STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Ne yapalım,eleştirmeyelim mi? Biz Arda'nın gitmesine karşı değiliz.Transferin son günlerinde,kalacam kalacam demesine rağmen gitmesini eleştiriyoruz.Yüzüstü bıraktı bizi.Siz varın eleştirmeyin,adam hayatının kazığını attı bize.

Benim söylediğim nokta da eleştiriler onun gitmesine izin veren yönetimeydi, aynı görüşteyim seninle Arda yuvam dediği Galatasaraya büyük yanlış yapmıştır.. Buradaki yanlış yönetimin değil Ardanındır

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Attığımız goldeki penaltı da ortada beyler yapmayın

Tamamen şans yanımızdaydı

Bir sefer zar zor geldik penaltı oldu

Birazda şans bizde olsun değil mi? :)

Hep şans başkalarında olacak değil ya.

Aga birseyi sen goz ardi ediyorsun.. Takima kactane yeni oyuncu geldi adaptasyon sureci.. 'Team Chemistry' olayi denen birsey var.. Sen bu takima 11 tane yildiz getir bunlari hemen birbirleriyle anlasip herkezi yenmesini beklemiceksin.. Takima zaman ver 5-6 haftaya yavas yavas goruruz gercek Galatasaray'i.

Buna en büyük örnek Son Los Galacticos.

Kadroya bakalım : Zidane-Beckham-Figo-Ronaldo-Robinho-Carlos-Guti uzar gider... Bu kadro ilk 1.5 yıl çok kötüydü. Herkes diyordu nasıl olur. Sonrası sabırla gelen başarı. Ligi 3 yıl domine ve Ş.Ligi Şampiyonluğu + Süper Kupa.

bu takima oyun kurucu 100'de 100 $art.....oyun kurucuyla hem Melo'nun hemde Selcuk'un performasi dahada artar bence

Falcao gene yazdı ne pis insanmış yahu her maç gol atar mı insan uyum sürecin var senin 5-6 hafta yürümen lazım boş boş sahada.

Fener 3 te 2 yaptı.Galatasaray 3 de 1 yaptı.
sen böyle düz mantık yapmak zorundamısın. biz bu macı 11 e 11 olsaydık büyük ihtimal yenecek top oynuyorduk 14 dakkada 2-3 pozisyona girdik. fener ordu macını balla kazandı ona bakarsan. skor yorumcusu olmayın. fatih terimin hatalarıda var bu işin icinde.

evet iyisi değildi ama elimizdeki en iyi yerliydi ve yeri dolmazdı.

Yeri dolmazdı yok, dolduramadılar maalesef. Süperstarlar gelecek diyenler ne yazık ki sozunu tutmadı. Umarım bu sene iyi olur. Yoksa taraftarın sabrı çoktan taştı..

Tamam da şimdi tek sorun Arda mı.. Arda son iki senede sanki dağları mı deliyordu..

Valla en büyük sorun ilerde yaratıcı,top yapabilen,ilerde top tutabilen oyuncu eksikliği.Sorunun büyük bir kısmıda Arda yüzünden.Arda iki senedir sakatlıkla mücadele ediyordu ve takımın kalitesi yerlerdeydi Arda'nın değil.Arda iyi bir takımda inanılmaz iş yapar.

ilk 3 haftanin özeti:

1. hafta: maglubiyet

2. hafta: melo ve elmander'in kisisel becerileri ile aldigmiz galibiyet.

3. hafta: sans ve rakip oyuncunun salakligi yüzünden kazanilan bir penalti ile bulunan beraberlik.

3 haftanin esit özellikleri: lesh futbol ve kimin ne yaptigi belli olmayan, sistemin, düzenin, kaos futbolun hakim oldugu bir takim!

simdi gel de umutlan!

Hoca bir ara Engin'i çağırdı ya tamam dedim Fatih Terim nerede olduğunu unutmuş.

SAbri-Gökhan-Kazım(bugün iyiydi ama olmasa da kesmez) bir de yanlarına diğer manevi oğlu Engin'i de alsaydı okey oynarlardı sahada.

İkinci yarı Ziya Doğan mı var başımızda diye düşündüm. Kaleciye zaman geçirtmeler, Elmander'e şişir gerisi koyver mantığı. Umarım hoca aynaya bakar ve hem kendi kariyerinden hem Galatasaray'ın büyüklüğünden utanır.

sen böyle düz mantık yapmak zorundamısın. biz bu macı 11 e 11 olsaydık büyük ihtimal yenecek top oynuyorduk 14 dakkada 2-3 pozisyona girdik. fener ordu macını balla kazandı ona bakarsan. skor yorumcusu olmayın. fatih terimin hatalarıda var bu işin icinde.

Ben feneri savunmuyorum.Ona bakarsan bizde bu maçta balla berabere kaldık

Benim söylediğim nokta da eleştiriler onun gitmesine izin veren yönetimeydi, aynı görüşteyim seninle Arda yuvam dediği Galatasaraya büyük yanlış yapmıştır.. Buradaki yanlış yönetimin değil Ardanındır

Ben yanlış anladım o zaman.Suçun büyüğü Arda'da,yönetimde değil bencede.Bir de kaptan bunu yapan.

Takım hiç umut vermiyor bana 10 kişi kalmamıza rağmen 1 puan aldık güzel ,herkes elinden geleni oynamaya çalışıyor oyuncular iyi niyetli bu da güzel.Ama takımın kapasitesi bu kadar bundan daha fazlasını beklemiyorum ilerisi için.

oynanan oyuna gore iyi skor..

Sağ kanat için Gökhan TÖRE, Sağ Kanat için Yiğit GÖKOĞLAN,Ortasahaya Yiğin İncedemir acilen takıma katılmalı.Kazıma ümit bağlanmamalı.

cat pat futbol oynuyoruz bunu nasil göremiyorsunuz ya?!

ilk 15 dakika da pozisyona girmemiz maci alacagimiz manasina gelmez!

kazansak bile, ben adam gibi futbol oynamamizi istiyorum! kaos futbol degil!

Herkes görüyor.Ama gösterilen gayretin ileride daha iyi olacağımızın sinyali olarak algılıyor.

Takım iyi , T.Direktör iyi , yönetim iyi biz bu şartları yeni yerine getirdik.

Hem 3 hafta boyunca hangi takıma iyi diyebilirsin gönül rahatlığıyla yada kim futbol oynuyor. (İ.B.B. de dahil. )

Geri
Üst Alt