B.B | 17 Eylül | Maç Sonucu

Ibb yine her zamanki biri buyuk takimlara celme takiyor.

ibb_2_106597.jpg

Abdullah Avcı.:005:

imparator emekli olunca takımın başında görmek isterim.

helal olsun İBB ye. Trabzonsporu da yenmeleri az da olsa teselli oldu bana güçlü bir takıma yenildik biz

bizimkisi bir kazaydı zaten muslera hatalı gol yemese ilk yarı öyle bitmese o maçın sonucuda öyle olmayacaktı şans 0 dı hem fatih hocaya yüklenildi ama elmander eğer sakat olmasaydı direk çift forvet çıkacaktıki sabri orta saha yerine mecburen sağ bekte oynayacaktı elmanderin sakatlığıyla iş bozuldu bir bakımdan

Doka'yla Webo çok iyi trasnferler gerçekten. Sakatlık olmazsa İBB ilk 8e girer rahatlıkla. Çok iyi kapanıyorlar ama gömülmüyorlar.

adamlar iki haftadir ligin en iyi takimlarini yendiler hem de kadrolarinda can arat ve cihan haspolatli gibi buyuk takimlardan aforoz edilmis topcular varken artik bu isin servet sux hakan balta blowz demekle cozulmeyecegini idrak ederseniz sevinirim

Kadir başghhaaaaaan :D

İskender-İ.Akın gibi 2 önemli adamları yok ve 2 haftada 2 galibiyet. Helal sana Abdullah Avcı :tiphat:

ligin en formda takımlarından şu anda. 5 . hafta fenerle kadıköyde oynayacaklar. inşallah doca webo iyi oynamaya devam ederler. gerci o takımda can arat var ya neyse.

bizimkisi bir kazaydı zaten muslera hatalı gol yemese ilk yarı öyle bitmese o maçın sonucuda öyle olmayacaktı şans 0 dı hem fatih hocaya yüklenildi ama elmander eğer sakat olmasaydı direk çift forvet çıkacaktıki sabri orta saha yerine mecburen sağ bekte oynayacaktı elmanderin sakatlığıyla iş bozuldu bir bakımdan

Bahaneleri bırakalım. Berbat oynadık o maç. Bu oyuna razı olmamalıyız. Tabi alıştık geçen seneden.

ibb nin sol tarafta oynayan deca mı ne işte bu adamı devre arası parayı basıp alacaksın bak sen ozaman hatta weboyu bile

helal olsun İBB ye. Trabzonsporu da yenmeleri az da olsa teselli oldu bana güçlü bir takıma yenildik biz

ikide bir bunu soyleyip kendini kandirma TS 2 gun onca inter ile oyunamasaydi gorurdum ben IBB'ni bizim takim beni buyuk heyal kirikligna ugrati hic umidim yok :( insallah yanilirim

Zokora-Colman çok gayretliydi.Henrique hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı.Trabzon Umut Bulutu mumla arayacak gibi.

işin bir tarafı daha biz deplasmanda yenildik Ts evinde biz mümkünatı yok İ.B.B ye yenilmeyiz arenada

ikide bir bunu soyleyip kendini kandirma TS 2 gun onca inter ile oyunamasaydi gorurdum ben IBB'ni bizim takim beni buyuk heyal kirikligna ugrati hic umidim yok :( insallah yanilirim
evet ilk macta 2025 dakka dışında kötü oynadık ama 1 macla ümit felan yıkılmaz. 1 maclada kesin sampiyonluk gelmez.

Geri
Üst Alt