STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Maçın başından beri 10 kişiyle oynamak kolay değildir.Ya bir gol atıp üstüne yatacaksın.Ya da beraberliği koruyup şans golü bulmayı bekleyeceksin.Hele deplasmandaysanız işiniz 2 kat daha zordur.Dk geçtikçe kondisyonunuz karşı takımdan çok daha hızlı düşer bu işin psikolojik kısmı da var.Bilip bilmeden sallamak çok kolay.

Daha dün manisa ikinci yarıyı deplasmanda Fener' karşı 10 kişi oynadı. Bahaneler aramayın. Takım 3haftadır rezlet oynuyor. Ve bence sebei Terim'in ouncu tercihleri. Gökhan,Sabri,Engin filan nedir Allah aşkına.

bazı şeylerde anlaşalım. kazım ilk 11 de olmamalı. eboue saglamsa sag bekte eboue oynamalı sabri yedek olmalı. enginin artık takıma girmesi lazım. devre arası hamiti kiralamamız lazım. birtane diego gibi forvet arkası adam almak lazım. barosu satıp yerine cok güclü ve iyi bir forvet almamız lazım.

Muslera'dan hiç böyle bir hareket beklemiyordum, dondum kaldım... Gerçekten çok gereksizdi.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

O konuda haklısın. Eksiklerimiz hala devam ediyor. Hocamız farkında ve istekleri var. Umarım yerine getireceklerdir. Ama iyi yoldayız. Karamsar olunacak tablo yüzdelik dilimin 20sini oluşturuyor kanımca.

Ben de umuyorum.

Netice de çabamız Galatasaray

İyi geceler..

Daha dün manisa ikinci yarıyı deplasmanda Fener' karşı 10 kişi oynadı. Bahaneler aramayın. Takım 3haftadır rezlet oynuyor. Ve bence sebei Terim'in ouncu tercihleri. Gökhan,Sabri,Engin filan nedir Allah aşkına.
engin daha takıma girmedi. engine niye sallarsın:)

Muslera'da bir şey var mıymış ?

Artık Averajımızın + oldugunu görmek istiyorum.. 30.10.2010 dan bu yana (-) eksideyiz :S

engin daha takıma girmedi. engine niye sallarsın:)

Sallarım tabi. Hoca 2 maç kurtarıcı diye soktuya. Engin nedir, kimdir, Galatasaray'da oynayacak ne yapmıştır. Maç 1-0 olmasa Eboue yerine Engin denen o adamı sokacaktı.

Karabük rezil etti bizi. Tesadüf bir penaltıya kadar hocanın saçma tercihleri bizi savunmaya hapsetti ve adamlar kedi fare gibi oynadı.

halilin kacırdı gole bak koptum ya. bu adam kazma kardeşim:)

+ Ali Samiyen'deki 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi.

Ancak ben o zaman şu an ki halimden daha da umutluydum. Neden mi ?

Hagi'yi biliyordum. Efsane, Hagi ya !

Popescu, bize geldiğinde Barca'nın kaptanıydı.

Taffarel, bir şey söylemeye bile gerek yok.

Ya şimdi,

benzetmemi mazur gör, hani art niyetli olduğumdan değil, öyle lakap takmışlar ya o yüzden..

3 haftadır canla başla mücadelesine şahit olduğumuz bidon Melo !!

Biraz da Muslera

Yani kısaca,

o zaman ki yabancılardan beklenen beklenti ile şimdikilerden beklenen beklenti. İkisinin arasında dağlar, hatta okyanuslar var.

Umarım anlatabilmişimdir.

Yerlilere hiç gelmiyorum bile

Burada da uçurumlar var.

Bu yüzden yönetimler diyorum ya işte.

o zamanla şimdinin arasındaki fark o kadar büyükkü bu tarif bile edilemez keza o zaman hagi-popescu-taffarel etrafına bir sürü genc yetenekli diri ve gelişime acık türk oyuncu vardı ,şimdi kim var ???

bir sürü 30 yaş civarı yıllık 3 milyon euro para alan yorgun yabancı ile sıradan ve hatta yaşlı bir yerli kadro var..

bizim takımın oynadığı şeyi (şey diyorum çünkü futbolla alakası yok) şu takımından 20 kat daha az maliyetli bir takım da oynar. Gerçekten yazık. Muslera'ya denecek bişey bulamıyorum. 2.deplasman 2.kritik hata. Tabii bunların en büyük sorumlusu terim. Takımın koşacak hali yok. Takım iyi hazırlanmamış. Oyun düzeni diye bişey yok. Aldırdığı oyuncuların ortak özelliği hepsi ağır,temposuz oyuncular. Şu adam şimdi maçı çevirir diyemiyorsunuz. Tam bir hayal kırıklığı. Son bir sözde selçuk için: dökülüyor.

sabri
Sallarım tabi. Hoca 2 maç kurtarıcı diye soktuya. Engin nedir, kimdir, Galatasaray'da oynayacak ne yapmıştır. Maç 1-0 olmasa Eboue yerine Engin denen o adamı sokacaktı.

Karabük rezil etti bizi. Tesadüf bir penaltıya kadar hocanın saçma tercihleri bizi savunmaya hapsetti ve adamlar kedi fare gibi oynadı.
sabri girdi yerine. sabri gircegine enginin girmesni isterim ben. karabük rezil felanda etmedi. 10 kişinin üstüne gelmeye korktu. tabi bizimde hatalarımız vardı. okadar süre gömülmeye gerek yoktu. bizde tempomu yoksa kondisyon sorunumu var anlayamadım. ama takımın defansıyla forveti arasında cok fark var. o yüzden yoruluyorda olabilriler. defans cok geride duruyor bence.

Galatasaray'da adam akilli oynayan 2 Oyuncu gördüm bugün.. Elmander ve Melo..

Kazim'a 3 tane 90 dakika dayanan Fatih Terim sabirlanmis baya..

Degisikliklerde ilginçti..

Sol dan Rierayi aldi Sagdaki Kazimi birakti....

Sola Forvet Sercani yerlestirdi...

Kazimi Sola aldi Forvet Sercani çikardi yerine Sabriyi soktu..

Ve en sonunda yine bir Forvet Baros'u aldi..

Çok ilginçtirki çikardiklari yerleri geri doldurmaya çalisti ve bir daire seklinde döndü degisiklikler...

Hala Yekta Kurtulus'a neden Güvenilmedigini anlamis degilim..

Yahu bir şeyler yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.

Uzatmaların tamamına yakınını 10 kişi ile hem de Hagi'siz oynayarak Arsenal'in elinden UEFA kupasını alan takım biz değilmiydik ?

Şimdi kimse ' orada 25 - 30 dakika burada 70 dakika 10 kişi oynadık ' diyerek süre hesabı yapmasın.

Ben de o zaman buradaki takım Arsenal değildi derim.

Aslında 1 puan başarıdır diyen hiç bir arkadaşıma da kızamıyorum.

O UEFA kupasından sonra geçen 10 yıllık dönemde gelen her yönetim yanlış üstüne yanlış yaparak,

Karabük gibi vasat bir takımdan ' 10 kişi ile 1 puan aldık başarıdır, iyidir ' diyen taraftar profilini yarattı.

Velhasıl kelam,

üzülüyorum..

Özlüyorum.

Valla karşılaştırılacak birşey yok ortada fakat madem demişsin bir kere...Arsenal maçı da berabere bitti aslen.

Ben takımdan ve gelişiminden memnunum.

Bu gece bir kaza oldu. Golü yedikten sonra beraberlik bizim için şanstı.

Eksiklerimiz tabi ki var ama geçen seneden en azından daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.

Melo, Sercan, Elmander, Baros, Ujfalusi, Gökhan istekli,

Hakan Balta iki maçtır iyi iş çıkarıyor, özgüveni yavaş yavaş yerine geliyor,

Kazım'ın zor zamanlarda inisiyatif alma çabasını sevdim,

Selçuk'un zor maçlarda biraz daha ön plana çıkması lazım,

Eboue'den daha fazlasını bekliyorum,

Riera'yı merak ediyorum,

Sabri ileride topu biraz isabetli kullansa vazgeçilmez olur,

Muslera'ya da kesinlikle destek olunması lazım.

Geri
Üst Alt