Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 25 Ocak | Devre Arası
Imparator Fatih Terim bosuna almadigini gene gösterdi bu aksam,su kadroyu sahaya sürmek yürek ister,yiyiyorsa sinsi Aykut sürsün tam 11'de cikarlar görürsünüz...Atabildikleri kadarda atarlar takimi Fatih hoca cekiyor,daha farkada gidebilirdik,sanirim 4.golde birakicaklar bizimkiler.
Emre Colak ve Semih kaya muhtis oyuncular kazandik Allah nazardan saklasin,bu cocuklar daha %50 leriyle oynuyorlar inanin tecrubelendikce cok daha iyi oyunlarini seyredecegizki suan bile mes oluyorum izlerken.
Emre'nin gol muthisti,Stoch diye yanip tutusanlara kapak cinstendi Türk mali yerli üretim EMRE COLAK!
Rakibin zayiflagindan mi bilmiyorum ama Riera ve Caglarda cok etkili gözüktü,Caglar Marcelo efekti yapti sasirdim acikcasi!
Bugün yeni seri baslangici kadiköye kadar 9/9 ve külüp rekorumuzu kadiköyde kiracagiz yazmistim,kesinlikle inaniyorum Bu ligde bizim takimi yenicek takim yok,gecen hafta buzda dans yapmasa 11/11 yapiyorduk simdi! Olsun ama ben eminim bu yeni bir seri baslangici ve Play-OFF kadar hic yenilmeyecegiz!