STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Maçtan sonraki en önemli iki şey 1 puan almak ve bu zemine rağmen sakat vermemektir

- Cüneyt Çakır çok kötü yönetti maçı, hiç bir avantaj kuralını uygulamadı, çok zevksiz bir maç olmasına neden oldu.

- Bizim en iyi oyuncumuz muslera ve ujfalusiydi düşünün artık ne kadar kötü oynadığımızı,

- Kazım sağ kanat için çok ama çok yetersiz. Shaqiri gelirse eğer gerçekten takımın sağ kanadı çağ atlamış olur.

- Hakan Balta en az 4 tane kritik hata yaptı eğer rakibin hücum oyuncuları kaliteli olsa en az ikisi gol olurdu. Takımda balta ve kazım içime sinmeyen oyuncular. İnşallah onlarsız bir Galatasaray izleme zevkine erişirim en kısa zamanda.

yönetim istifa floryaya bi kasa hıyar dökelim :D barca evinde herculese 2-0 yenılıyor siz ne diyorsunuz

yönetim istifa ! fatih terim istifa ! bu takımdan hiç birşey olmaz !!!

bugun özeti engin ve baros

O değil de 90 dakikada 15 km. koşabilecek kondisyonu olan her adam futbolcu olabilseydi.. Hürriyet Güçer olmuş..

Fatih Terimin hatası:

Bu zeminde Emre Çolak, Sercan ve Kazım gibi normal zamanlarda ayakta duramayan, İkili mücadelerde zayıf olan oyuncuların bu zorlu şartlarda, tamamen fizik gücüne dayalı bir maçda bu oyuncularla neden başlar anlayamadım.

Sonuç olarak çok zor bir deplasmanda ve hava şartlarının bu kadar ağır olduğu bir durumda yenilmemek güzeldir.

En önemlisi hiç sakat vermemekti:)

bende bunu demistim ilk yarida, dalga gecer gibi cevaplar geldi

Transfer Nöbeti topici nereye gitti ya bilen var mı? :D

serefsizlerin oyununa geldik.

ilk yari bosa gecti. anladik ki, tek forvetli sistem ile tr de basarili o-la-maz-sin!

ikinci yari da kazim'in cikacagini beklerken, cok büyük bir hamle hatasi yapip, engin'i oyundan aldi. böyle olunca, oyunun kaderine etki edecek adamlar sayisi azaldi ve ileri cikmakta zorlandik.

Bu maçta Shaqiri olsa sonuç ne olacaktıki ? Bu sahada Messi olsa bir şey yapamazdı.

bu alper harbi mal galatasaray demeyi bilmiyor dana

Geri
Üst Alt