STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

bizde cürük olan birtek hakan balta var. inşallah bizi yakmaz. enginin zigleri dagıtmasını bekliyorum.

bizde cürük olan birtek hakan balta var. inşallah bizi yakmaz. enginin zigleri dagıtmasını bekliyorum.

Balta Topuz'u durdurabilir de Dia veya Stoch o bölgeye kayarsa zorlanabiliriz.

Balta Topuz'u durdurabilir de Dia veya Stoch o bölgeye kayarsa zorlanabiliriz.

bencede stoch bir saatten sonra o kanada gececektir. dikkat edersen ilk macta macın sonlarında o kanada gecip golü attırmıştı son dakkada.

Hakan Balta bu sene en garanti halkalarimizdan biri. Cok iyi oynuyor. Artik gecen sezonu silin kafanizdan. Sözlesme uzatilmasindan bile yanayim simdiden

enkin in özellikle kendini atmaması,kıvranmaması lazım...bizim aleyhimize olur...

hoca uyarır zaten mactan önce kanımca enkini...

baros oynamasın da

Hakan Balta'dan kimse korkmasın bence defansif anlamda başarılı bir maç çıkartır. Ama iki kanadımız arasında çok fark var. Hakan+Emre ikilisi ile Eboue+Engin ikilisi arasında dağlar kadar fark var. Büyük bir ihtimalle soldan fazla atak yapamayız. Belkide Necati sola yakın oynar sol taraf 3 kişi olur.

419065_10150624856696843_340109246842_9731344_255452113_n.jpg

Tek vücut olduk. Geliyoruz. :D

ahaha resme 1 dk bakdım olum bu kim dedim engin mi emremi diye meğersem birleştirmişler

kafayı yedim iyice

Gereksiz olmuş.

-Sakin ama sağlam olmalıyız.

-Ceza sahasının civarlarında faul yapmaktan kaçınmalıyız.

-Tahriklere kapılıp kart görmemeliyiz.

-Kontrollü oynama düşüncesiyle oyunu kendi sahamızda kabullenmemeliyiz.

-Mümkün oldukça kopu kendimizde tutmalıyız.

Maçın 0-0 biteceğine dair hissiyatım var.

İlave olarak, Stoch'un bildik sağa çekip vurma olayına engel olunmalı, bunu yaparken faul yapmaktan uzak durulmalı.

Play off saçmalığı olmasaydı bu maçta 1 puan alınması halinde şampiyon olunacaktı. Bu açıdan da manidar olacaktı.

Hakan Balta bu sene en garanti halkalarimizdan biri. Cok iyi oynuyor. Artik gecen sezonu silin kafanizdan. Sözlesme uzatilmasindan bile yanayim simdiden

yapma etme yahu ne saglamı. ne garantisi. idare ediyor sadece. antalya macında yaptıgı hatayı gördük. manisa macında thum ayagında acmasa golü atabilirdi. orda ofsaytı bozuyor adam. cok kolay calım yiyor. eger güvenebiliyosan ne mutlu sana onur:)

yapma etme yahu ne saglamı. ne garantisi. idare ediyor sadece. antalya macında yaptıgı hatayı gördük. manisa macında thum ayagında acmasa golü atabilirdi. orda ofsaytı bozuyor adam. cok kolay calım yiyor. eger güvenebiliyosan ne mutlu sana onur:)

Güveniyorum Baris. Isini yapiyor. Cogu macta hatasiz oynuyor. Bazi maclarda da 1-2 hata yapsin yani, o kadar da olur. Kimse demiyor ki Hakan inanilmaz bir sol bek diye ama bu seneki gayretini de takdir etmek lazim. En basit örnek, sakatlanma pahasina cizgiden mucizevi sekilde cikardigi top. Gecen sene görebilirmiydik bu gayreti? Ziegler´den iyi valla :)

Selcuk gercek Galatasarayli olsun :) Frikikten bir gol ne müthis olurdu ya

Balta iyi takımda sırıtmaz. Kötü takımda batırır. Çünkü ekstra hiç bir özelliği olmayan bir adam. Takım iyiyse o da bariz bir hata yapmadan götürür. Ama takım kötü olursa takıma katacağı bir şey olmadığı için geçen seneki gibi olur :)

Güveniyorum Baris. Isini yapiyor. Cogu macta hatasiz oynuyor. Bazi maclarda da 1-2 hata yapsin yani, o kadar da olur. Kimse demiyor ki Hakan inanilmaz bir sol bek diye ama bu seneki gayretini de takdir etmek lazim. En basit örnek, sakatlanma pahasina cizgiden mucizevi sekilde cikardigi top. Gecen sene görebilirmiydik bu gayreti? Ziegler´den iyi valla :)

abi okadarda gayret etsin. şu yanındaki adamları görünce utanıpta gayret eder insan zaten:) zieglere gelince fenerde engüvendigim oyuncu. engin pert eder onu gününde olursa tabi.

Balta yerine sezon sonu mutlaka iyi bir hucumcu bek alinmali, tercihim kontenjandan dolayi Hasan Ali Kaldirim olurdu veya cok ovulen Atila Turan var Fransa'da 18 yasinda falan o da olabilir (hic izlemedim ama iyiymis).

Neyse bu maci aliriz, inancim tam. Bu sezon diger sezonlara benzemez...

Sol beke yabancı lüksümüz olmadığı ve Hakan'dan iyi türk sol bek olmadığı için tartışmaya gerek yok bence.

hakan balta nin yerine alinabilecek bir yerli sol bek bakiyorum, yok ki, belki bir hasan ali var ?

Geri
Üst Alt