STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

60. dakikaya önde girersek ve o dakikalarda Baros oyuna dahil olursa farkı açarız. Ama Baros oyuna girdiğinde (şayet girerse) önde değilsek hırsına yenik düşebilir.

4-1 kazanacağımızı düşünüyorum.

Necati bu macta 60-dakikada oyundan cikar,bende öyle tahmin ediyorum,ama necati özel hazirlanicaktir,yani cok diri kuvvetli bir necati olur.

Aydin Yilmaz,Sabri,Ceyhun,Baros,Riera duruma göre kulaniriz,oyuna girecek en yakin oyuncular,Baros,Riera,Aydin gibi duruyor,Hoca Sercani neden takima almiyor acaba yetersizmi görüyor bilmiyorum.

Fakat yedek külübesine baktigimizda her mevkiye oyuncu sokabilecegimiz oyuncular var,Aydin Yilmazin son haftalarda iyi bir cikisi var,her haftada süre veriyor Fatih hoca,Aydin deplasmanda cok daha etkili bir silah bana göre son 20 dakikada skor olarak avantajli olursak,aydinlada ciddi pozisyonlar yakaliyabiliriz.

Ben Emre Colaktan ilk mactaki gibi iyi bir oyun bekliyorum,bu hafta topu direkte patladi ama haftaya yazacak insallah!

Cevap: Düşene Son Darbe!

Kadıköy'de şans faktörü etkili olmuştur hep, kimisinde de hakem ... Hep fenerden yana olmuştur. Bu sefer bizden yana olsun demiyorum, sadece ortada olsun yeter. Kıçlara başlara çarpıp kalemize girmesin top. Berabere kalsak bile kudurmaktan beter olurlar. Takımıma güvenim sonsuz.

Fener evinde iyi ama bizde deplasmanda en iyi takımız.Neco yine yazar umarım.

Şans,şans,şans.Şans yanımızda olursa kazanırız.fbnin bizi eze eze yendiği tek bir maç hatırlıyorum sanırım Gerets döneminde 4-0lık maçtı.Onun haricinde her maç bir sürü pozisyona girdik atamadık.Adamlar ilk etkili atağında şansa buldukları golle hep farka gittiler.

Rahat olmamiz büyük avantaj. Fenerbahce´nin kazanmaktan baska caresi yok. Akilli bir oyunla kazanmamamiz icin hicbir neden yok. Saglam defans hattimiz beni rahatlatiyor. Ayrica takimin komple yeni olmasi ve piskolojik dezavantaja sahip olmamasi bizim icin avantaj. Oyuncularimizin büyük bölümü tecrübeli ve baskili atmosferlere alisik futbolcular.

Yumusak bir kadromuz da yok. Hepsi kosan,savasan,arzulayan futbolcular.

Maç için İndex hazırlancak mı? Antu'daki mallar hazırlamış.

O kadar da über bir futbol oynamıyoruz ama haddini bilerek oynuyoruz. Rakibe göre akıllı oyunu tercih ediyoruz. Kadıköy deplasmanı çok zor geçecek ama Terim'in bir planı vardır elbet. Bana göre kilit nokta erken gol yememek. Hatta mümkünse ilk yarıda yemeyelim, ikinci yarının ilk 10-15 dakikası direndik mi Fenerbahçe dağılmaya başlayacaktır. İşte o zaman en büyük koz Necati veya sonradan girmesi muhtemel Baros olacak. Eğer oyun dengeli giderse gol atmak için sürpriz oyuncuların sürpriz çıkışlarına ihtiyacımız olur, misal Eboue veya Melo.

Hani ilk maçta bir kız vardi Ntvspor programında kapak yapmıstı tüm fenerlilere.O kız orda "yenilirsek canımız sağolsun ama yenersek düşene birde biz vururuz." demişti. Kii vurdukta..

Şimdi sıra düşene son tekmede.Fener'in son tutunduğu dal bu konu, bunuda terse çevirdiğimiz an düşmekten beter olurlar bu sene.. Allah'ın izniyle bu maçıda alarak playoff'lara şampiyon olarak girecez..!

''Büyük konusmayini'' birakin, haftaya sans'imiz tam olsun 3-4 tane atariz, abartmadan.

Ama sans tabiki yanimizda olmayacak.

Futbolda her zaman iyi oynayan kazanmaz. Aynı şekilde her zaman hakeden de kazanmaz. Dolayısıyla ordaki maçta iyi oyun veya haketmek önemli değil bizim için. Şansın da bizim yanımızda olması lazım ki olmayacağını da adım gibi biliyorum. İnşallah bozulur haksız çıkarım ama ezikler ballarıyla kazanır veya hiç olmazsa berabere bitirirler gibime geliyor.

Rabbim oyuncularımızın yardımcısı olsun.

Derbide beklediğim kadro;

Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi(C) - Hakan

Engin - Selçuk - Melo - Emre

Elmander - Necati

İdeal kadromuzla çıkacağız Allah korusun bir aksilik olmazsa.Zaten 9 puanlık bir avantajımız var bunun bilincinde olmalıyız.Sakin bir şekilde oyunumuzu oynamalıyız.Gergin olan taraf biz değil kesinlikle Fenerbahçe olacaktır.Üzerimize ilk dakikadan itibaren saldıracaklarını düşünüyorum.Bu zamanlarda sakin bir şekilde her zaman ki savunmamızı yapıp hızlı bir şekilde kontraya çıkıp öyle gol aramalıyız.Tabi zaman zaman bol pas yaparak oyunu Fenerbahçe alalına yıkarız.Ama ben gol bulursak kontra ataklardan bulacağımızı düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun , umarım atmosferden etkilenmeyiz.Sakin bir şekilde oyunumuzu oynarsak kazanan taraf biz oluruz.

ben barosu istiyorum ya :D

Kadıköy de her zamankinden çok daha farklı bir atmosfer olacaktır.Melo, Engin gibi kolay sinirlenebilen oyuncuları bu maça mental olarak çok iyi hazırlamak gerekiyor.Bu maç kırmızı kart kaldırmaz.Tüm fblilerde biliyor ki bu maçı kazanamadıkları halde onlar için artık şampiyonluk çok zor, bizim kazanmamız halinde ise artık hiçbir şansları yok.Bence bu maçta sakinliğini koruyan maçı alır.Fatih Terim ve Aykut Kocaman arasında ki farkı göz önüne aldığımızda ibre bize dönük yeter ki biraz üretken olalım, arada kanatlara inelim.Altın vuruş yapacağımız maç.

karıköydeki maçlarda çok iddia ya girdim feneevvlilerle hep kaybeden ben oldum ölsem bir daha iddiaaya girmem inş kazanırız

Kadıköye bundan daha pahalı daha üstün takımlarla gittik ama bu kadar savaşcı ve yürekli bir takımla hiç gitmemiştik.Derbiler tekniğin değil mücadelenin ve savaşmanın netice vereceği çarpışmalardır.Şans bizden yana değil ortada olsun hakem bizden yana değil ortada olsun yeterki...

son on senedir kadıköy e ortasaha göbegi olmadan gittik neyin üstün takımı abi :D ilk defa ortasaha göbegimiz saglam bir şekilde çıkıcaz maça

5-0 yeniliriz.

tahriklere kapılmaz kendi futbolumuzu oynarsak hiç şansları yok.

Fenerbahçe zor deplasman hem de çok zor deplasman son 10 yıldır biz yenemedik iyi defans yapmak lazım stochu eboue alexi melonun kilitlemesi lazım ama defansdan vazgeçmemek lazım iyi defans yaparsak ve sabırlı oynarsak kontradan golu buluruz takım defansın mutlaka iyi olması lazım 4-4-2 oynasak dahi sistemin 4-6-0 yada 6-4-0 olması lazım necati ve elmander ortasahaya selçuk melo defansa yardım etmesi lazım mutlaka gol buluruz açık oynarsak kadıköyde dağılırız

Geri
Üst Alt