STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

2 gün kaldi

yobo demiş ki galatasaraylı oyuncular kendini kanıtlamaya çalışacak ama biz izin vermeyece la hırbo ilk maçta eboue yeterince kanıtlamadı mı sana pazara gittin geldin

yobo demiş ki galatasaraylı oyuncular kendini kanıtlamaya çalışacak ama biz izin vermeyece la hırbo ilk maçta eboue yeterince kanıtlamadı mı sana pazara gittin geldin

Boş boş açıklama yapıyor. Biz kendimizi kanıtlamışız. Koskoca RealMadrid Deportivo deplasmanını 19 yıl kazanamamış, FB deplasmanını 11 yıl kazanamadık diye büyütecek bişey yok. Asıl kazanması gereken onlar. Sezon başında "şikesiz de şampiyon olabileceğimizi kanıtlayacağız" falan diyorlardı, şimdi 9 puan gerideler. Şampiyon olamayacaklardı play off olmasa. 9 puan farkı eritmek için 3 puan almak zorunda olan onlar. 1 puan bizim işimize gelir ama onların işine gelmez.

Sabri'yi dinamizm için oyuna alabilir. Tabi önde olursak.

Tahmin ediyorum ki ilk Baros sonra Aydın girer oyuna. Gidişata göre de Riera, Ceyhun, Sabri girer.

Eğer Baros Neco yerine girer, ardından Aydın Emre girer ve farkı arttırabilirsek Fatih Hoca Riera>Elmander değişikliğine giderek 4-5-1'e dönebilir. Böylece hem orta sahada kalabalık olur, Fenerbahçe'ye zor geçit veririz, hem de hızlı hücumlarla daha çok gol bulabiliriz.

Benim bütün planlarım ikinci yarıya en az 1 farklı önde girmek üzerine. Umarım ilk golü biz atarız ve maç boyunca önde götürürüz maçı.

sabri rakibe dinamizm katar. karşısında sabriyi gören adamlar coşuyor ister istemez:D

sabri rakibe dinamizm katar. karşısında sabriyi gören adamlar coşuyor ister istemez:D

MİY maçı son dakikalar. Sabri çok iyi geliyordu sağdan. Neco'nun golü onun sayesinde geldi. :ka19:

Baros'a oynarsa adam markaji verelim ki kirmizi kart gormesin :)

Kadıköy'de zor abi, adamlar bizden daha iyi. 38 mactır yenilmiyorlar. Biz 11 senedir yenemiyoruz. Adamlar'da Alex, Stoch, Sow gibi direk kaleyi gördümü affetmeyen adamlar var. Ben yine yenilcegimizi düsünüyorum bide aşırı motive olucaklar. Bu iş kaçınılmaz :D

MİY maçı son dakikalar. Sabri çok iyi geliyordu sağdan. Neco'nun golü onun sayesinde geldi. :ka19:

iyide orda pas vermesi gerekirken sacma sapan şut vurdu necatinin önüne geldi. yani egri gemi dogru sefer oldu. 1 tane dogrusu varsa 30 tane yanlışı var. mac garantiye alınmadan sabriyi oyuna sokmak rus ruleti oynamakla eş degerdir:hang:

Kadıköy'de zor abi, adamlar bizden daha iyi. 38 mactır yenilmiyorlar. Biz 11 senedir yenemiyoruz. Adamlar'da Alex, Stoch, Sow gibi direk kaleyi gördümü affetmeyen adamlar var. Ben yine yenilcegimizi düsünüyorum bide aşırı motive olucaklar. Bu iş kaçınılmaz :D

Senin Selçuk, Melo, Semih, Ujfa, Elmander, Necati (deplasmansever), Muslara, Eboue, Engin gibi adamlarının olduğunu unutuyorsun sanırım :D

Korkaklar dayak yemeye mahkumdur. Karakter, yürek meselesi. Allahtan basimizda senin gibi korkak bir Teknik Direktörümüz yok

Adam 50 metre totem direği dikmiş :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

bu zihniyetle bir dolu insan vardı takımda. en sonunda hemen hemen hepsini temizledik. bu zihniyetle hayatta başarılı olmak imkansız.

edit:totemmi yaptın yoksa:ays:

Abi cok iyi adamlar :D Öyle demeyin bu iş kaçınılmaz...

Muslera dan Elmander e, bizim oyuncuların hepsi tek tek onlardan iyi. Geçen sene onların kadrosu iyiydi ama şu an biz daha iyiyiz. Üstelik kadromuzdaki yeni transferler, feneri ipleyecek oyuncular değiller. Stresin s si akıllarına bile gelmez. İlk maçta Eboue nin attığı golü gördünüz. Oyuncak gibi oynadı defanslarıyla. Elmander öyle. Melo öyle. Kim takar feneri... Stres sadece biz taraftarda.

Bizim hoca onlarınkine 5-10 basar. Aykut un ne taktiği var ne sistemi. Küçük takımlar gibi, duran top olsun diye bekliyorlar. Sonra karambolden birisi atar. Tek taktikleri bu.

Yıllardır onları kurtaran bir tılsım vardı...Bence tılsım da bitti...Fark bekliyorum.

Bence de her mevkide Fenerbahçe'den üstün durumdayız. Tek avantajları maçın orada olması. Ama bizimkiler profesyonellikleriyle üstesinden gelecektir. Maça Emre Çolak yerine Riera ile başlanmasını daha doğru buluyorum şahsen. Normal şartlar altında Galatasaray'ın mutlaka galip gelmesi gereken bir maç. Allah utandırmasın.

önde basalım yeter. kontra atak yapmaktan acizler bikere koşamıyorlar. ama geride bekleyip üstümüze cekersek atamıcakları varsa bile gelir atarlar. orta sahada basıp bizim sahada oynamaların engellersek hicbir halt edemezler.

Geri
Üst Alt