Saha kötü ne kelime zaten zemin berbat oldugundan bugüne aldi federasyon maci antepteki gibi tarla vaziyette,pazara kadar duzelmesine imkan yok hatta daha kötü olur,karabükte fener top felan oynayamaz karabük bir gol atarsa o maci kazanir,o macta hersey mücadele ve sansa kalmis olur,bana göre karabükten fenerin cikmasi sifir...
Kayseri son maclarini seyretmeden yorum yapmayin,fenerbahce macinda berbattilar 4 yediler,besiktasa karsi fazla seyredemedim ama orda macin basinda 10 kisi kalmis ve fernandes atilmis,son genclerbirligi macinda hucumsal anlamda iyi isler cikarsalarda defanslarinda kocaman bir delik var,yedikleri gol sayisi herseyin özeti troisi felan formda olmasi bir ise yaramaz,sota ayrica hoca degil o kadar hamle hatasi yapiyorki,kayseriye yenilirsek sampiyon felan olmiyalim,bu kayserinin bizi yenmesi bana göre mucize,ancak antep ve antalya maci gibi normal sartlarin disinda islerin gerceklesmesi lazim,ekstra cok soguk hava kar yagisi firtina,yada hakemin bizi ciddi anlamda dogramasi...
Icerde puan kaybinin telafisi su satten sonra yok,kim gelirse gelsin yenmek zorundayiz,rakibin ne yaptigininda hic önemi yok,besiktasida trabzonuda yenmek zorundayiz,sampiyon olmanin birinci sarti icerde her maci kazanicaksin suan 3 puan öndesin ve icerde oynuyorsun kazanicaksin mazeretin olamaz.
Taraftarinda artik stadi tika basa doldurmasi gerekiyor bundan sonra en büyük güc samiyende taraftar olmali,ben doldurucagimizi artik 35000 üstü taraftara oynicagimizi düsünüyorum 1 ay sonra havalarda isinmasiyla büyük maclarin gelmesiyle tam kapasiteyle oynariz.
Kayseri 35000+ Besiktas 45000+ oynariz,ciddi seyirci baskisiyla her türlüde farka gideriz.Besiktas zaten uefa kupasi maci oynayacak ve yaristan koptu cok sorun oda olmyacaktir,bunca sakati varken...