Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu
Para Galatasaray'dan daha önemliyse lütfen gidin.
Para Galatasaray'dan daha önemliyse lütfen gidin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karar Başkan ve hocanındır onlar alalım diyorsa alınır diğerleri fikrini söyler susar bence böyle olmalı.
1 mağlubiyetle başkanına beceriksiz diyen
yarın başka bir olayda kulübü yakmaya kalkar![]()
1 Şubat.
Saçmalamayın lütfen. Bunun 1 mağlubiyetle alakası yok. Dün de bunu yazıyorduk bugünde. Biz yönetimin bugüne kadarki performansından ve icraatlarından bahsediyoruz. Sürekli kanal kanal dolaşıp konuşmaktan başka ne yapıyorlar. Atmışlar topu Terime kenardan seyrediyorlar.
hiçkimseye bişey demem senin bu takıma geldiğin güne lanet olsun SABRİ!!! 90 dk boyunca ileri dönük 3 tane doğru 18 tane hatalı pas atar mı bi futbolcu ya? futbolcuyu geçtim herhangi bir insan atar mı? ulan insanı geçtim bi tane kütük koysan oraya çarpan topların isabet oranı daha fazla olur lan! yeter artık servetten kurtulduk sıra bu futbol düşmanında...ayrıca sabriyi ilk 11 de başlatan hiçbir teknik adam iyi td değildir...yerine adam yoksa bile.o derece...semihle ujfalusi olmasa bugün çok pis fark yerdik..bütün yılın en iyi topunu oynadı bursa..normalde gelen geçen koyuyo bunlara ama her zamanki gibi bize aslan kesildiler ama olsun olmalı da.bunlar bahane değil...bi de sercan dikkatimi çekti.ya ofsayt kuralını bilmiyor ya da bugün bizi bilerek doğradı..4 ofsayta kaldı 3 tane de ofsayt olduğu için içeri pas attırmadı.şut atmakta çok tereddüt ediyodu attıkları da zaten fos...bugün çok berbat oynadık.bu takım böyle şampiyon o-la-maz...
10 haftadır 1 mağlubiyet aldık diye hafta içi imkanı olsa dahi Antalya maçına gelmeyip, hatta bir süre destek vermeyecek adamlar bile var. Bunlar yönetime ya da hocaya sallamayı haketmezler.
Son 3 günde en azından keita ve bir forvet alsak...
Keita çoğunluğun içine sinmediğine göre Shaqiri için varı-yoğu defa etmeliyiz.Bu işin başka hal çaresi yok.
öyle ama haksiz da sayilmaz
bugun sercan yerine necati olsa, ymein ediyorum daha etkili oynardi