STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

demekki 5 puan icin 10 sartmis,ne sacma sapan bir sistem,suan 9 puanla 5 puanda olabilir 4 puanda ne sacma sapan sistem cidden inanilicak gibi degil,o bir puanla sampiyonlugu kacirdiginizi düsürün,nerden baksan inanilicak gibi degil,kim getirdiyse surda aylardir sistemin matematik bölümünü konusturuyoruz,okuldaki havuz promlemlerine döndü.

peki ligin sıralamasına göre mi şekilleniyor avrupaya gidecek takımları yoksa playoff a mı?mesela fb ligde 2. oldu playoffta 4.oldu ne oluyor avrupa olarak?

Play off sistemi aslında skandal değil, onu skandal yapan puanlar yarıya bölündükten sonra galibiyete 3 puan verilmesi. Bunun için bizim takımın itiraz etmesi lazım sen puanı yarıya bölüp galibiyete 3 puan verirsen olmaz galibiyet 2 beraberlik 1 puan olmalı playofta.

Play off sistemi aslında skandal değil, onu skandal yapan puanlar yarıya bölündükten sonra galibiyete 3 puan verilmesi. Bunun için bizim takımın itiraz etmesi lazım sen puanı yarıya bölüp galibiyete 3 puan verirsen olmaz galibiyet 2 beraberlik 1 puan olmalı playofta.

kesinlikle katiliyorum, böyle olsa hatta ben play offa cok sicak bakarim.

üstelik böyle oldugu zaman normal lig maclarin önemide coook daha artiyor

Sezonu 9 puanla kapatmak 5 puan fark etmez her zaman, toplanan puana göre 4 de edebiliyor.

81-72 olsun mesela, bölündüğünde puanlar 41-36 olur. 80-71 olsun misal, bölündüğünde 40-36 olur bu sefer de. Puan farkı tek sayı olursa takımlardan tek sayılı puana sahip takım avantajlı.

gs 80

fb 71

play off basliyor, ikiye böl diyorlar

gs 40

fb 35.5, yani 36

fark = 4

tesekkürler salman ben demekki hatali hesapliyormusum,bu arkadasin yazdigi gibi yazip koymak zor degilmis lan v.s sert yazilara gerek yok,bizde hatali isek hemen özürümüzüdileriz sonucta bu play-off getiren kimse bizi bu duruma sokuyor.

bana farkı göster seni azad edeyim. dalga mı geçiyorsun anlamadım ki. ben en başta bunu yazmışım sen bana cevap verirken puanları değiştirip aynştaynlık yapmaya çalışıyorsun, sonra da bi artist havalara giriyorsun.

Bu maçın en önemli tarafı : Biz yenersek Beşiktaşın ligde havlu atacağı Fenerinde psikolojik olarak dağılacağı.Puan farkı dahada artabilir o zaman.

bu fener play offa gircekmi şimdi?

1000 kişilik bilet var diyorlardı bitmiştir heralde dimi?

suanki sistem birincinin emegini calmaktan baska birsey degil,play-off es keza sampiyon olamasa birinci bitiren takim heleki farkli puanla ligi sampiyon kapatmissa 7-8-9-10 gibi buna ragmen play-off sampiyon olamamissa emek hirsizligi bana göre bu durum,sen normal sezonda birinci ol,eski düzene göre acik ara sampiyon ol en az 2 hafta önceden turla,ama play-off birine gel gecil,puanlarin yarisini hop götürsün bir düzen,suanki düzen tam bir skandal.

Neyse olan olmus zaten puan farkini acabildigimiz kadar acmaliyiz ben futbol olarak kapaticak bir takim görmedigimden ve eminim fener orda olmiyacagindan sampiyonlugumuzdan kuskum yok ama bir dahaki sene olmamali kim olursa olsun bu durum sacma,play-off 2-1 puanlarla ile ugrasicaklari normal eski düzene gecilsin,gecilicektirde zaten olan sadece bu sezon bize olmus olur,biz iste bu hesaplamalarla ugrasiriz,bir dahada uygulanmaz.

Yahu zaten mantıklı düşünün, 9 puan farkla girersek play-off'a ve play-off'a 5 puan farkla başlarsak 6 beraberlik bizi şampiyon yapar, maç kazanmamıza gerek bile yok. Rahat olun.

Uluslararası müsabakalara katılma hakkını elde edecek takımlar Ek-3'de yer alan hükümlere

göre belirlenir

34 haftalık Lig Grubu müsabakaları sonunda Süper Lig’de 16, 17 ve 18’inci sıraları alan 3

(üç) takım TFF 1. Ligi’ne düĢer(ek-3)

buna göre ozaman ligin bitişine göre oluşacak puan durumuna göre avrupaya gidcek takımlar belli oluyor.yani 1.olursak şampiyonlar ligine gidiyoruz.

bana farkı göster seni azad edeyim. dalga mı geçiyorsun anlamadım ki. ben en başta bunu yazmışım sen bana cevap verirken puanları değiştirip aynştaynlık yapmaya çalışıyorsun, sonra da bi artist havalara giriyorsun.

Kimsenin artist havasina girdigi yok,halada özürdileyecegine bana laf cakma gayretindesin ben bildigim bir hesaptan bir yazi yazdim,sen lan bu böyle degil v.s sert girecegine arkadasim bu böyle degil bak su su su sekilde diyebilirdin,ne bicim yaziyorsun yazmazdin bana, bende,pardon özür arkadasim hataliymisim derdim,sen insanlara nasil hitap edecegini ögren,sokakta yüzüme söyliyebilirmiydin acaba bana burda yazdiklarini düsün,yok söylerim diyorsan sonumuz karakolluk olurdu simdiden söyliyeyim.

Bu arada kimi neyi azad ediyorsun efendi?

suanki sistem birincinin emegini calmaktan baska birsey degil,play-off es keza sampiyon olamasa birinci bitiren takim heleki farkli puanla ligi sampiyon kapatmissa 7-8-9-10 gibi buna ragmen play-off sampiyon olamamissa emek hirsizligi bana göre bu durum,sen normal sezonda birinci ol,eski düzene göre acik ara sampiyon ol en az 2 hafta önceden turla,ama play-off birine gel gecil,puanlarin yarisini hop götürsün bir düzen,suanki düzen tam bir skandal.

Yahu zaten mali ve lig tv nin amacı oydu lig kopmasın heycan sürsün 4 büyükler play off da yer alsın.Galatasaray tüm avantajına rağmen ligi kopartmasın derdindelerdi.Sene başı takımların geleceği ile ilgili hersey ortadaydı.

play-off da galibiyete 2 puan verilse idi, daha adilane olurdu.. Herkesin kafası rahat olurdu..

Kimsenin artist havasina girdigi yok,halada özürdileyecegine bana laf cakma gayretindesin ben bildigim bir hesaptan bir yazi yazdim,sen lan bu böyle degil v.s sert girecegine arkadasim bu böyle degil bak su ,su su sekilde ne bicim yaziyorsun yazmazdin bana bende,pardon özür arkadasim hataliymisim derdim,sen insanlara nasil hitap edecegini ögren,sokakta yüzüme söyliyebilirmiydin acaba bana burda yazdiklarini düsün,yok söylerim diyorsan sonumuz karakolluk olurdu simdiden söyliyeyim.

Bu arada kimi neyi azad ediyorsun efendi?

Şu tehditleri yapıp da artist havasına girmiyorum demen ironik. Lafın gelişi lan dedim, büyütüyorsun bence. Hayatında hiç "lan" kullanmamış triplerine gerek yok, neyse, önce yazdıklarımı iyi okursun ve sonra cahillikle suçladığın adamın aslında doğru şeyler yazdığını görmüş olursun.

Uluslararası müsabakalara katılma hakkını elde edecek takımlar Ek-3'de yer alan hükümlere

göre belirlenir

34 haftalık Lig Grubu müsabakaları sonunda Süper Lig’de 16, 17 ve 18’inci sıraları alan 3

(üç) takım TFF 1. Ligi’ne düĢer(ek-3)

buna göre ozaman ligin bitişine göre oluşacak puan durumuna göre avrupaya gidcek takımlar belli oluyor.yani 1.olursak şampiyonlar ligine gidiyoruz.
Yok öyle bir şey, play-off'taki sıralamalara göre belli olacak o iş.

Geri
Üst Alt