STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Arkadaşlar transfer konusunda herkes haklı! Çoğu kişi 5-1 , 4-2 , 4-1 gibi skorlarla galip geldiğimiz maçlarda bile transfer istiyordu haklı olarak çünkü bazı şeyleri görebiliyorsunuz! Nitekimde bugün net anlaşıldı bu tarz kapanan takımlara karşı sabaha kadar pas yap olmuyor ama kilidi bir türlü açmak için yetenekli adam şart yani transfer şart! Bazı maçlarda takım oyunu yetmiyor! Bireysel beceri lazım!

ya illa shaqiri olacak diye birsey yok

ama su transfer dönemi icin 10 milyon harcayamiyorsan, 1-2 tane adam gibi topcu alamiyorsan, yürü git yahu

Formda bi Engin var.

Niye Sercan ilk 11 de?

facepalm*

yeter artık kardeşim şu içerde oynayacağımız maçta şu umursamazlara bi tepki ıslık şart,destek de bi yere kadar..kazım,sabri,riera yeter dedirtti artık,şu maçta ne kadar aciz gözüktük orta sıra takımı gibi oynadık doğrusu bu,transfer şart

madem memnun degiliz bulent tulundan neden resmi sayfamizi mail atmiyoruz,baskanimizi uyaralim sayin bulent tulunun baskanimizin danismani olabilecek ,teknik kapasiteye sahip olmadigini belirtelim ,belkide yapilan elestirileri kaale alir baskan ve durumu tekrar gozden gecirir.

bügün 5 atsaydık ne diyecektiniz??????

Hocam galibiyete sevinecek fakat eksikleri, yönetimle ilgili düşüncelerimiz aynen söylecektik. Yani 5 attığımızda bu değişmeyecekti. Yani senin gibi düz mantık bakmayacakım. Anlatmak istediğim şeyleri daha dikkatli yorumla bence. Galibiye mağlubiyet önemli değil bence, ha isterdimki bu sonuç 2-3 hafta önce gelseydi. Emin ol şimdi panikle saçma sapan bir adam alıp gelirler.

Bayanlar çok güzel erkeklere örnek oluyor. İb.. hakem ib. hakem, bunlar kötü tezaruhat sayılmıyormu. Sadece Bursada değil Trabzondada olmuştu. TFF bence ayrıcalığı gözden geçirmelidir. Ayrıca kimse kızmasın tv'den maçı izlemek işkence oldu. Uğultu gidiyor.

alın forvete berbatovu sağ kanada shaqiriyi ondan sonra 2 sene transfer yapmasanız bile kimse sesini çıkarmaz.

Karar Başkan ve hocanındır onlar alalım diyorsa alınır diğerleri fikrini söyler susar bence böyle olmalı.

Hoca ne dedi dinlemedin mi? Bana isim ver alalım dedi ben isimleri verdim alamadılar(almadılar) diyor daha nasıl transfer istediğini ama yönetimin almadığını izah etsin? Hocanın kararı diyosun hala

su arabesk taraftar modeli icimi baydi ,sanki transfer istiyoruz diye biz kulubu basarilari icin seviyoruz ,goz gore gore takim eriyor hala duyarli agir abi pozlari bir siz biliyorsunuz her seyi

Bayanlar çok güzel erkeklere örnek oluyor. İb.. hakem ib. hakem, bunlar kötü tezaruhat sayılmıyormu. Sadece Bursada değil Trabzondada olmuştu. TFF bence ayrıcalığı gözden geçirmelidir. Ayrıca kimse kızmasın tv'den maçı izlemek işkence oldu. Uğultu gidiyor.

aynen vuvuzela gibi ses çıkıyor

bügün 5 atsaydık ne diyecektiniz??????

sen burdaki insanalrın yorumları takip etmiyorsun herhalde kaç gündür insanlar eksiklerin tamamlanması gerektiğini savunuyor. bizi bırak kendi yöneticileirmiz ve teknik adamımız eksik yerler için trasnfer edilceğini çıkıp söylüyorlar.

işte gün geliyor o eksik yönler yüüznden , o kadar eksiği olan iyi oynamayan bursaya kaybediyorsunn.

biraz burdaki insanlara haksızlık yapmayın. skor ve transfer taraftarlığı yapmıyoruzz..

Umut + Leto gelse bari..

Benim derdim puan kaybetmek değil, illaki puan kaybedicez,

Ama Başkan her yerde çıkıp konuşmasını biliyor, yok şöyle yapıcaz yok böyle yapıcaz, eeee icraat nerde Başkan?

Bugün yenildik, haftayada yenilebiliriz, olmadı bir sonraki haftada yenilebiliriz. Bunlar normal şeyler,

Ama taraftarı salak yerine koymak, hatta kısmen F.Terimi bu duruma düşürmenin haklı bir tarafı yok,

Çık o zaman de ki para yok alamıyoruz, sesimi çıkarmam

aynen

noluyor " ..un , basin oyniyor" falan diye de bagirdilar

Nereye gidiyosun renktaş?Tamam takımın transfere ihtiyacı var da Shaqiri gelmezse ben yokum ne demek?

Artık illalah geldi senelerdir işi bitmis sönük yıldızları bu takıma getirip takıma kandırıyorlar. Bu senede riera geldi son gün. Bu bünye 1 tane daha bu tarz transferi kaldırmaz. Gercekten ümidim tükenir. Bizim amacımız Şampiyonla Ligini kazanmaksa bu kafadan vazgecmeliyiz. Genc ve yıldız oyuncuları ne pahasına olursa olsun almalıyız.

F.TERİM:Transfer sorularından sıkıldım. Başkanımız 'hoca bize söyler biz de transfer yaparız' dedi..Yapamadık.Olursa olur,olmazsa olmaz.Fatih Terim bu sözüyle herşeyi açıklıyor zaten...Biz isim veriyoruz alamıyorlar diyor kısaca...Burda ince bir sitem de var

hoca ne dedi mac sonunda?

Geri
Üst Alt