STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu

RT @_FelipeMelo_ I'm very happy, a very important victory'm very proud of my teammates, congratulations!

Şakirinin taşına bak

Necatinin başına bak

Biz Mersini heder ettik

Dingil fener işine bak :D

Necati nin penaltısında kuşkuluydum ayaklara bakıyordum sürekli.Defans oyncusunun dizine bakın

Penaltı degil diyenler bakabilir. Cok net penaltı. İlk pozisyonda ayagı koyuyor. Yetmemis gibi bide celme takıyor. İlk diz darbesini yiyipte ayakta kalabilen bir tek topcu tanımıyorum ben.

ft-taraftardan rıcam aydına taraftar sahıp cıksın bır gencı dha takıma kazandıralım

ft-sercan daha cook calısmalı genc bır ısım sahada basmadık yer bırakmamalı bu takımın forvetı ıcraat yapmalı

ft-necatı sakat sakat ıkıncı yarıya cıktı elmander olamyınca devam etmek zorunda kaldı

Penaltı degil diyenler bakabilir. Cok net penaltı. İlk pozisyonda ayagı koyuyor. Yetmemis gibi bide celme takıyor. İlk diz darbesini yiyipte ayakta kalabilen bir tek topcu tanımıyorum ben.

yok yok

"Yine bir 6s maçı. Ve yine rakip 10 kişi, Penaltı yok mu demeyin, O da var !"

:lol:

Buna ben penaltı demeyen adamın önce aklından sonra gözünden şüphe duyarım.

Maçın özeti:

Son yıllarda Fırat Aydınus'tan sonra izlediğim en iyi hakem performansı Tolga Özkalfa'ya ait, kendisini tebrik ederim.Verdiği - vermediği her kararda çok haklıydı Tolga Özkalfa.

Mükemmel bir maç çıkarmadık,hatta biraz gayriciddiydik ama çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadık ve kazanmayı bildik.Fatih Terim yaptığı değişikliklerle maça damgasını vurdu.Eboue'nin varlığı yeter,Muslera'yla ömür boyu sözleşme imzalansın,Ujfalusi bugün idare etti, Semih defansın bel kemiği olma yolunda hızla ilerliyor,Hakan'a hiç güvenmedim sanırım asla da güvenemeyeceğim,Emre ve Engin maçın yıldızlarıydı.Engin 'in oyundan çıkışıyla ataklarımızda ciddi gerileme oldu oyunun hakimiyetini sonraki değişikliklere kadar Mersin'e bıraktık.Selçuk özellikle ilk yarı vasattı, ikinci yarı biraz toparladı,Ceyhun ilk yarı çok yararlıydı, ikinci yarı oyundan düştü.Neco ağır ama her zaman söylerim Türkiye'nin şu anda topa en düzgün vuran golcüsü.Elmander hızlı başladı çok gol kaçırdı hızlı sakatlandı.Sabri ve Aydın'a gelince; yeni kontratı kaptılar sanırım.Sercan mı?Söylenecek fazla bir şey yok "Çocuk zeki ama ders çalışmıyor!"

Maçın ana fikri:

Fatih Terim Yiğit ve Sercan'ı Aydın ve Sabri'nin değerini bilelim diye transfer ettirmiş olmalı!

penaltı penaltı,kırmızı da kırmızı,ama gözünüzü nefret bürümüş tarafsız olamıyosunuz...Bu ATEŞ üfleyerek sönmez...

Maçın notları:

1. Penaltı tartışmalı gibi gözükse de, ağır çekimde değil normal hızda seyredildiğinde, net penaltı olduğu görülüyor. Mersinli savunma oyuncusu net biçimde Necati'nin dizine darbe yaptığı gibi aynı zamanda ayağına da basıyor. Necati de bu fırsatı kullanıyor, kullanmalı da. Yere atma değil bu, hediye edilen penaltıyı kabul etme.

2. Terim Aydın'ı kazanmak istediğini ve ona inandığını maç 1-1 iken ona alarak gösterdi. Basın toplantısında da, aynen "Aydın'ı kazanmak için taraftarımızın desteğini istiyorum." dedi. Bundan sonra Terim gönderene kadar Aydın'a tepki göstermek yasak arkadaşlar. Terim inanıyorsa, biz de inanmalıyız. Golde attığı depar muhteşemdi.

3. Sercan böyle bir maçta bile rezalet oynamayı becererek, bu sezonu pratikte kapattı, 4. forvet konumundaki yerini sağlamlaştırdı.

4. Mersin inanılmaz sert bir takım, futbol oynamaktan çok kasaplık yaptılar. önümüze gelene bir tekme die böğürerek sahada dolaşsalar, daha az Tepkimi çekerlerdi. Böyle takımların süper ligde yeri olmamalı, hakemler bunlara bu maçtaki gibi 5 sarı 1 kırmızı değil 10 sarı 4 kırmızı ile ligin dibine göndermeli, ta ki tekmelerle değil, futbol oynarak maç kazanmayi deneyene kadar.

5. Eboue, oh be!

Sonuç: Bu sene 27 maçta 60 puanla açık ara lideriz, geçen sene 33 puan toplamışız 27. hafta itibariyle. Aradaki 27 puanlıkta en büyük pay Terim'in, helal olsun!

Benim anlamadığım şey penaltıdan gol atınca niye ooo yine penaltı,maçın içinde kırmızı kart çıkınca ooo yine kırmızı kart gibi saçma açıklamalar yapıyorlar.lan embesiller penaltı zaten rakibine ceza sahası içinde faul yaptığın takdirde verilen bir ceza atışı.yapma arkadaşım faulü de vermesin hakem penaltıyı.sanki penaltı futbol oyun kuralları içinde olan bir şey değilmiş gibi "yine penaltıyla kazandılar" gibi saçma açıklamalar yapıyorlar.kırmızı kart içinde aynı şeyler geçerli.yapmayın faul adamlar da vermesin kırmızı kart.çok geri zekalı insan var arkadaş şu ülkede.hayatımda olaylara bu kadar düz mantıkla yaklaşan insanlar görmedim ben yahu.ne kadar geri kafalı bir millete sahibiz anlamıyorum ki.Gerçi onlar da haklı.Biz ki uefa finalini bile penaltılarla kazanan bir takımız.

ya ligin en fazla gol atan takımı değil miyiz? En çok penaltı bize yapılacak tabi

Rakiplerimiz lehimize verilen her kararı tartışmayı alışkanlık edindiler.Aleyhimize verilen ve lehimize verilmeyen kararların neredeyse hiç tartışılmadığını gündeme getirilmediğini düşünürsek amaçlarının itibarsızlaştırmak olduğu çok açık! Bu aralar çok moda,malum psikolojik savaş yürütüyorlar ya !

markusu izleyen varmı penaltıya ne diyo, çok saygı duyuyorum ona. Ne derse odur. Penaltı pozisyonunun yorumunuda ondan dinlemek istiyorum.

sizin gibi erman ya da rıdvan gibilerini dinlemiyorum

markusu izleyen varmı penaltıya ne diyo, çok saygı duyuyorum ona. Ne derse odur. Penaltı pozisyonunun yorumunuda ondan dinlemek istiyorum.

sizin gibi erman ya da rıdvan gibilerini dinlemiyorum

Bugun Maraton yok. Pazar aksamı yorumlar. yada yarın fener macından sonra.

Geri
Üst Alt