STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

burakblack BurakKARA

|||Son Dakika||| Sezon sonunda Eric Gerets "Galatasarayda"Bu yazdığımı kaydedin..Tüm Transfer paraları oraya ayrıldı.Söyledimişti dersiniz.

TUlun'dan beklenir böyle bir hamle

Öyle birşey olursa o paraları rulo yapıp... Ne suçu var lan FATİH TERİM'in yeter adamı GALATASARAY'dan soğutmaya çalışanlar defolsun gitsin. O yönetime kim gelirse zaten babasının fabrikası zannediyor orayı. Bu adamı zorla gönderip sezon sonu isterlerse mou'yu getirip eline sınırsız bütçe versinler, yönetim değişene kadar bir daha ne ürün alırım ne takip ederim.

İçimizin ezilmesine sebep olan Tulun'a,şimdi ne demeli?

gerets gelirse bu catisi söz verildigi halde yapilmayan

cempions lig icin 5 yildiz sözü veren

bir olcani alamayan

yönetimin basina geciririz arenayi :mad::mad::mad:

Ya benim üzüldüğüm Yönetime karşı Fatih Hocamızı stadta sahiplenemedik gereken protestoyu tezahüratı yapamadık

ama birazda özeleştiri yapmak lazım , aek bayan voleybol maçında gercekten cok güzel bir taraftar vardı ama arenada onu göremedik , yağmus , kar çamur vs. bahane olmamalı. bu takım için 12 bin kusur seyirci çok az

Yahu sezon başı Fatih Terim'i Baros'a mecbur bırakan yönetimin transfer politikası değil midir?Şuanki Baros'a tahammül etmek zorunda da bırakılıyor ama!Bu yönetimin hocaya yaptığı haksızlıktır!

off hakem vermedi penaltiyi ..........

Fatih Terim'e destek olmalıyız.Takımda Kazım gitti Yiğit ve Necati geldi çok birşey değişmedi.Yönetim kendi içindeki sorunları çözmeli.

Puan kaybı kötü ama bu puan kayıplarının devamı gelmemesi lazım.Son 3-4 maçtır futbolumuz geriye doğru gitti.Bir şekilde artık çıkış yakalayıp yeni bir seri yapmamız lazım.

Senin oyuncun oyuna giriyor. Daha ilk pozisyondan itibaren kendini attırmak için elinden geleni yapıyor. Sonra, vay federasyon vay hakemler.

bu mac bana kimse laf atmasin barosun yuzunden gitmistir, yaziklar olsun, yaziklar olsun sana

bu adama güvenip, transfer yapmayanlara bin kez yazikla rolsun

ulan yok böyle birsey

Hadi be Baros'a fırsat buldun yüklen tabiki.Bu maçı almayı haketmedik, bir tane net pozisyonumuz yok.Baros atılsa ne olur atılmasa ne olur?

Emre Belözoğlu her maç hakemlere misli misli gider yapıyor hiç kart çıkarıldığını gördün mü?

bu maçta net 4 penaltı vardı 3 tanesi verilmedi

Tek korkum FT nin gitmesi puan kaybına yemin ederim üzülmüyorum

baslarim geretsinize, adami hasta etmeyin

Geri
Üst Alt