STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 4-0 Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | İlk Yarı

elmanderi oyundna alsin bir an önce, yigit girsin

Haha, kanat isliyor, bol ortali oynuyor ve sen cok hareketli, guclu ve topu ayaginda tutabilecek tek forveti cikarmak istiyorsun bir baska kanat oyuncusu icin. Yapma be. Riera ciksin, Emre sol kanata, Yigit sag kanata. Yigit'in ortalarina tek Sercan mi kosacak?

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | Devre Arası

Ceyhunda isik var..........ama korkuyorum o isik tunelden gelen trenin isigi olmasin :D :D

Yok be kotu deyil okdar Ceyhun.iyi yedek simdilik!:sgr:

Melo, Kazım'ın kulağına fiske vurmaya çalışıyor (soğukta pis acıtır :asd:) Kazım da yapma olm dercesine kaçıyor, sonunda vurdu Melo.

Melo kazima iyi firca cekti :D

Caglar 17 depar,riera ise 15.

Balta olsa kac olurdu acaba:D

Balta depar atıyo mu ki? Ben görmedim hiç... Servet daha iyi depar atar

Yedek ağırlıklı kadroyla çıktığımız şu maçta ve karşımızda çok zor günler geçiren bir takım varken, 2-0 öndeyken hala oyuncular hakkında olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum.

İlk yarı genel olarak tüm oyuncularımız başarılıydı, EMRE ÇOLAK harikaydı:)

Busquets çok mu teknik? Ya da Mehmet Topal çok mu teknikti? İşini yapan adamlar bunlar ileride bişey beklemeyin bu adamlar genel atağı keser takımı rahatlatır o kadar başka vasfı yok zaten

Busquets Ceyhun'dan daha teknik!! Sadece daha teknik demek az kacar bile.

Kazım yine fırlamalık peşinde

kımse sabrıye ıyı Galatasaraylı bızım cocugumuz falan demesın arkadas onun o alıdıgı yıllık parayı burda yuzlerce kısıyız hepımızın omru boyunca alacagı maasları bırlestırsek elde edemıyoruz sankı hayrına oynuyor. bu ne laubalılık yıllardır yav ınsan bıraz calısır ozel antreman yapar ronaldo bıle her gun ekstra antreman yapar bzımkı yatar ama ıyı Glatasaraylı olur. vallahı tıksındım bundan ve aydından. gıtsınlerde barı alt yapıdan bı sag bek otursun orda aydının yerınede mertan. off cok sınırlendım

Öner yerlerine birer Türk futbolcu alalım..

Sol bek Hakan var zaten.

Ceyhun yerine de altyapıdan herhangi bir oyuncu veya Eskişehir'den Alper filan alınabilir. Antep'ten Orhan Gülle de olabilir. Bu adamlarda öyle über topçular değil ama bundan iyiler. Ama altyapıda bulunur diye düşünüyorum bu kadar. Ayhan bile bundan daha iyi tabiki.

Yigit giriyor

Emre cikti.

Yigit giriyor.

Yiğit giriyor, Emre Çolak dışarıda.

Busquets ile pozisyon ve fizik olarak hafif benzerliğinden başka en ufak benzerliği yok. Düşünme sistemleri bile birinin Windows 7 diğerinin ki Win98 o kadar farklı yani. O kadar ağır her anlamda.

Çok kalamaz bizde. Alper filan gibi bir adam alır yollarız.

O denli kötü olsa Terim istemezdi bu adamı zaten :) Dediğim gibi işini yapan adam etliye sütlüye karışmadan işini yapıyor sadece fantazi yapmıyor adam süslü top oynamadığı içinde yorumlar böyle oluyor tabi

Bizimkiler kulak kizartmaca oynuyor kazima vuruyorlar :D

emre-yigit degisikligi bence gayet iyi bir secenek. zorlanmasin emre :D

Haha, kanat isliyor, bol ortali oynuyor ve sen cok hareketli, guclu ve topu ayaginda tutabilecek tek forveti cikarmak istiyorsun bir baska kanat oyuncusu icin. Yapma be. Riera ciksin, Emre sol kanata, Yigit sag kanata. Yigit'in ortalarina tek Sercan mi kosacak?

bir a kafani yorsan elmanderin bursa macini düsündügümden oyundan alinsin dedigimi anlardin

baros yokken elmandere cok ihtiacimiz var, bursaya karsi yorgun olmasin

Geri
Üst Alt