STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | Devre Arası | 22 Eylül

Cenk Yelkenci arkadasimiz da yazmis tam bende yazacaktim bunu..

10 kisi Galatasaray´a bak ve 10 kisi Bursaya bak.. Ben Galatasaray´i dün Bursa gibi beklemistim....

Ayrica Dikkat cekmek isterim Bursanin Rakibi Besiktas, Karabük degil..

Bursa karabük e karşı 10 kişi kaybeder .Karabük beşiktaştan 10 kat daha organize bir takım.Beşiktaş teknik direktörlerini kovmazsa bu sene ilk 5 e giremez.

10 kisi Galatasaray´a bak ve 10 kisi Bursaya bak.. Ben Galatasaray´i dün Bursa gibi beklemistim....

Bursa takım olan bir Bursa dikkatinizi çekerim, bazı as oyuncuları gitti ama sistemi, oyuncuların çoğu hala aynı oyuncular. Bizim neredeyse ilk 11 değişti, sabretmek lazım daha bu tertemiz lig yeni başladı.

Bursaspor savunmasında Serdar Aziz ve Basser inanılmaz işler yapıyorlar.

Turgay birazcık savruk.

Ozan İpek hızını kullanarak bir sürü pozisyon yarattı.

N'Diaye biraz ağırlığını koyarsa orta sahayı rahat alır.

Doğru, ama bizim kalecimiz gördü kırmızıyı, değişiklik yapmak zorunda kaldık. Aynı zamanda Bursa kendi evinde oynuyor, ve stadının büyük kısmı dolu. Bizim heralde 150-200 taraftarımız vardı Karabükte.

Ve Beşiktaş kapanmıyor Karabük gibi.

Bjknın defans kalıtelı orta saha kalıtelı kanatlar iyi sorun nerde bjknın defans fazlamı abartıldı acaba?

bjk nin en buyuk sorunu td siz olmasi.

iyi bir td gelse, yine isleri zor olur, cunku q7, almeida, guti falan, bunlari hepsini adam etmek, hepsini oynatmak, mutlu etmek zor.

Bu maçı izlemiyorum fakat kendi sahan-deplasman, Karabük gibi aşırı kapanan-Beşiktaş gibi aşırı açılan, öndesin-önde değilsin...gibi ciddi farklar var iki maç arasında.

Tamam iste.. Kapanan bir Karabük´e karsi oyunu ozaman o Sahaya yikmalisin..? Bizde Karabük bastiriyordu..

BJK cok ofansiv oynuyor, kontra atak pesinde degil. Karabük bize karsi kapanmisti.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

bu ".... off" lafı eksiltmek istenen takımı eksiltmek için bahane olarak kullanılıyor gibi geliyor bana. Her maç kesin Türkçe veya İngilizce o tarz laflar ediliyor ama hakem canı istediğini atıyor, resmen bu küfür meselesi hakemlere maçın sonucuna doğrudan etki etmesine yarayacak serbest bir enstruman veya bir açık çek gibi. İsteyen hakem istediği maçın sonucunu bu yolla etkileyebilir.

portekizce kufretmek serbest

yarin bi topcu kurtce kufretcek:)

bizde gorecez:)

Bu maçı izlemiyorum fakat kendi sahan-deplasman, Karabük gibi aşırı kapanan-Beşiktaş gibi aşırı açılan, öndesin-önde değilsin...gibi ciddi farklar var iki maç arasında.

Asıl sorun kazanmak için olan istek sanırım.

bursa böyle devam ederse ilk yarıyı lider bitirir en az 9 puan farkla.iyi oynuyolar vallahi.

sanki 10 kişi kalan bjk gibi saldırıyolar

Besiktas 70 lere kadar golü bulamazsa,Bursa kontradan ikiyi bulabilir...

Yanlış bakıyorsunuz olaya. Beşiktaş tamam da, 5 forvetle oynuyorlar. Egemen'i de aldı adam. Karabük ise 7 kişi defans yapıyordu. Hatırlatırım.
karabük 10 kişinin üstüne gelmekten cok top ceviriyordu. birtane net pozisyonu yok. ama bursa 1-0 önde 10 kişide kalsa beşşiktas savunmasını orta sahaya kadar cekti. onunla bunu bir tutan adam anca skor yazarıdır. sana degil dediklerim. o kendini biliyor bursalı cenke söyledim.

bjk nin en buyuk sorunu td siz olmasi.

iyi bir td gelse, yine isleri zor olur, cunku q7, almeida, guti falan, bunlari hepsini adam etmek, hepsini oynatmak, mutlu etmek zor.

Guti bu saatten sonra adam olmaz diye düşünüyorum. Anca kuruyemiş atar.

Birde kart işareti sorunu vardı tam rezillik. Hakemler'e vur diyorlar onlar soykırıma başlıyor :o

Aynen, tamam abartılı gösterişli ve kızgın bir şekilde ısrarla kart isteyen hakemi taraftara bir nevi hedef gösteren, onu baskı altına almaya çalışan oyuncuya göstersinler tabi ama adam daha yerdeyken can havliyle ama sakince bir kart işareti yaptı diye atılıyordu, komedi. Ona çözüm buldular, şu küfür olayını da çözmeleri lazım.

Bjknın defans kalıtelı orta saha kalıtelı kanatlar iyi sorun nerde bjknın defans fazlamı abartıldı acaba?

beşiktaşın bekleri çok kötü.Ekrem dağ,İsmail köybaşı.İsmailden önce egemen oynadı zaten bekte.Göbektede Sidnei diye biri var tank gibi.Bayağa arızalı yani defansı.Ortasahada hiç yardım etmiyor kanatları.

Tamam iste.. Kapanan bir Karabük´e karsi oyunu ozaman o Sahaya yikmalisin..? Bizde Karabük bastiriyordu..

Kapanan derken, adamlar kendi sahasında bekleyip de topu alınca bize geri atmıyorlardı. İzlemişsin işte maçı, anlatmama gerek, bize oynayacak alan bırakmadılar, zaten 1 eksiğiz, gol atmamız lazım, çıkamıyoruz, deplasmandayız, iten seyirci yok...Baya zor maçtı, bakmayın Karabük olduğuna.

Karşıda Bjk vari bir takım olsa gol atmak için gelirlerdi, biz de daha rahat çıkardık, gollü maç olurdu, kazanırdık belki, sonra bizim takım 10 kişi iyi savaştı derdik.

Zaten iyi savaştı takım, fakat rakip pisti, mesele orada.

Bu tüpcü bunların basında oldugu sürece hic bir halt olmaz bunlardan.Yalandan Türkiye kupasıyla avutuyor taraftarlarını,Onlar yiyor aynı Diger eziklerin Azizin yalanlarını yemesi gibi...

Ayrıca dün karabük bizim üstümüze gelmedi.Sürekli top çevirdi.O yüzden biz Bursaspor gibi boş alanlar bulamadık.He Bursadan daha iyi bir görüntümüz yok.Terimin eksik kalmamızın ardından uyguladıgı taktikte yanlıştı.buda ayrı bir konu tabi.

Dün bizim Macta birde en cok neye hasta oldum biliyormusunuz?? Deli oldum resmen yahu..!!

Karabük Kalecisine Resmen Yan Top antremani yaptirdik degilmi..???

Ayrıca Galatasaray'ın 10 kişi kaldıktan sonraki oyunu ile Bursaspor'un 10 kişi kaldıktan sonraki oyununun arasındaki farka dikkat çekmek istiyorum.

Üstelik takımların birisi Beşiktaş, diğeri Karabükspor.
sanada söyliyim bari. o dedigin olay bizimkiyle aynı durum degil. bursa 1-0 önde 10 kişi kalmasına ragmen beşiktaş defansını orta sahaya cekti. beşiktaşta cok güclü bir takım degil bana göre. karabüke gelince. adamlar dogru dürüst üstümüze gelemedi. orta sahada top cevirdi. defansta beklediler. bizde gelmeyince ortada gecti mac. tabi bu bizim beraberlige yattıgımızı gösterir. uzaktan şutlarında başka birşeyleri yok. buram buram kalite kokuyormuş. görüyoruz avrupada buram buram kaliteyi.

Geri
Üst Alt