STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül

Tagoe pek iyi değil gibi adam geçemedi daha.

uzaktan şut attılar. gene yanılmadı demkki. karpuzcu ufuk gene yedi golü.

Aynen öyle Barış. Bizler bazen düz bakıyoruz. Riera niye çıktı falan. Sabri'nin 2 özelliği onu tercih meselesi yapıyor :

-hızı ve yorulmaması

-pres özelliği.

Ek olarak Eboue'yi ileride kullanabilmek adına Sabri'yi aldı oyuna. Kaleciye 1gr güvenmediği için 6 oyuncu sabit kaldı defansta.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül

Müthiş yetenek ama fizik olarak ve mental olarak zayıf,oyun zekası kötü.Porto´da iken ciddi derecede hayrandım bu adama.Ama tercih hataları yaptı.Nani ve CR7´nin yolundan gitmeliydi.Sevmiyorum ama üzülüyorm bu adama birkaç sene önceki halini düşününce.

Barcelona da yetiştirilmek için uygun bir kulüp değil mi? Bence zamanında ManU'ya da gitseydi şu an yine BJK'de olurdu bu adam. Çalışmak, gelişmek kanında yok, belli. Ferguson bir yere kadar, adamın içinde de birşeyler olması lazım.

quaresma bizde olsa ligi dağıtırdık...

bırak ya quaresma ne oynuyor ileride bekler savunmaya hiç gelmez rakip takımın ileri gidip gelen yorgun defans oyuncusuna bir çalım atar oho woohoho 20 tane orta açar 2 si isabetli gider böyle adam neyi kurtarıyor

Kuaresma kendine ve trübüne oynuyan bir topcu,Takımının onu zerre kadar ilgilendirmedigini düsünüyorum,Yani takım oyunu oynamıyor...

Hatta Uefa macında Fernandes bir pozisyonda 3 kisiyi calımladı,Pesinden hemen Kueresmada calım artistik calım atmaya calıstı ama yapamadı,topu kaptırdı...

Besiktas'in kanatlarda bi Rierasi eksik bu cok belli. Quaresma-Simao ile sezonu cikartacaklar ikiside disiplinsiz, egoist herifler. 2 Senedir bunlarla rekabet edebilecek bi adam alamadilar. gittiler okadar adam kiraladilar,bosu bosuna. Guti'de futbolu kafasinda bitirmis. kapali kutu Julio Alves alinmis falan. 1 Kanat , 1 Forvet acilen gerekli. Tüpcü geregini yapmassa Besiktas batar.

Bursa çok yoruldu.Bjk yüklenirse atar

Aynen öyle Barış. Bizler bazen düz bakıyoruz. Riera niye çıktı falan. Sabri'nin 2 özelliği onu tercih meselesi yapıyor :

-hızı ve yorulmaması

-pres özelliği.

Ek olarak Eboue'yi ileride kullanabilmek adına Sabri'yi aldı oyuna. Kaleciye 1gr güvenmediği için 6 oyuncu sabit kaldı defansta.

ne yaparsan yap ben golü yerim dedi Ufuk...

Müthiş yetenek ama fizik olarak ve mental olarak zayıf,oyun zekası kötü.Porto´da iken ciddi derecede hayrandım bu adama.Ama tercih hataları yaptı.Nani ve CR7´nin yolundan gitmeliydi.Sevmiyorum ama üzülüyorm bu adama birkaç sene önceki halini düşününce.

Evet katılıyorum ;ancak bir türlü istenen kişi olamadı.İlk portekiz ümit millide oynarken ronaldomu quaresmamı tartışması yapılıyordu ;ama şuan ronaldo quaresmayı oyuncu diye oynar.Futbol zekası çok çok kötü.Bu yetenekte biri nasıl bu kadar futbol bilgisinden uzak olur hayret.Pas atacak yerde şut şut atacak yerde de kendini yere atıyor.Garip oyuncu

-hızı ve yorulmaması

-pres özelliği.

eger bu adam mac boyunca tek top calamiyorsa o saydigin ozellikleri bir kagit parcasina yazip kibritle yakmak duser

gorunuse aldanmayin

yekta sabriden cok daha fazla top calar her mac

Kazim cikacakti bence kirmizi karttan sonra. Sercan-Riera-Elmander 3'lüsü atardi en az bi gol dandik Karabük'e.

Kazım iyi mücadele eden ve saydığın isimlerin toplamı kadar (mübalağa vardır!) fizik gücü-kondüsyona sahip. Kaç kez defansa gelip takım savunmasına katkıda bulundu sayamadım. Kapasitesi kadar oynadı. Sercan doğru hamledir. Ama Riera yerine o çıkabilirdi.

Holoşko girebilir oyuna

adamlarin gözü kaleci gördüde kötülemeye calisiyor. Kirmizi kartin baska bir nedeni olamaz. :sopa:

Biraz dengesiz cıktıgı dogru Muslera nın,Ama yanda 2 tane adamımız vardı,Kırmızı agır cok agır oldu...

Hele Turgay Seren e hic yakıstıramadım bu laflarını...

bırak ya quaresma ne oynuyor ileride bekler savunmaya hiç gelmez rakip takımın ileri gidip gelen yorgun defans oyuncusuna bir çalım atar oho woohoho 20 tane orta açar 2 si isabetli gider böyle adam neyi kurtarıyor

o 2 isabetli ortada gol oluyor maalesef... keşke bizdede adam gibi 2 orta açan adam olsa...

üstünede adam geçebilen oyuncu eksilten bir orta sahamız olsa...

bursa cok erken yoruldu, gol yicekler gibi

maç nasıl gidiyor?

ofuk yerine damacana şişesi koysak kaleye bence daha iyi olur. ona enazından carpar top geri döner:)

Ufuk Kayseri'de falan 1 tam sezon kiralık oynasa görürüm ben damacana şişesini :) Ama şimdi yetersiz tabi ki, çok panikliyor sanırım, birde zaman geçirme olayı falan deli etti beni...

Geri
Üst Alt