STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 4-0 Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | İkinci Yarı

ula emre colak neden cikiyor :S

CKR'de oyuna girmeli.

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | İlk Yarı

Busquets Ceyhun'dan daha teknik!! Sadece daha teknik demek az kacar bile.

Busquets teknik mi? :D Ben sanırım başka bi adam izliyorum adamın tek yaptığı al Xavi abi al Iniesta abi diye pas vermek arkada ve top kesmek

Hadi bakalim birazda Yigiti seyredelim..

Sabri bakalım Yiğit'e pas atacak mı.

O denli kötü olsa Terim istemezdi bu adamı zaten :) Dediğim gibi işini yapan adam etliye sütlüye karışmadan işini yapıyor sadece fantazi yapmıyor adam süslü top oynamadığı içinde yorumlar böyle oluyor tabi

Bence takım iyi gittiğinden batmıyor göze. Melo olmadığında o pozisyonla alakası olmayan Engin'i, 35'lik Ayhan'ı koyuyor yine bunu oynatmıyor hoca önemli maçlarda. Geçen seneki takımda olsa en az BAM kadar tepki görürdü.

Ceyhun bu takımda çok iyi yedek olur o mevkide işini yapan oyunculardan birisi. Sen Busquets'i de beğenmiyorsundur %100 :)

Busquets'i beğenmeyen adam futboldan zerre anlamıyordur .Barcelona'nın genç Xavi'si adam .Tekniği mükemmel .Daha ne yapacak adam anlamıyorum.Onu eleştirenler büyük ihtimalle maçını izlemeyenlerdir.

CKR diyince ne karizmatik oluyor Kazım.

Sol bek Hakan var zaten.

Ceyhun yerine de altyapıdan herhangi bir oyuncu veya Eskişehir'den Alper filan alınabilir. Antep'ten Orhan Gülle de olabilir. Bu adamlarda öyle über topçular değil ama bundan iyiler. Ama altyapıda bulunur diye düşünüyorum bu kadar. Ayhan bile bundan daha iyi tabiki.

Sormaz olaydım..

elmander bugün hic motive degil.

Bence takım iyi gittiğinden batmıyor göze. Melo olmadığında o pozisyonla alakası olmayan Engin'i, 35'lik Ayhan'ı koyuyor yine bunu oynatmıyor hoca önemli maçlarda. Geçen seneki takımda olsa en az BAM kadar tepki görürdü.

Bu tarz adamları kurtaran etrafındakilerdir zaten :) Görev adamı diyorum size ekstrası yok

fotograf nasıl atıyoruz arkadaslar

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | Devre Arası

Yönetime kızıpta,ekmeğini yediği klübe ihanet etmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.Yönetime tepkili olan her futbolcu hainlik yapacaksa,işimiz var o zaman.

Hainlik ne yaptı bilmiyorum ama eski futbolcularımızın hep eski yönetimle ilgili olan eleştirileri (H.Şükür Arda gibi.) ve eski yönetimin taraftarı bile yıllarca uyutması çok daha üstünde durulması lazım.Birine yüklenip hep suçu onda aramak belkide eski yönetiminde işine geldi.

Yeter la engin sut cektigin az da pas ver be

bir a kafani yorsan elmanderin bursa macini düsündügümden oyundan alinsin dedigimi anlardin

baros yokken elmandere cok ihtiacimiz var, bursaya karsi yorgun olmasin

Ah, Elmandiri dusunmen mantiksiz bir degisikligi dogru yapmiyor. Bu sekilde oynuyan Galatasaray mutlak bir guclu forvet ile oynamasi lazim. Tek Sercan ile forvette oynamak bosa oynamak demektir. Biraz kafa kullanma lafini kendine cevirsen...

Yiğit için de umutsuzdum ama bakalım.

Geri
Üst Alt