- 22 Ocak 2010
- 52.268
- 33.641
- 3.073
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül
ndiaye iyi topçu
ndiaye iyi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufuk yedigi gol haricinde fena degildi,yoksa ben mi yanılıyorum![]()
aynen sabri kimdir necidir. ayagında to tutamaz başarılı pas oranı cok düşük. teknik degil. ne diye sokarsın. kazım tamam mücadele ediyor ama bana icraat lazım. mücadele etmek zorunda tabi. rierada oyunda kalmalıydı. baltayı cıkarsaydık keşke. zaten hic bir halt yemiyor. 3-5-1 oynardık. elmanderde orta saha olurdu.Fatih Terim Sercani cikarip Sabri'yi oyuna aldiginda mac bitmisti zaten. Sercan kalsaydi dünki maci 10 kisi ile bile alirdik. :ays:
arızanın kralını biz kaptan yaptık var mı daha ötesi.
onun icin transfer sezonunda herkes sabri sagbekte banko yaziyordu
simdi kimse begenmiyor bakiyorum takimin kalitesi azcik duzelince![]()
Hadi canım falan diyenler çıkacak muhtemelen ama quaresma bize bedava gelsin istemem .Gariplik mi var bende?
ndiaye iyi topçu
aynen sabri kimdir necidir. ayagında to tutamaz başarılı pas oranı cok düşük. teknik degil. ne diye sokarsın. kazım tamam mücadele ediyor ama bana icraat lazım. mücadele etmek zorunda tabi. rierada oyunda kalmalıydı. baltayı cıkarsaydık keşke. zaten hic bir halt yemiyor. 3-5-1 oynardık. elmanderde orta saha olurdu.
2 iyi top cikartmisti ama 3.iyi hareketi yapamadi. yine herzamanki gibi facia golü yedi. Ufuk bu, 2 top cikartir tam övmeye baslarsin civitir.
quaresma bizde olsa ligi dağıtırdık...
Kalemize galiba büyü yapmıslar renkdas,Casillası getirsek yine basarılı olamıyacak heralde![]()

uzaktan şut attılar. gene yanılmadı demkki. karpuzcu ufuk gene yedi golü.FT yatmaları için işaret etmekten ziyade kaleciye güvenmediği için kalabalık tuttu defansı.
q7 önce kendi toparlansın sonra takımı toplasın, alıp başını gidiyor adam sırf tribün, takıma zerre katkısı yok.