EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül
Rüstü kurtardı
Rüstü kurtardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi Bursa fark istiyorum en az 1 gol daha. Kaya Çilingiroğlu'na kapak olsun istiyorum bide. FT'yi eleştirdi.
Ne demişti FT :"Melo futbolcu kişiliği ve karakteriyle izlemekten zevk alınacak muhteşem bir oyun çıkaran iyi bir oyuncu"
Kaya ne dedi ? "FT de ne abartmış ne var Melo'da ? Bir kü7 ve Simao gibi beni heyecanlandırmıyor"...![]()
Ayrıca Simao geldiğin beri ne taptı ki onu izlemek keyif.Yine küfür ediyorlar Bursa'nın sahası kapanır

Hadi Bursa fark istiyorum en az 1 gol daha. Kaya Çilingiroğlu'na kapak olsun istiyorum bide. FT'yi eleştirdi.
Ne demişti FT :"Melo futbolcu kişiliği ve karakteriyle izlemekten zevk alınacak muhteşem bir oyun çıkaran iyi bir oyuncu"
Kaya ne dedi ? "FT de ne abartmış ne var Melo'da ? Bir kü7 ve Simao gibi beni heyecanlandırmıyor"...![]()
5 milyonluk mustafayi begendiniz mi
secanin yerine istiyordunuz birde herifi
Kaya'nın futbol bilgisi Fatih Hoca'dan daha yüksek heralde ki rahat rahat eleştiriyor. Hey Allahım ya başka adam mı yok ülkedeAyrıca Simao geldiğin beri ne taptı ki onu izlemek keyif.
bende ufuk ve aykutu çok beğenmiyorum ama bazen yorum yaparken çok acımasız oluyoruz....
de santisi kötü kaleci diye yolladık kaç kişi bu kaeciden birşey olmaz dediler ne kadar olumsuz yorum yaptılar ama sonra ne oldu hepimiz gördük...
muslera copa amerikada ve dünya kupasında neler yaptı hepimiz izledik nasıl maçlar çıkardı hepimiz şahit olduk...
peki şimdi ne olduda bu kaleciler(bize gelen çoğu kalecinin yaşadığı durum) bu duruma düştüler...
neden biliyormusun? bu kadar saçma sapan bir defans oyuncularımız olduğu için...
ibb maçı 2.gol oyuncu kaleciyle karşı karşıya ve birçok pozisyonda hep kaleciyle karşı karşıya kaldılar...
dünkü maç 1 topla defansın arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya...
kusura kalmayında kim olursa olsun bu golleri yer...
Kaya'nın futbol bilgisi Fatih Hoca'dan daha yüksek heralde ki rahat rahat eleştiriyor. Hey Allahım ya başka adam mı yok ülkedeAyrıca Simao geldiğin beri ne taptı ki onu izlemek keyif.
Adam Uruguay'da Coates, Lugano, Godin gibi adamlarla oynuyor. Bizde Zan Balta Sabri. El insaf bu kadar eleştirilirmi hiç.
Evet bejeke gibi 5 kişi ile saldıran ne rakip vardı ne de biz 1-0 galip ve kendi sahamızda-taraftarımız önündeydik.
Ayıp, ayıp.
Quaresma'nın yeteneklerine lafım yok saygım var, Keita taraftarın gönlünü kazanmış biri, şu an BJK'de oynasaydı beğenmeyeceğimi bende biliyorum, duygusal yaklaşıyoruz Keita olayına. Riera, Alex, q7, Hagi, Arda, Lincoln gibi tek başına bir maç kazandırabilecek bir oyuncu değil doğru, ama sistemli bir takımın içinde çok gol attırabilecek de bir oyuncu. Elano, Riera gibi adamlar sistem olan takımlarda çok iyi iş yaparlar, takımda henüz net bir sistem yok daha erken o yüzden Riera zamanla açılacaktır diye umuyorum.