STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Aynen öyle, biz rakibi beklersek kazanırız. Onlar zaten kazanmak sorunda, kesinlikle kontrollü oynamalıyız.

Galatasaray'ın tarih boyunca kontrollü oynayabildiği maç hatırlamıyorum .Kazandığımız tüm maçları deli gibi hücum ederek kazandık .Kontrollü oyun çok teknik ve sakin oyuncularla mümkün .Bizde bu tanıma uyan en fazla 3 4 oyuncu var .En fazla.

Kontrollü oynayacak oyuncularımız mevcut.Elmander , Selçuk , Melo, Ujfa, Semih, Emre Çolak, Eboue vs vs vs

Kontrollü oynayacak oyuncularımız mevcut.Elmander , Selçuk , Melo, Ujfa, Semih, Emre Çolak, Eboue vs vs vs

Eboue ,Melo ,Selçuk ve Ujfalusi'den başka bence bu oyunu oynayabilecek oyuncu yok .Belki birde Necati.

Normalde bir ay onceden motive olan ben, nedense maca 3-4 gun kala hala derbi havasina giremedim bi turlu :ka23:

Kontrolsüz oynarsak farklı kaybederiz

Ben Galatasaray´in kontrollü oynayip da cok akillica bir oyunla mac kazandigini hatirlamiyorum acikcasi. Bilmedigimiz sistemi oynamaya calisirsak, asil o zaman kaybederiz. Galatasaray kendi oyununu Fenerbahce´ye kabul ettirmeli ki maci kazanalim. Gerisi bos bence. Tabiki suursuzca oynamayacagiz. Fatih Terim´in önemli maclarda taktikleri hep iyi olmustur. Güveniyorum. Ayrica Galatasaray bu sene suursuzca saldirmiyor ki. Gayet kontrollü bir sistemi var aslinda.

Orta sahamız onlardana daha iyi,bu avantajı kullanabilirsek rahat kazanırız.Selçuk ve Melo'ya çok iş düşüyor,sakin olup futbolumuzu oynarsak kazancağımızdan şüphe etmiyorum.

orta sahamızı kolay geçemezler,uzun toplarla savunmamız üzerine oyun oynayacaklar semih maalesef en yumuşak karnımız,umarım ilk yarım saatte kırmızı görmeyiz bu yüzden

Ama Fener maclarini bu sene izledin heralde.

Kadiköy'de hücüm ve pres yapan takim Fener'i evine gömüyordu. Sonucta ama kalite konustu. Ama biz bastirirsak, rahat kazaniriz, biz daha iyi top oynuyoruz, eger rahat oynarsak ve üstümüze gelmelerini beklersek, zora girebilir bence. Zaten Stoch uzakten vuruyor ondan ona top gelmemeli bile ve bu yüzden pres yapmaliyiz. Taraftarlari da var tabiki, eger beklersek onlarin da etkisi büyük olabilir.

Pres Pres Pres !

Pres ayri bir olay. Saha icinde Elmander ve Engin gibi adamlar varken ve saha kenarinda Fatih hoca varken zaten ister istemez presi hucumda baslatiyoruz :ka19:

Lakin benim kastettigim nokta, suursuzca baski kurup Semih ve Ujfalusisine kadar takimi orta saha cizgisine cikarmak gibi. Biz oraya gidip kendi oyunumuzu kendi sahalarinda onlara kabul ettirecegiz. Zaten aksi dusunulemez.

Yıllar sonra ilk kez açık ara daha kaliteli bir kadromuz var . Muhtemelen kazanırız. Hem kaliteli hem "yürekli" oyunculardan kuruluyuz.

Kontrollü oyun bizim işimiz değil.Çok isterdim Galatasaray'ın o tür oyun sergileyebilmesini fakat yapamıyoruz ne yazık ki .Hücum edeceğiz ,ya kazanırız ya farklı kaybederiz.

Bu sezon genel anlamda hic bir takim icin gider fark atariz gibi seyler aklimdan gecmedi. Lakin bu maci kazanacagimizdan o kadar eminim ki, derbi havasina bile giremedim bu sefer. Bu takim 4 yese 5, 9 yese 10 atar hic suphem yok bundan.

orta sahamızı kolay geçemezler,uzun toplarla savunmamız üzerine oyun oynayacaklar semih maalesef en yumuşak karnımız,umarım ilk yarım saatte kırmızı görmeyiz bu yüzden

Semih Inönü´de de oynadi. Evimizde Fenerbahce´ye karsi da oynadi. Yasina göre cok olgun oynuyor bence. En zayif halkamizin Semih oldugunu düsünmüyorum. Bizim icin cok önemli olduguna inaniyorum hatta

Uzun yillardan beri bütün hatlarin birbirine yakin ve saglam oldugu bir kadroya sahip olamamistik. Hep 1 veya 2 bölge eksikti. Bu kadro bana güven veriyor. Teknik Direktörüyle, kalecisiyle, defansiyla, orta sahasiyla, forvetleriyle güven veriyor. Bu yil yenmeyeceksek ne zaman? Hersey lehimize. Bi zahmet bu lanetten kurtulalim yani. O yil bu yil

Mac öncesi her türlü pisligi yapacaklar. Eeee kurulus sebebi GALATASARAY'i yenmek olan bir kulüpten fair play'a uymalarini beklemeyelim. Bizim cocuklar sakin olsun bu maci 3-0 alacagiz.

Bu sezon diger sezonlardan farkli olan birsey var, buna kimse deginmiyor. Galatasaray, malesef uzun bir zaman gecekondu atmosferinden cikip yabanci oldugu şato ortamina ayak uydurmakta sinifta kaliyordu. Simdi ise şatolarin şatosunda oynamaya alismis bir Galatasaray var. Arenanin atmosferini tadan bu takim Kadikoy'de zerre kadar etkilenmeyecektir kanaatindeyim. Bence takimin oyun kalitesinden ziyade cok daha onemli olan unsur bu.

Ben futbolda hep şuna inandım, bir takım ne biliyosa onu oynamalı. İkircikli oyunlar aman şuna bana yeter ayaklarını beceren Manu'dan başka takım görmedim.

Şimdi biz onlardan 9 puan öndeyiz ve Kadıköy'e rahat bir şekilde gidiyoruz.Takım olarak da onlardan hayli üstünüz ve başımızda Fatih Terim gibi bir adam var.Bunlar bizim artı yönlerimiz olarak öne çıkanlar.Fenerbahçe ise; düştükleri durumdan dolayı(inşallah daha beter olurlar) iç sahada aldıkları puanların sonucunda potada kaldılar bir şekilde.Ama takım olarak bir çok defolu bölgeleri var.Eskişehirspor maçında görüldüğü üzere savunma arkasına atılan toplarda oldukça kötüler ki bu işi ligde en iyi yapan oyuncular biri olan Selçuk İnan gibi bir adamımız var.İnisiyatif alan oyuncuları da çok fazla değil, sadece Alex ile Stoch var ki Stoch'un sadece taraftar gazıyla iç sahada iyi işler yaptığını görüyoruz, deplasmanda iyi işler yaptığını varsa bilen söylesin.Oyunun ilk 15 dakikası bizim için çok önemli.Taraftar gazıyla maça hızlı başlayacaklar ve golü bulmak isteyeceklerdir.Eğer golü bulamazlar ise işlerin bizim için çok daha kolay olacağına inanıyorum.Çünkü geride olan ve stresli olan taraf onlar.Bakalım bu sene hakemleri baskı altına alan başkanları da yok başlarında.Ben net bir galibiyet alacağımıza inanıyorum ve takımımıza son derece güveniyorum, Allah yardımcımız olsun. :)

Fenerbahçe'nin savunması ciddi derecede kötü.Savunma arkasına atacağımız toplarla gol buluruz kesinlikle.

Bence fenerbahçenin en büyük dezavantajı hala küme düşüp düşmeyeceklerini bilmemeleri ve çok büyük ihtimallede geçen seneki şampiyonluğu kaybedip maçtan sonra küme düşecekler sabaha kadar uyumasın eşşekler

Geri
Üst Alt