STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

fatih hoca israrla 10 kisi kaldik, bunada sukur, tam baski kurucagiz derken 10 kisi kaldik vs vs diyor, barosa cok pis ceza verirdi normalde ama anasini satayim baska forvet yok ki

Hakemlere federasyona sallayacağınıza şu UltrAslan mıdır nedir ordan yetkili bi kişiyi tanıyosanız söleyinde Fatih hocamıza maçlarda biraz sahip çıkılsın sadece İmparator diyerek olmuyor

Şu sabri nasil oyuna sokuyor anlamiyorum...

Balta hep ilk 1!'de oynuyor...

1 Caglar 360 trilyon tane balta eder...

Baros resmen kırmızı kart görmek için çabaladı, kart görmeden 1 dakika önce hakemi itti, sonra da omuz attı. Kırmızı gördüğü pozisyonda da işaret parmağını hakemin gıdısına sokup kafa kafaya geldi.

Maçı satsa, kırmızı görmek için bu hareketleri yapmaya utanır insan. Gerçekten yazıklar olsun.

Onu bunu bilmem de, olcan'in ts de yaptuklarini gördükce 'bu adami biz almaliydik' diyorum kendi kendine. Ayni sekilde volkan sen.

Olcan ve shaqiri ile birlikte ucardi bu takim ya. Risk almayan hic bir zaman bir sey kazanamaz hayatta. Bunu aysal biliyordur zaten is hatindan.

Futboldan anlamiyorum diyor baskan, ama kanat oyuncusuz bir takimin gidemeyecegine bilmeyecek kadar da az olmamali baskanin futbol bilgisi.

FT baros'u sezon başı göndermek istediğinde bunun nedenlerini düşünmeyenler bugün sonuçlarına katlanacaktır.yazık oldu.bu karda dondurucu soğukta maça giden taraftarı canı gönülden alkışlıyorum ve naçizane şu özeti geçiyorum.....

-Muslera: Lafım yok olamazda,5 tanede yese mükemmel.

-Ufa: Adam güven veriyor,ben daha kötü oynadığı maç hatırlamıyorum,80de bir dribbling yaptı,gençlere taş çıkarttı....

-Semih: Bence bu sezonki en iyi maçını oynadı,harika bir stoperimiz var artık.

-Balta: Verilen paraya yazıktır

-Sabri: Ne zaman orta yapmayı öğrenecek,NE ZAMAN?

-Zan:Her zamanki zan

-Selçuk: Haftalardır inanılmaz formsuz bence,ama yinede her zaman bu takımın en kaliteli oyuncusudur.

-Engin: Bir insanda dribbling yeteneği var diye,ayağındaki her topu kaptırmak zorunda mı veya illa her pozisyonu zorlamak zorunda mı?çok şeyler derim de ceza almak istemiyorum.

-Riera: Hiç mi izlemediniz alırken ya hiç mi?Ankaragücü maçında oyna diye mi aldık?

-Melo: Kollarını açıp her maçta faul istemesinden gına geldi,gayri ciddi çok hareketi var,konsantrasyonunu çok çabuk kaybettiğini düşünyorum.13 milyon euro verilip alınmaz.

-Çolak: Adam hayatında bu kadar yüksek tempoda bu kadar ciddi maç yapmadığından dolayı fiziki bir düşüş içinde,ama malesef kadromuz o kadar geniş ki(!) emre'nin yerine hangi oyuncumuz oynatsak diye karar veremediğinden her maç gene emre'yi oynatıyor hoca...

-Elmander: Fiziki düşüş ondada var.bide çift forvet oynamadığında çok yalnız kalıyor.

-Sercan: Senin bu takımda ne işin var be yıldırım...

Ve milan baros: bundan sora bir araba gol de atsan,kadıköy'de fenere 5 tane de atsan bittin.bu kaçıncı.bu kaçıncı.yeter.bu ne disiplinsizlik,bu ne düşüncesizlik.4 yıldır şu takımdasın be,yazıktır,ayıptır.

Oynayamıyoruz arkadaş yaa takım durdu birden bire

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

adami hasta etme, en cok baski kurucaz dedigimiz anda kirmizi yedi adam, 30 dk bir kisi eksik oynadik.

ne demek bir tane pozisyonumuz yok, o olsaydi, bizi eksik brakmasaydi olurdu diye aklina geldi mi hic?

emreye verilmiyormus, barosa veriliyormus, benim sucum mu bu?

ya susacaksin, yada hem hakemi, hem rakibini yenmeyi bileceksin öyleyse

1 saattir aynı şeyi yazıyorumda millet çocuk gibi takmış Emre, Aziz bilmem ne. Adam giriyor ilk pozisyon dan itibaren hakemin üzerine yürüyor. Lan bu ne sinir. 2 haftadır oynamıyorsun takımın sana ihtiyacı var. Sen çık kendini attır. Melo keza öyle, Engin öyle. Ama biz bırakalım bunları Emre B. nu konuşalım.

riera sercan ve yiğitin maliyeti yıllık ücretleriyle beraber 25 milyon avro......verecekleri katkı ortada...

tamam görüşelim o yazdığın masalıda sene sonu önüne koyarım

arkadaşım alıntıyarak yazıyorum kusura bakma , mesajlarımı göremiyorum , göndermiyor sanırım .

bence uzun lig maratonunda inişler çıkışlar olması doğal i moral bozmamak lazım. sene sonu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

Bunun yanında yönetimin , geçmiş yönetimlerin düştüğü hataya düşüp hocayı küstürmemeleri lazım. Ve son olarak , taraftarımız aek voleybol maçında gercekten mükemmel bir profil ortaya koydu ama futbol maçında yeterlı görmedim. kar , yağmus çamur mazeret olamamlı , taraftar herzaman takımın yanında olmalı.

alıntı için tekrar kusuru bakma.

Emre Belözoğlu oyuna sonradanda girmiyor 90 dakika boyunca senin Ananı avradını gelmişini geçmişini diyor hakeme...

Hakemin eline koluna vurup indir ulan elini kolunu diyor..

Aziz Yıldırım hakemlerin odasını basıp adam gibi maç yönetin lan diyor..

Bunlar olunca birşey yok biz diyince vay hakem vay federasyon

Onlar olunca o hakemi yerden yere vuruyoruz ama. Sonra aynı şeyi bizim maçta yapmadığı için de eleştiriyoruz. İlginç. Hakemler baştan beri FB-BJK yanında zaten. Biz şampiyon olcaksak buna rağmen olcaz ama devre arasında o adımı atamadık.

Başkan annemizin ligi diyor ama

Avrupa için annemizin liginde oynayacağız önce

Takım iyi giderken tekere çomak soktular

Sene sonu 70 oyuncunun sözleşmesi bitiyormuş bize ne

Yarım sezonu var o adamların

Şimdi 3-4 ver ala o zaman

Hocayla 1 ay dalga geçtiler

Tvlere çıkıp alırız istesin yeter

Ronaldinho falan hikayeymiş hepsi

Başkan birşeyi es geçiyor ama yazın Euro2012 var :)

ulan baska camialar

böle deger cikarmis olsalar (f.terim)

kulübün anahtarini teslim ederler

faruk süren baskan olsa keskem

1 saattir aynı şeyi yazıyorumda millet çocuk gibi takmış Emre, Aziz bilmem ne. Adam giriyor ilk pozisyon dan itibaren hakemin üzerine yürüyor. Lan bu ne sinir. 2 haftadır oynamıyorsun takımın sana ihtiyacı var. Sen çık kendini attır. Melo keza öyle, Engin öyle. Ama biz bırakalım bunları Emre B. nu konuşalım.

aynen...etme itiraz az kalmış maçın bitmesine hem zaman kaybettiriyosun hem takımı satıyosun...

Hakemlere federasyona sallayacağınıza şu UltrAslan mıdır nedir ordan yetkili bi kişiyi tanıyosanız söleyinde Fatih hocamıza maçlarda biraz sahip çıkılsın sadece İmparator diyerek olmuyor

yahu mac icinden bide utanmadan yönetim taraftar...sampioooon Galatasaray marsini söylediler.sesini actim pc nin dogrumu duyuyorum diye hehe

Koyunluğa devam tiyatro izlemeye..

Geri
Üst Alt