STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül

Rüstü kurtardı

Hadi Bursa fark istiyorum en az 1 gol daha. Kaya Çilingiroğlu'na kapak olsun istiyorum bide. FT'yi eleştirdi.

Ne demişti FT :"Melo futbolcu kişiliği ve karakteriyle izlemekten zevk alınacak muhteşem bir oyun çıkaran iyi bir oyuncu"

Kaya ne dedi ? "FT de ne abartmış ne var Melo'da ? Bir kü7 ve Simao gibi beni heyecanlandırmıyor"... :)

Kaya'nın futbol bilgisi Fatih Hoca'dan daha yüksek heralde ki rahat rahat eleştiriyor. Hey Allahım ya başka adam mı yok ülkede :asd: Ayrıca Simao geldiğin beri ne taptı ki onu izlemek keyif.

Ama ofsayt zaten

Q7 çok iyi bir oyuncu fakat inanılmaz verimsiz.Bal yapmayan arı.Gitti bide kırmızı gördü.Bir takım için aslında görünürde yararlı gibi gözüken fakat yaptıklarına bakınca ınanılmaz zararlı bir oyuncu.Bu arada bizim takıma çok kızmıstım karabük deplasmanındaki oyunla ilgili ama bu sene deplasmanlar her takım için çok zorlu oluyor.İç saha maçlarında en az kayıpla atlatırsak ligi 1.bitireceğimizi düşünüyorum.

Bursa bi dahaki maç için dişi timsahları hazırlasın. Kapanır bu saha

Hadi Bursa fark istiyorum en az 1 gol daha. Kaya Çilingiroğlu'na kapak olsun istiyorum bide. FT'yi eleştirdi.

Ne demişti FT :"Melo futbolcu kişiliği ve karakteriyle izlemekten zevk alınacak muhteşem bir oyun çıkaran iyi bir oyuncu"

Kaya ne dedi ? "FT de ne abartmış ne var Melo'da ? Bir kü7 ve Simao gibi beni heyecanlandırmıyor"... :)

Bu ikisini toplasan geldiklerinden beri melo'nun samsunspor'a karşı oynadığı ve futboluyla mest ettiği oyunu birkez oynamışlarmıdır ?

bu beşiktaş şu yüzden başarılı olamaz , fb gs türk oyuncular ile bir omurga oluşturmaya çalışırken bunlar portekizlilerden oluşturmaya çalışıyorlar resmen.

Q7 falan kaptan oluyor guti oluyor ikinci kaptan oluyorlar vs. çok kolay kral yapıyor bunlar.

Bu mac bu skorla bitmez...

Kaya'nın futbol bilgisi Fatih Hoca'dan daha yüksek heralde ki rahat rahat eleştiriyor. Hey Allahım ya başka adam mı yok ülkede :asd: Ayrıca Simao geldiğin beri ne taptı ki onu izlemek keyif.

Adi herif işte. Adam olsun bir daha konuşmasın diye söylüyorum. kü7 bugün "0" futbol oynadı. 1 şutu var. O kadar o da aut.

ulan ekrem, sabriden beter bu ekrem

ekrem sabrivol.2

bende ufuk ve aykutu çok beğenmiyorum ama bazen yorum yaparken çok acımasız oluyoruz....

de santisi kötü kaleci diye yolladık kaç kişi bu kaeciden birşey olmaz dediler ne kadar olumsuz yorum yaptılar ama sonra ne oldu hepimiz gördük...

muslera copa amerikada ve dünya kupasında neler yaptı hepimiz izledik nasıl maçlar çıkardı hepimiz şahit olduk...

peki şimdi ne olduda bu kaleciler(bize gelen çoğu kalecinin yaşadığı durum) bu duruma düştüler...

neden biliyormusun? bu kadar saçma sapan bir defans oyuncularımız olduğu için...

ibb maçı 2.gol oyuncu kaleciyle karşı karşıya ve birçok pozisyonda hep kaleciyle karşı karşıya kaldılar...

dünkü maç 1 topla defansın arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya...

kusura kalmayında kim olursa olsun bu golleri yer...

Adam Uruguay'da Coates, Lugano, Godin gibi adamlarla oynuyor. Bizde Zan Balta Sabri. El insaf bu kadar eleştirilirmi hiç.

kaya çilingiroğlu kendi takımına bakmadan bizi eleştiriyor.görende sanki tuttuğu takım çok iyi oynuyorda bir biz kötüymüşüz gibi konuşuyor

Adam Uruguay'da Coates, Lugano, Godin gibi adamlarla oynuyor. Bizde Zan Balta Sabri. El insaf bu kadar eleştirilirmi hiç.

defansla alakasi yok. bizim defans 2 mactir iyi. ne hatasi vardi adamlarin ?? !

bu arada yanilmiyorsam faiplayde birinciyiz, sadece bir kirmizi kart var bize cikan.

Evet bejeke gibi 5 kişi ile saldıran ne rakip vardı ne de biz 1-0 galip ve kendi sahamızda-taraftarımız önündeydik.

Ayıp, ayıp.

BJK ile Karabük'ü kıyaslayıp Karabük'ün daha zor takım olduğunu söylemeyeceksin herhalde. Kendi sahamızdaki oyunumuzu da gördük. İsim isim kimseye lafım yok. Ama hoca manevi oğullarından(Gökhan-Sabri-Kazım-Engin) vazgeçip takımı düzgün oynatmalı. Galatasaray karabük karşısında 5 dakika top alamayacak, Sercan'ı çıkarıp sabri'yi sokacak takım değil. Ufuk ikinci yarı zamana oynatıldı. Golü yemesek Engin'i alacaktı Eboue'nin yerine. Düşün rezaleti. Hoca ders çıkardım bazı hatalarımdan demişti ama şu ana kadar bunu göstermedi. Ondan biz cesur hamleler bekliyoruz. En azından şu bursa kadar top oynayalım.

Quaresma'nın yeteneklerine lafım yok saygım var, Keita taraftarın gönlünü kazanmış biri, şu an BJK'de oynasaydı beğenmeyeceğimi bende biliyorum, duygusal yaklaşıyoruz Keita olayına. Riera, Alex, q7, Hagi, Arda, Lincoln gibi tek başına bir maç kazandırabilecek bir oyuncu değil doğru, ama sistemli bir takımın içinde çok gol attırabilecek de bir oyuncu. Elano, Riera gibi adamlar sistem olan takımlarda çok iyi iş yaparlar, takımda henüz net bir sistem yok daha erken o yüzden Riera zamanla açılacaktır diye umuyorum.

benim temennimde rieranın dahada iyi performans gösterip takıma üst düzey katkı sağlamasıdır...

fakat en azından 1 tane bu tarz bir oyuncumuzun olmasınıda isterdim... en azından zorlandığımız maçlarda klasını gösterip maçı kazandırabilirdi...

bjk oyuncu tarzı olarak işin şovunda sistem oturtmaya çalışmıyorlar ama biz öyle değiliz o yüzden bu tip 1 oyuncu işimize yarardı diye düşünüyorum ben:)

Ekrem şaşı la.

Attılar 1 - 1 sivok

Geri
Üst Alt