STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül

ndiaye iyi topçu

Ufuk yedigi gol haricinde fena degildi,yoksa ben mi yanılıyorum:)

2 iyi top cikartmisti ama 3.iyi hareketi yapamadi. yine herzamanki gibi facia golü yedi. Ufuk bu, 2 top cikartir tam övmeye baslarsin civitir.

Fatih Terim Sercani cikarip Sabri'yi oyuna aldiginda mac bitmisti zaten. Sercan kalsaydi dünki maci 10 kisi ile bile alirdik. :ays:
aynen sabri kimdir necidir. ayagında to tutamaz başarılı pas oranı cok düşük. teknik degil. ne diye sokarsın. kazım tamam mücadele ediyor ama bana icraat lazım. mücadele etmek zorunda tabi. rierada oyunda kalmalıydı. baltayı cıkarsaydık keşke. zaten hic bir halt yemiyor. 3-5-1 oynardık. elmanderde orta saha olurdu.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

Bursa erken gömüldü yarı sahasına

quaresma bizde olsa ligi dağıtırdık...

Valla az önce bize atıp tutuyordunuz :) Bursa 10 kişi çekildi son 7-8dk dır :) Biz bunu yapmadık misal :)

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | Devre Arası | 22 Eylül

onun icin transfer sezonunda herkes sabri sagbekte banko yaziyordu:)

simdi kimse begenmiyor bakiyorum takimin kalitesi azcik duzelince:)

Bilmem ki hoca bana mı diyorsun? Kadro neyin yazmadım ben hiç.

Sabri'yi yazanlar alternatif olmadığı için yazıyordur herhal. Eboue geldikten sonra yazan yoktur tahminim.

Hadi canım falan diyenler çıkacak muhtemelen ama quaresma bize bedava gelsin istemem .Gariplik mi var bende?

Müthiş yetenek ama fizik olarak ve mental olarak zayıf,oyun zekası kötü.Porto´da iken ciddi derecede hayrandım bu adama.Ama tercih hataları yaptı.Nani ve CR7´nin yolundan gitmeliydi.Sevmiyorum ama üzülüyorm bu adama birkaç sene önceki halini düşününce.

aynen sabri kimdir necidir. ayagında to tutamaz başarılı pas oranı cok düşük. teknik degil. ne diye sokarsın. kazım tamam mücadele ediyor ama bana icraat lazım. mücadele etmek zorunda tabi. rierada oyunda kalmalıydı. baltayı cıkarsaydık keşke. zaten hic bir halt yemiyor. 3-5-1 oynardık. elmanderde orta saha olurdu.

Kazim cikacakti bence kirmizi karttan sonra. Sercan-Riera-Elmander 3'lüsü atardi en az bi gol dandik Karabük'e.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

Fernandes-Veli değişikliği kadar saçma bir değişiklik yoktur.

2 iyi top cikartmisti ama 3.iyi hareketi yapamadi. yine herzamanki gibi facia golü yedi. Ufuk bu, 2 top cikartir tam övmeye baslarsin civitir.

Kalemize galiba büyü yapmıslar renkdas,Casillası getirsek yine basarılı olamıyacak heralde:)

Kalemize galiba büyü yapmıslar renkdas,Casillası getirsek yine basarılı olamıyacak heralde:)

adamlarin gözü kaleci gördüde kötülemeye calisiyor. Kirmizi kartin baska bir nedeni olamaz. :sopa:

S.Aziz sarı kart. Dk 62

Muslera nın aldığı ceza belli oldu mu?

serdar aziz sarı kart

q7 önce kendi toparlansın sonra takımı toplasın, alıp başını gidiyor adam sırf tribün, takıma zerre katkısı yok.

ayaklarına hakim bir oyuncu ve çok klas ortaları var bizde iş yapardı forvetlere top atacak orta açacak adam yok...

disiplini sağlatırlardı bize gelmiş olsa...

Geri
Üst Alt