STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

çok alternatifsiz bi kadromuz var baros ve eboue olmayınca hücum gücü çöktü resmen.. bi de rieranın oynaması olayın üstüne tüy dikti

-------Fernando Muslera-------

Eboue--Ujfalusi--Semih--Caglar

Transfer--Melo--Selcuk--Transfer

----Baros------Transfer---------

3 Transfer. 1 bile yapmazlar bu saatten sonra.

ne diyorsunuz renktaş yönetim ilk önce verdiği sözleri tutsun bn her ürününü kullanıorum takımımın tamam mı ilk önce transfe sözünü onlar üzerine düşsün biz yapıoruz üstümüzüe düşeni

sen formanı aldın öyle kaldı, bak sow'u ladı adamlar diyorsun , fenerium kaç para hasılat yaptığınıda biliyormusun ?

önçe kendimize düşen görevi yapacaz. senin paran Mercedese yetmiyorsa golf sürmeye mahkumsun demektir. Borç batağında olan kulübü dahada bataklığa sürüklemeye gerek yok. başkanın suçuda yok onu gidip bu kulübü bu hale getiren Adnan Polat/canaydına soracaksın.

Arada birisi bana laf sölemeye çalışmış ettiğim msn küfürlerinden bahsetmiş pişmanmışım küfürlerimden ötürü şunu söyliyim hayır değilim gene olsa gene en derininini en sağlamını ederim Hoca ya küfredene bende en pis küfrü ederim utnmam gocunmam bu tür nankör insanlar hakediyor bu tür küfürleri. Ha suda var mesajlarına utandığımdan alıntı yapmıyor değilim bu arkadaşı forumda engellediğim için yorumları bende çıkmıyor başka birisi alıntılamadan görmüyorum yorumları yoksa benle alaklı olan kısımları msnde olduğu gıbı gereklı cevapları veririm

arkadaşı engelledim mesajları o yzden gözukmuyor yoksa msndekı sözlerım gecerlı hala.

Bunlar çok sinir bozucu mağlubiyetler. Rakipler topa vırmadan son dakikada öyle yada böyle maç kazanıyor, biz pozisyon vermeden maç kaybediyoruz. Sıkıştığımız, çok kötü oynadığımız maçlarda 1 tane atıp veya attırıp maçı alacak oyuncumuz yok. Ya da son dakikalarda çıkıp kafayala topu içeri sokacak adamımız...

Yöneticiler takımı kendi ticari ve siyasi iş ve ilişkileri için kullandıklarının onda biri kadar o iş ve ilişkileri takım için kullansalardı şimdiye kadar 10 tane süper transfer yapardık. aylardır söylüyoruz kadro derinliği yok ilk onbir de eksik diye...

Kaybedilmeyecek maç değil. Bursaspor gözü kapalı 3 puan yazılacak maç değil. Yenilebiliriz yenilmişiz bu çok mühim değil aslında böyle olması gerekiyor bir takımın çıktığı her maçı kazanmaması gerekiyor ligin kalitesi adına buraya kadar sorun yok. Yarın gider Mersin'de de kaybedebiliriz zoruma gitmez canları sağolsun o da sorun değil. Durum genel anlamda böyle olduğu sürece sorun yok yani oynayan o gün gününde olan kazanacak abi bunda hiçbir sorun yok ancak bu her takım için böyle olacak. Bugün Galatasaray pozisyonları değerlendirememiştir kaybetmiştir vesayre. Kazanacağı oyunu oynamamıştır vesayre ancak öbür gün gidip de fener beşiktaş aynı maçları oynayıp 3 puanı haketmeyecek vasat bir futbol oynayıp öyle ya da böyle 3 puan alıyorsa işte sorun o zaman başlar. Hangi takım kazanacak oyunu oynamıyosa o takım kazanamasın bunda kafaya takılacak bir şey yok yeter ki bu her takım için genel olarak böyle devam etsin. Yarın fener gider 90 dakika vasat oynar da 90+6 da attığı golle 3 puan kazanırsa işte bu sorundur. Kafaya takılması gereken budur ben takımıma yine de helal olsun diyorum Fatih hocam sen işini bilirsin güvenimiz tam.

Yönetim şike cezalarına güvenip nasıl bekler anlamış değilim.

Başkalarına göre iş yapıldığı nerde görülmüş yahu.

Bir forvet ve kanat şart.(Yabancı)

-------Fernando Muslera-------

Eboue--Ujfalusi--Semih--Caglar

Transfer--Melo--Selcuk--Transfer

----Baros------Transfer---------

3 Transfer. 1 bile yapmazlar bu saatten sonra.

Elmander varken oraya transfer mi yapılır Allah aşkına sezon ortasında Elmander Elmander diyordunuz , çok komik durum

Yönetim transferdeki beceriksizliğini şike olaylarıyla örtmeye çalışıyor,

Ama adamlar gidip bir dünya paraya oyuncu alıyor, bizde ses seda yok,

Geçen seneki takımı nerden nereye getiren F.Terime birde utanmadan laf söylüyorlar,

Tamam haklısınız sabri, sercan, riera leşler ama yerlerine giren adamları da gördük,

Her mikrofona konuşan yönetim, transferde nerelerdeler, kaçacak yer arıyorlar maalesef,

Tek suçlu var oda YÖNETİM.

ulan ben bu isi anlamiyorum.

ünal aysal "parasi ne ise verip alirim" diyip geldi.

simdi 2 kurus hesabi yapiyor "hoca topcu ister, bizde bakariz, eger butcemize uygun ise aliriz" diyor

sonra baskan geliyor "ronaldinhoyu alalim mi" diyor,

hayidir? ronaldinhonun maliyeti ortada ???

simdi taraftar baskana, yönetime laf atsa suclu öyle mi?

taraftarin baskana laf atmasi cok normal tüm bu olan bitenlerden sonra.

baskan gelirken neler demisti, simdi neler diyor, shaqiriyi almam diyor, ama ronaldinho icin param var diyor

baskan bizi üzüyor

Tulunun futbol bilgisi Terimden iyi geliyor başkana demek ki.

Bursa deplasmani butun takimlar için zor. Nedemek istedin anlamadim.

Mersin ve Manisa deplasmanlari zorlu diyorsan playofflarda neyin ne oldugunu gorursun

Mersin ve manisaya galiba kendi evimizde 1 gol atabilmiştik yanılmıyorsam.deplasmanda kapanan bir mersin, manisa nasıl olur bilemem.ama inşallah sen haklı çıkarsın.

srfydn Şeref Aydın

ben bir formaya 100, bir bilete 150, bir kombineye 4000 lira veriyorsam sen de cikip ne gerekiyorsa yapacaksin arkadas. transferse transfer!

çoluk çocuğunun rıskını veriyor yeri geldiğinde insanlar katılıyorum sana.

Şikayet edincede birşey değişmiyor ki kardeş. aynı tas aynı hamam.

Fikirler uyuşmaya bilir ama hakaret etmeye ne gerek var

o hakaret o insanin kalitesini gösterir, senin kaliteni asla düsürmez, zayif "Insan" hakaret eder, takma kafana...

Devre arası 3 tane oyuncu alacağız diyen Abdurahim Albayrak şimdi nerde?

Kaybedilmeyecek maç değil. Bursaspor gözü kapalı 3 puan yazılacak maç değil. Yenilebiliriz yenilmişiz bu çok mühim değil aslında böyle olması gerekiyor bir takımın çıktığı her maçı kazanmaması gerekiyor ligin kalitesi adına buraya kadar sorun yok. Yarın gider Mersin'de de kaybedebiliriz zoruma gitmez canları sağolsun o da sorun değil. Durum genel anlamda böyle olduğu sürece sorun yok yani oynayan o gün gününde olan kazanacak abi bunda hiçbir sorun yok ancak bu her takım için böyle olacak. Bugün Galatasaray pozisyonları değerlendirememiştir kaybetmiştir vesayre. Kazanacağı oyunu oynamamıştır vesayre ancak öbür gün gidip de fener beşiktaş aynı maçları oynayıp 3 puanı haketmeyecek vasat bir futbol oynayıp öyle ya da böyle 3 puan alıyorsa işte sorun o zaman başlar. Hangi takım kazanacak oyunu oynamıyosa o takım kazanamasın bunda kafaya takılacak bir şey yok yeter ki bu her takım için genel olarak böyle devam etsin. Yarın fener gider 90 dakika vasat oynar da 90+6 da attığı golle 3 puan kazanırsa işte bu sorundur. Kafaya takılması gereken budur ben takımıma yine de helal olsun diyorum Fatih hocam sen işini bilirsin güvenimiz tam.

süper!

KANAT şart adam eksiltebilecek oyuncu yok takımda..

Geri
Üst Alt