STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Beraberlik iyi sonuç, maçtan önce bir sakatlık yaşanmadan tamamlanmasını istiyordum tatmin oldum. Ama bireysel açıdan bazı futbolcularda düşüş var, önlem alınması ve transferler yapılması şart.

O değilde Semih ve Ujfalusi'ye Allah kaza bela vermesin..Bu ikili bozulursa ciddi tökezleriz,özellikle de alternatifleri düşünürsek..

Serimizin bozulmasına üzüldüm ama, bu oyuna rağmen 1 puan sevindirici. Fatih hocamızın da söylediği gibi saha ne halde olursa olsun, Galatasaray'ın bu kadar kötü oynamaması lazımdı. Moral bozmaya gerek yok. Kırılacak çok rekor var.. :)

oh oh meloya sallayanı gördük semihe sallayanı da gördük var mı artıran. Yakında yedek oyunculara da sallayan çıkar mı acaba diye düşünmekteyim(niye yedek siniz falan diye). Muslera çok ayıp ama hep topu elinle tutuyorsun oluyor mu bir daha görmeyeyim!

Maça öyle çıkmışlarki, bu zeminde top oynanmaz, yenilsek bile bize kimse bir şey diyemez. Zaten yorumlardan belli. Herkes 1 puana sevinir durumda. Takımda aynı düşünce de.

Eskişehir başka zemindemi oynadı. Gümbür gümür atak yaptılar. Biz onların yarısı kadar oynasak 3 tane gol atardık.

Şut bile atamadık. Bırakın şutu pas bile yapamadık. Adam yanındakine pas veremezmi yahu. ES nasıl bu kadar pas yaptı bu zeminde ?

Kimse iyi oynamadı. Ama bugüne kadar göklere çıkarılan Semih, spikerlere göre bu maçtada çok iyidi. Kritik durumlarda araya girdi falan...Ama 9 kornerin 7 tanesi ondan. Her araya girdiği topu kornere atıyor. Birini de taca at be kardeşim... Küçük takımlar hep duran top bekliyor. Karambolden gol bulmak için. Neden bu imkanı veriyosun ?

Eboue ve Baroş un dönmesi uzun sürecek gibi. Umarım bu süreyi iyi geçiririz.

Al iste Klasik bir Laf.. " Eskisehir baska bir Zemindemi oynadi"

Kardes, Eskisehir belki Fizike dayali oynayan bir Takim..? Galatasaray belkide daha çok Teknik oynayan bir Takim..??

Fizik üzeri oynayan ve rakibi daha çok Teknik olan bir Takim için muhtesem bir Ortam bu Zemin..

Ama Konu o degil iste.. Ben Futbolun güzelliklerine bakiyorum.. Isitmali Zemin artik olmaz ise olmaz denilen bir olay.. Sivas yillardir o Buz pistinde canlar yakti.. Taki nihayet disaridan UEFA el atana kadar.. Hemen Tipis tipis isitmayi monte ettiler..

Bu Zor bir olay degil..

Futbolun güzelliklerini bozsunlar.. Aynen böyle devam..

0-0 iyidir. Eskşehir hem güçlü bir takım hem de zor deplasman hava ve zemin şartları da malum sevindim 1 puana

Maça öyle çıkmışlarki, bu zeminde top oynanmaz, yenilsek bile bize kimse bir şey diyemez. Zaten yorumlardan belli. Herkes 1 puana sevinir durumda. Takımda aynı düşünce de.

Eskişehir başka zemindemi oynadı. Gümbür gümür atak yaptılar. Biz onların yarısı kadar oynasak 3 tane gol atardık.

Şut bile atamadık. Bırakın şutu pas bile yapamadık. Adam yanındakine pas veremezmi yahu. ES nasıl bu kadar pas yaptı bu zeminde ?

Kimse iyi oynamadı. Ama bugüne kadar göklere çıkarılan Semih, spikerlere göre bu maçtada çok iyidi. Kritik durumlarda araya girdi falan...Ama 9 kornerin 7 tanesi ondan. Her araya girdiği topu kornere atıyor. Birini de taca at be kardeşim... Küçük takımlar hep duran top bekliyor. Karambolden gol bulmak için. Neden bu imkanı veriyosun ?

Eboue ve Baroş un dönmesi uzun sürecek gibi. Umarım bu süreyi iyi geçiririz.

Al iste Klasik bir Laf.. " Eskisehir baska bir Zemindemi oynadi"

Kardes, Eskisehir belki Fizike dayali oynayan bir Takim..? Galatasaray belkide daha çok Teknik oynayan bir Takim..??

Fizik üzeri oynayan ve rakibi daha çok Teknik olan bir Takim için muhtesem bir Ortam bu Zemin..

Ama Konu o degil iste.. Ben Futbolun güzelliklerine bakiyorum.. Isitmali Zemin artik olmaz ise olmaz denilen bir olay.. Sivas yillardir o Buz pistinde canlar yakti.. Taki nihayet disaridan UEFA el atana kadar.. Hemen Tipis tipis isitmayi monte ettiler..

Bu Zor bir olay degil..

Futbolun güzelliklerini bozsunlar.. Aynen böyle devam..

Yarın transfer toplantısı varmış bişeyler çıkar heralde..

e artık cıksın bi zahmet bogazlıyan kardes

hafta bitiyor transfer dönemi

abdurrahim albayrak: soğuktan bacaklarım tutmuyor:)soyunma odaları buz gibiydi.zemin çok sıkıntı idi.transfer için yarın toplantı var.

Bu şekilde oynarsak şampiyon olamayız.Daha Bursa deplasmanı, Fener deplasmanı var.

Zemin kötüydü ama zeminin şartlarına göre futbol oynamadık. Eskişehir uzun toplarla ve uzaktan şutlarla kalemizi yoklarken biz topu sürekli yerden oynamaya çalıştık, gereksiz çalımlar top sürmeler denedik. Yinede maça çift forvet başlasaydık bir şekilde golü bulacağımızı düşünüyorum.

Üst düzey bir stoper alsaydık, Semih ve Ujfalusi ikilisi kadar uyum sağlayıp bu kadar başarılı olamazdı. Bir puana da şükür zemin, hava şartları vs. vs. hiç önemli değil. Bu takım bu ligi götürür.

Öttüre öttüre sampiyon oluruz bu sene raad olun panik people.

Bu puan kaybı beklenen bir puan kaybıydı aslında. Hem maç öncesi hem de sonrasındaki yorumlardan belli zaten. Ben de bekliyordum puan kaybını hatta kazanırsak ekstra sevinirim demiştim. :D

Ankaragücü

Bursa(D)

Antalya

Gaziantep(D)

Kayseri

Mersin(D)

Beşiktaş maçına kadar yukardaki maçlarımız var. Fikstür bu aralıkta zorlu. Sadece Ankaragücü kolay görünüyor. Beşiktaş maçına en iyi şekilde gelmemiz lazım.

Antep var Sivas var Manisa var...

manisayla simdi oynasak, fark atariz ama buyuk ihtimal bizim macimiza kadar yine yilin futbolunu oynamaya baslarlar...

aynisi bursa icin gecerli, yenilip duruyorlar, bize karsi hayvan gibi oynicaklar.

sivas cok iyi oyniyor ama harbiden

Bizim takıma bir tane daha üst düzey santrafor şart.

Bugünkü maç ölçü değil. Çift santrafor olmayınca oyunu ileriye taşıyamıyoruz.

Bizim ideal sistemimiz hücumda pres olmalı...

Geri
Üst Alt