Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu
FT baros'u sezon başı göndermek istediğinde bunun nedenlerini düşünmeyenler bugün sonuçlarına katlanacaktır.yazık oldu.bu karda dondurucu soğukta maça giden taraftarı canı gönülden alkışlıyorum ve naçizane şu özeti geçiyorum.....
-Muslera: Lafım yok olamazda,5 tanede yese mükemmel.
-Ufa: Adam güven veriyor,ben daha kötü oynadığı maç hatırlamıyorum,80de bir dribbling yaptı,gençlere taş çıkarttı....
-Semih: Bence bu sezonki en iyi maçını oynadı,harika bir stoperimiz var artık.
-Balta: Verilen paraya yazıktır
-Sabri: Ne zaman orta yapmayı öğrenecek,NE ZAMAN?
-Zan:Her zamanki zan
-Selçuk: Haftalardır inanılmaz formsuz bence,ama yinede her zaman bu takımın en kaliteli oyuncusudur.
-Engin: Bir insanda dribbling yeteneği var diye,ayağındaki her topu kaptırmak zorunda mı veya illa her pozisyonu zorlamak zorunda mı?çok şeyler derim de ceza almak istemiyorum.
-Riera: Hiç mi izlemediniz alırken ya hiç mi?Ankaragücü maçında oyna diye mi aldık?
-Melo: Kollarını açıp her maçta faul istemesinden gına geldi,gayri ciddi çok hareketi var,konsantrasyonunu çok çabuk kaybettiğini düşünyorum.13 milyon euro verilip alınmaz.
-Çolak: Adam hayatında bu kadar yüksek tempoda bu kadar ciddi maç yapmadığından dolayı fiziki bir düşüş içinde,ama malesef kadromuz o kadar geniş ki(!) emre'nin yerine hangi oyuncumuz oynatsak diye karar veremediğinden her maç gene emre'yi oynatıyor hoca...
-Elmander: Fiziki düşüş ondada var.bide çift forvet oynamadığında çok yalnız kalıyor.
-Sercan: Senin bu takımda ne işin var be yıldırım...
Ve milan baros: bundan sora bir araba gol de atsan,kadıköy'de fenere 5 tane de atsan bittin.bu kaçıncı.bu kaçıncı.yeter.bu ne disiplinsizlik,bu ne düşüncesizlik.4 yıldır şu takımdasın be,yazıktır,ayıptır.