STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

tulun canına mı susadın ?

senin yüzünden gerets gibi sevdiğimiz değerli bir insana bile kin tutacağız neredeyse.

biktim bu tulundan, sezgin bir, bu iki

arkadaşlar yeri değil ama barca maçı için ntvspor link olan var mı

Tuluna neden suç buluyorsunuzki, onu orda tutan Ü.Aysal.

Belkide bunları yapmasınıda başkan istiyordur.

Beyler Gerets olayını abartıyorsunuz yemez okadarda

F.Terim Pinodan yararlancak galiba

Askın Ates

Eric Gerets, Tulun'un daveti üzerine gelmiş. Maçtan önce de görüşmüşler. Sonrada görüşeceklemiş.Gerets ile alakalı transfer değil. Dost ilişkisi. Hemen sıkıntı var demeyin. Gerets, Terim ile de görüştü.

Ilk yarida bazi arkadaslar 2 mac kazanirsak iyidir demislerdi besiktas haric hepsini yenmistik,fakat o zaman daha formda girmistik o döneme toparlanirsak hepsini yenebiliriz,mersin macindan sonra baros-eboue gibi cok önemli kilit oyuncularimiz dönüyor,sabriyi önde sag acikta kullanabiliriz son 30 dakika ekstra opsiyonumuz olucak kanat icin,keza baros her zaman bir silah,mersinide gecersek besiktasa karsi iyi oyun ile yukariya bir cikis yapabiliriz,deplasmandaki sivas-fenerbahce maclari zor ama kazanilmayacak maclar degil yeterki havamizi yakaliyalim.

Sivas'ı yeneriz. Fener'e yenileceğimizi düşünmüyorum tabii futbol Tanrıları feneri korumazsa.

Askın Ates

Eric Gerets, Tulun'un daveti üzerine gelmiş. Maçtan önce de görüşmüşler. Sonrada görüşeceklemiş.Gerets ile alakalı transfer değil. Dost ilişkisi. Hemen sıkıntı var demeyin. Gerets, Terim ile de görüştü.

Tahmin ettiğim üzeredavet edilmiş gelmiş. Eski kulübünün davetine gelmek çok normal. Gerets'i görmek isterim bizde ancak FT gittikten sonra. Umarım FT hep kalıcı olur ancak gidecekse yerine Gerets gelsin.

gerets fas t.d değil mi amrabatı izlemeye+bizi ziyareti gelmiştir sıkıntı yok

osasuna 3ü attı bu arada

Johan Elmander'e yapılan yorumlara baktım şok oldum.

Keşke Mersin maçında dinlendirilse.

Şota basın toplantısında çok pis geyik yapmış adamın biri Amrabat'ın adını söyleyemiyor ona verdiği tepki falan güzel :D

tulun canına mı susadın ?

senin yüzünden gerets gibi sevdiğimiz değerli bir insana bile kin tutacağız neredeyse.

Keşke Gerets alet olmasa bu ayak oyunlarına.Ama adam tahmin bile edemez ki bunca alçaklığı, bu Bizans oyunları bu topraklara mahsus!

bu hakem nedır boyle anlamıyorum adam resmen ceza almamızı saglayacaktı.Allahtan staddaki insanlar bılınclıydıde küfür edilmedi..bütün ikili fauller rakıbe verdı buna ragmen kayserılıler aglıyormus..benım canımı sıkan mactan cıkmıs arabada radyoyu dınlıyorum guntekın ve rıdvan hakem ev sahıbını korudu dıyorlar, bırde rıdvanın butun ıstanbul takımları evlerınde korunuyorlar varmı hıc ıstanbulda hakem kararıyla mac alan takım dedıgınde? güntekin efendi gecen haftakı macta sımaonun penaltısını vermedı hakem mersın bjkyı yendı demezmı:) radyoyu sınırden degıstırdım bu ......larına ınat...kardesım iki dakıka adam olun lan, gaziantep tt arenadakı mac üzerine iç sahada dogranan baska bır takım var mı ulan son yıllarda!!! adamlar resmen 3 puanı hakemle aldı..

Çok rica etsem Fatih Terim'in maç sonu açıklamasının linkini verebilirmi biri...Ama 3 dakikalık olanı değil tüm konuşmalarını kapsayan...

Özetten izlediğim kadarıyla iyi yırtmışız. İlk yarıda Kayserispor ciddi tehlikeler yaratmış kalemizde. Allah'tan Muslera'nın kritik kurtarışları ve Kayseri'nin ileri uç oyuncularının beceriksizlikleri yüzünden golle sonuçlanmamış hücumlar. Ayrıca Sabri çok kötüydü. Ujfalusi'ye yapılan faulleri es geçmiş hakem. Zaten bu faulleri verse kalemizde tehlike yaşamazdık.

Geri
Üst Alt