STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 4-0 Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | Devre Arası

Bu maçı dikkate alıp şu iyiydi bu kötüydü demek saçmalık olur.

Ama semih ve emre çolak iyi görüntü ortaya koyuyor

Sabri M.Sarp Ayhan Servet bu futbolculardan nefret etmenin manası yok.Bunlar zorla oynamıyor, zorla da burda durmuyor.Yönetim ve teknik heyetin tercihi futbolcuların suçu yok.Sanki çok süper futbolcularda mahsustan mı oynamıyorlar.Kabiliyetleri bu kadar işte.

Sarp'ın kabiliyetten öte ar damarı çatlak,bildiğin hain.

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | İlk Yarı

Hocam ciddiyim. Bakın iyi giderken oyuncular iyi görünüyor. Ama ne Çağlar Hakan kadar oyuncu ne Ceyhun'dan bişey olur.

Ceyhun bu takımda çok iyi yedek olur o mevkide işini yapan oyunculardan birisi. Sen Busquets'i de beğenmiyorsundur %100 :)

çağlar iyide kocaman g.tü var.hızlı olmasını engelliyor o g.t

Bugüne dek kötü tezahürattan etkilenmediğini iddia ettiğimiz Sabri için bu kriter bitmiştir artık.Arda ve türevleri gibi o da olumsuz tezahürattan etkilenir olmuş.

Sercan'da aklını kullansa artık. Baros sakatlanmış, formayı iste artık! Ya da Yiğit'i Elmanderin yanında mı denesek?

ulan bi tane suratli futbolcumuz olmayacak mi bizim bari yiğit girse de süratli topcu gorsek

bu arada tamam riera iyi oynuyor da ankaragucu karsısında bile bu kadar oynayabiliyorsa artık

riera'nın bu performansına aldanmamak gerek, bu takıma kanat oyuncusu lazım adam geçebilen

Ntvspor'da pala Oğuz'u gören?:asd:

Ceyhun bu takımda çok iyi yedek olur o mevkide işini yapan oyunculardan birisi. Sen Busquets'i de beğenmiyorsundur %100 :)

Mertcan kardes bencede Ceyhun bize uygun futbolcu degil. Busquets ile alakasi yok bile. Ceyhun kim, Busquets kim, ayni mevki diye kiyaslamak sacma olur.

Ceyhun'da ne teknik var, nede kosacak hali var. Cok agir futbolcu

Riera çok zinde görünüyor, umarım böyle devam eder.

Paralı başkan pahalı transfer diyenler şu Ankaragücü'nün haline bakıp ibret alsınlar 100 yıllık camialar bu hale düşürülmemeli

Caglar 17 depar,riera ise 15.

Balta olsa kac olurdu acaba:D

Imparator Fatih Terim bosuna almadigini gene gösterdi bu aksam,su kadroyu sahaya sürmek yürek ister,yiyiyorsa sinsi Aykut sürsün tam 11'de cikarlar görürsünüz...Atabildikleri kadarda atarlar takimi Fatih hoca cekiyor,daha farkada gidebilirdik,sanirim 4.golde birakicaklar bizimkiler.

Emre Colak ve Semih kaya muhtis oyuncular kazandik Allah nazardan saklasin,bu cocuklar daha %50 leriyle oynuyorlar inanin tecrubelendikce cok daha iyi oyunlarini seyredecegizki suan bile mes oluyorum izlerken.

Emre'nin gol muthisti,Stoch diye yanip tutusanlara kapak cinstendi Türk mali yerli üretim EMRE COLAK!

Rakibin zayiflagindan mi bilmiyorum ama Riera ve Caglarda cok etkili gözüktü,Caglar Marcelo efekti yapti sasirdim acikcasi!

Bugün yeni seri baslangici kadiköye kadar 9/9 ve külüp rekorumuzu kadiköyde kiracagiz yazmistim,kesinlikle inaniyorum Bu ligde bizim takimi yenicek takim yok,gecen hafta buzda dans yapmasa 11/11 yapiyorduk simdi! Olsun ama ben eminim bu yeni bir seri baslangici ve Play-OFF kadar hic yenilmeyecegiz!

başlat > programlar > donatılar > eğlence > *****bahçe

Ne güldüm ya :D

Mertcan kardes bencede Ceyhun bize uygun futbolcu degil. Busquets ile alakasi yok bile. Ceyhun kim, Busquets kim, ayni mevki diye kiyaslamak sacma olur.

Ceyhun'da ne teknik var, nede kosacak hali var. Cok agir futbolcu

Busquets çok mu teknik? Ya da Mehmet Topal çok mu teknikti? İşini yapan adamlar bunlar ileride bişey beklemeyin bu adamlar genel atağı keser takımı rahatlatır o kadar başka vasfı yok zaten

Busquets ile pozisyon ve fizik olarak hafif benzerliğinden başka en ufak benzerliği yok. Düşünme sistemleri bile birinin Windows 7 diğerinin ki Win98 o kadar farklı yani. O kadar ağır her anlamda.

Çok kalamaz bizde. Alper filan gibi bir adam alır yollarız.

M.Sarpın tepkisi Galatasaraya değil bence eski yönetime.

Yönetime kızıpta,ekmeğini yediği klübe ihanet etmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.Yönetime tepkili olan her futbolcu hainlik yapacaksa,işimiz var o zaman.

Geri
Üst Alt