STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Ben de Riera'yı hiç beğenmeyenlerdendim, ama Ankaragücü maçından itibaren ciddi bir toparlanma içine girdi, 3maçtır ilk 11 başlıyor ve bence Emre'den falan çok daha faydalı takıma. Aldığı topları çok akıllıca ve düzgün kullanıyor genelde. Evet hantal bir oyuncu, ama bence sol kanat için elimizdeki en iyi adam şu anda Riera.

Emre'yi ise ben olsam ilk 18'e bile almam. Ankaragücü maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi Arda'nın son yıllarından bir çalıntı gibiydi. Arda gibi havaya girmiş ama onun onda biri kadar oynamıyor. Her maç sürüyle şut atıyor, şut isabet oranı rezalet. Top tutmayı beceremiyor, aldığı topların birçoğunu kaybediyor. Antalya maçında bütün duran topların içine etti. Yaptığı ortalar rezalet. Son haftalarda defansif olarak bile yok. Sahada ne yaptığını anlayabilmiş değilim.

hmm :):):):):):)

Zor olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum. Bu maç sırasında muhtemelen yolda olacam ama radyodan takip edicem..

Ben de Riera'yı hiç beğenmeyenlerdendim, ama Ankaragücü maçından itibaren ciddi bir toparlanma içine girdi, 3 maçtır ilk 11 başlıyor ve bence Emre'den falan çok daha faydalı takıma. Aldığı topları çok akıllıca ve düzgün kullanıyor genelde. Evet hantal bir oyuncu, ama bence sol kanat için elimizdeki en iyi adam şu anda Riera.

Emre'yi ise ben olsam ilk 18'e bile almam. Ankaragücü maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi Arda'nın son yıllarından bir çalıntı gibiydi. Arda gibi havaya girmiş ama onun onda biri kadar oynamıyor. Her maç sürüyle şut atıyor, şut isabet oranı rezalet. Top tutmayı beceremiyor, aldığı topların birçoğunu kaybediyor. Antalya maçında bütün duran topların içine etti. Yaptığı ortalar rezalet. Son haftalarda defansif olarak bile yok. Sahada ne yaptığını anlayabilmiş değilim.

allah allah.baska riera dan bahsediyo olmalısın renkdas , eminmisin albert riera dan bahsettigine

Lanet Afrika kupası daha bitmedi mi yahu? Eboue gelse de sağı garantiye alsak.Eboue gittikten sonra,sağdan kaç gol yediğimizi hatırlamıyorum.

Karşılaştırma yapmamın sebebi, Emre'nin kendini Arda gibi yıldız zannetmeye başlaması.

Ama pas konusunda %100 hemfikirim. Rijkaard'ın Ardalı orta sahası geliyor aklıma. Tek paslarla rakibin başını döndürdüğümüz zamanlar. Ah Polat ah! Rijkaard'ın eline Arda-Melo-Selçuk orta sahasını versen neler yapardı...

Bence Arda'nın gönderilmesi çok iyi oldu takım içinde kutuplaşma olmuştu belliydi taraftarlada arası iyi değildi maçlardan sonra garip garip açıklamalar falan iyi Galatasaraylı da olabilir ama elimizde patlayacaktı iyi fiyata sattık bence

zemin iyi olmadıgı sürece yenemicemiz rakip yok aslında

AAlbayrak Abdurrahim Albayrak

Antep te mac oncesi

AkzSV2ICAAAc8MT.jpg

Zeminden haber var mı?

Eğer zemin iyiyse

Melo gereksiz top kayıpları yapmazsa

Elmander günündeyse

Sabri hata yapmazsa

Selçuk etkili olursa

KAZANIRIZ.

Bana bunlar olacakmış gibi geliyor (Zemin hariç)

Hasan Şaş'ın gözleri yanıyor yahu:)

Moraller yerinde gibi, yapmacık değil gülüşler. :)

Aksama insallah Necati başlar, Elmander'in yanında. Sercan biraz dinlensin çok yoruldu. :)

Galibiyet alacak kapasitedeyiz tek korkum beklerimizin zayıf olması onun haricinde takım iyi bence sorun yok

zemin fotosu var mı

ciden bu kıs ayı bize fena vurdu...

Bugün Neco ile Elmander patlayacak. Iki gol bekliyorum. Bu mac 0-2 bizim...!

Antepden korkmuyorum, kendi takimimdan korktugum kadar. Kimse yanlis anlamasin ama Sabri, Servet ve Balta tarzi fultolcularin bireysel becerisizlikleri devam ettikce kendimizi yakmaya devam ediyoruz. Insallah bu sezon sampiyonluk ve CL ligine direk katilirsak bu saydigim "futbolculari" takimimizdan uzaklastirmamiz sart. Bakiniz Servet ve Gøkhan eger devam etselerdi va basimizda baska bir TD olsaydi, simdi Semih hala yedekte olurdu.

Bugünki galibiyet ilk onbiri (bence) su sekilde olmali:

* Muslera *

* Istemesemde Sabri * Ujfa * Semih * Balta (bakiniz beklerin ikisi de güven vermiyor --> keske Ebue saglam dönse cabik)

* Engin * Selcuk * Melo * Emre *

* Neco * Elmander *

Oyuna sonradan girmesi gerekenler (duruma göre)...

Forvete --> Sercan (eger gol yollarinda zorlanirsak)

Orta saha --> Ceyhun (eger ortasahayi cogaltmak ve direnci arttirmak istersek)

Defans --> Gökhan (eger Sabri cok bocalarsa Ujfa saga gecer Gökhan göbege ve Sabri disari cikar)

Icimde ilk kez bu kadar büyük bir güven var. Bu mac 0-2 bizim. Neconun gelmesi de birseyler katacaktir pozitif tarafindan!!!

Tek korkum rakip düşme hattının hemen üzerinde olduğu için bu maça bilenme durumları olacaktır.Derbinin olduğu haftada kazanmalıyız.

#BugünGünlerdenGALATASARAY..(!)

artık mazeret yok.bu maç alınmalı......

4-4-2 olmalı kesinlikle

Zemini görmedim,ama 5-6 gündür hava güneşli.O yüzden zeminde sorun olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt