- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00
2 gün kaldi
2 gün kaldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yobo demiş ki galatasaraylı oyuncular kendini kanıtlamaya çalışacak ama biz izin vermeyece la hırbo ilk maçta eboue yeterince kanıtlamadı mı sana pazara gittin geldin
yobo demiş ki galatasaraylı oyuncular kendini kanıtlamaya çalışacak ama biz izin vermeyece la hırbo ilk maçta eboue yeterince kanıtlamadı mı sana pazara gittin geldin
Sabri'yi dinamizm için oyuna alabilir. Tabi önde olursak.
Tahmin ediyorum ki ilk Baros sonra Aydın girer oyuna. Gidişata göre de Riera, Ceyhun, Sabri girer.
Eğer Baros Neco yerine girer, ardından Aydın Emre girer ve farkı arttırabilirsek Fatih Hoca Riera>Elmander değişikliğine giderek 4-5-1'e dönebilir. Böylece hem orta sahada kalabalık olur, Fenerbahçe'ye zor geçit veririz, hem de hızlı hücumlarla daha çok gol bulabiliriz.
Benim bütün planlarım ikinci yarıya en az 1 farklı önde girmek üzerine. Umarım ilk golü biz atarız ve maç boyunca önde götürürüz maçı.
sabri rakibe dinamizm katar. karşısında sabriyi gören adamlar coşuyor ister istemez![]()
MİY maçı son dakikalar. Sabri çok iyi geliyordu sağdan. Neco'nun golü onun sayesinde geldi. :ka19:
Kadıköy'de zor abi, adamlar bizden daha iyi. 38 mactır yenilmiyorlar. Biz 11 senedir yenemiyoruz. Adamlar'da Alex, Stoch, Sow gibi direk kaleyi gördümü affetmeyen adamlar var. Ben yine yenilcegimizi düsünüyorum bide aşırı motive olucaklar. Bu iş kaçınılmaz![]()
Kadıköy'de zor abi, adamlar bizden daha iyi. 38 mactır yenilmiyorlar. Biz 11 senedir yenemiyoruz. Adamlar'da Alex, Stoch, Sow gibi direk kaleyi gördümü affetmeyen adamlar var. Ben yine yenilcegimizi düsünüyorum bide aşırı motive olucaklar. Bu iş kaçınılmaz![]()
Abi cok iyi adamlarÖyle demeyin bu iş kaçınılmaz...