Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 1.Yarı | 22 Eylül
Tagoe pek iyi değil gibi adam geçemedi daha.
Tagoe pek iyi değil gibi adam geçemedi daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaktan şut attılar. gene yanılmadı demkki. karpuzcu ufuk gene yedi golü.
Müthiş yetenek ama fizik olarak ve mental olarak zayıf,oyun zekası kötü.Porto´da iken ciddi derecede hayrandım bu adama.Ama tercih hataları yaptı.Nani ve CR7´nin yolundan gitmeliydi.Sevmiyorum ama üzülüyorm bu adama birkaç sene önceki halini düşününce.
Muslera nın aldığı ceza belli oldu mu?
Muslera nın aldığı ceza belli oldu mu?
quaresma bizde olsa ligi dağıtırdık...
ofuk yerine damacana şişesi koysak kaleye bence daha iyi olur. ona enazından carpar top geri dönerAykut sakattı en son düzeldi mi kiDüzeldiyse de ben Ufuk'u tercih ederim.
Aynen öyle Barış. Bizler bazen düz bakıyoruz. Riera niye çıktı falan. Sabri'nin 2 özelliği onu tercih meselesi yapıyor :
-hızı ve yorulmaması
-pres özelliği.
Ek olarak Eboue'yi ileride kullanabilmek adına Sabri'yi aldı oyuna. Kaleciye 1gr güvenmediği için 6 oyuncu sabit kaldı defansta.
Müthiş yetenek ama fizik olarak ve mental olarak zayıf,oyun zekası kötü.Porto´da iken ciddi derecede hayrandım bu adama.Ama tercih hataları yaptı.Nani ve CR7´nin yolundan gitmeliydi.Sevmiyorum ama üzülüyorm bu adama birkaç sene önceki halini düşününce.
Aynen öyle Barış. Bizler bazen düz bakıyoruz. Riera niye çıktı falan. Sabri'nin 2 özelliği onu tercih meselesi yapıyor :
-hızı ve yorulmaması
-pres özelliği.
Ek olarak Eboue'yi ileride kullanabilmek adına Sabri'yi aldı oyuna. Kaleciye 1gr güvenmediği için 6 oyuncu sabit kaldı defansta.
Kazim cikacakti bence kirmizi karttan sonra. Sercan-Riera-Elmander 3'lüsü atardi en az bi gol dandik Karabük'e.
adamlarin gözü kaleci gördüde kötülemeye calisiyor. Kirmizi kartin baska bir nedeni olamaz.![]()
bırak ya quaresma ne oynuyor ileride bekler savunmaya hiç gelmez rakip takımın ileri gidip gelen yorgun defans oyuncusuna bir çalım atar oho woohoho 20 tane orta açar 2 si isabetli gider böyle adam neyi kurtarıyor
ofuk yerine damacana şişesi koysak kaleye bence daha iyi olur. ona enazından carpar top geri döner![]()