STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Bülent Tulun'un yönetime alındığı ilk gün yazmıştım yeni A.Sezgin olacak diye

korktuğumuz başımıza mı geliyor ?

Geldi bile.Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana onun yıkımını yaşıyoruz.

polat üstünel terim efsane olabilirlerdi

Tabiki söylediklerine imzamı atarım ama, bu İlker Meral Ali Güneşin uçarak elle çıkardığı günde rezildi hatırlamadığım birkaç maçtada sanki bile bile yapılıyor.ayrıca dikkat ettinmi bize Arenada çok kolay kırmızı veriyorlar.Taç çizginin kenarındaki Servete kırmızı verdiler unuttunmu? Belki çoğunda hakemler haklı olabilir ama dediklerimi bir düşün aynı pozisyonda diğer sahalarda bunları yapabiliyorlarmı.Biz kötü oynayabiliriz, artık yapacak bir şey yok ama kuralları uygulasın hakemler.

Abi zaten hakemler, federasyon konusunda hemfikir değilmiyiz. Zaten aylardır ne konuşuyoruz. Ama bugün benim sinirimi bozan hakemden çok takımdaki gereksiz agresiflik. Yakışmıyor yani. Kendimizi şimdi leş Emreyle, Fenerle mi kıyaslıyalım. Yok o yapınca şöyle biz yapınca böyle diye. Aynı kefeye mi koyalım kendimizi şimdi.

ayrica iyi ki necati geldi, saka gibi ama haftaya en büyük gol silahimiz necati

inanilir gibi degil

Fatih Terim eger Yönetime Karsi Transfer Konusunda Alt'tan alip Galatasaraylilik yapiyorsa, hic yapmasin.

"Hoca ne yapsin, Yönetim Transfer yapmazsa" laflarina da katilamiyorum.

Fatih Terim eger Galatasarayin menfaatlerini düsünüyorsa, kavga eder, dövüsür, masaya yumrugunu vurur ve istedigi oyunculari aldirttir.

Alttan alip, ben elimdekilerle basimin caresini bakarim demek de neyin nesi...

Necati transferinin önemi şimdi daha çok arttı.Baros yoksa banko Necati'yi koyucaz kadroya.

ahhhhh HALDUN ÜSTÜNEL ahhh ahhh nerelerdesin.....

1 ay ne yaptı abi bu adamlar

Aklım almıyor

polat bu dersleri coktan almisti, polat kalsaydi yemin ediyorum transferde sov yapmisti, cunku polat da fatih terimi getirecektim dedi.

yahuzengin bir baskan aldik dedik, bir tane adam gibi transfer yapilmadi muslera haric (para dan bahsediyorum), üstelik arda gitti

bilgingokberk: f.terim gs'li olmasa coktan istifa etmisti...bence...

%100 katılıyorum..

Abdurrahim Albayrak kaç maçtır piyasada mı yo,yoksa ben mi göremiyorum haberlerde

Fatih Terim eger Yönetime Karsi Transfer Konusunda Alt'tan alip Galatasaraylilik yapiyorsa, hic yapmasin.

"Hoca ne yapsin, Yönetim Transfer yapmazsa" laflarina da katilamiyorum.

Fatih Terim eger Galatasarayin menfaatlerini düsünüyorsa, kavga eder, dövüsür, masaya yumrugunu vurur ve istedigi oyunculari aldirttir.

Alttan alip, ben elimdekilerle basimin caresini bakarim demek de neyin nesi...

ulan adam 3 haftadir her transfer sorduklarinda listeyi verdim, yapmiyorlar, ben ne yapayim diyor, acik acik herkese tulun yuzunden baskani beni dinlemiyor diyor, daha ne yapsin

Kombinasyon bu 3'lü ile oluşsaydı böyle bir şey makul olurdu ama Polat'ın olduğu yerde Sezgin olur.Sezgin'in olduğu yerde ise Terim olmayacağı için varsayımdan öteye gitmezdi bu oluşum. :)

zamanında selçuk inanıda 3 kurusa almadık artık olcanı trabzondan bedava alırız 5 sene sonra

Engin Baytar di demi o offside diye geriye dönen ve kalemizde gol gördügümüz pozisyon. Bu oyuncuyu ben olsam adam olana kadar yedek kulübesine bile oturtmam. geriye bakip hakeme offside diye itiraz edecegine adamin önüne gecmeyi denese gol olmicakti.

2. Sabri. bana göre penalti olan el pozisyonu, top sabriye geliyor hicbir baski yokken Sabri bakmadan pas vermeye calisiyor. amatör ruhlu futbolcunun kanitidir. halen tüm uyarilara ragmen kanat yapamiyor.

3. Baros'un pozisyonu 100 de 100 penalti, fakat ne olursa olsun 1-1 lik mac ve önünde 30-40 dakikka. sen ne diye hakeme gidip el kol hareketi edip birde laf atiyorsun.

bugünün Sultanlari

3 hata saydim 3üde Hakemle alakali , (itiraz) teki gol oldu , teki kirmizi kart oldu, tekide golü belki engelledi.

bu Futbolcular bunlari SIKIYORSA Realde orda burda yapsinlar. birdaha o formayi giyebilirler mi merak ediyorum. Sagolun sayenizde maci kaybettik.

Emre cok ciddi pas hatalari yapti , ona twitt de atacam bu konuda

buradan Semih"e teskler gencsin yenisin ama profesyonel diyip gecinenlere kapak oluyorsun

Geri
Üst Alt