STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Fatih Imparatore Terimi cok seviorum ya. evlernirsem nikah şahidim olsa ne güzel olur :D :D :D

2 senedir Kadıköy'de yenemiyorlar.

Onu konuşan yok.

Hem de eze eze kazanabileceğimiz maclar oynadık.

Kaç gündür yenemiyorlar bizi Lig Tv stayla,rahat 365 gün vardır herhalde.

Ligtv'de şuan maçın tekrarını izliyorum da mal fenerliler daha 15.dk'da "oğlan bizim kız bizim" söylemeye başlamışlar.Harbi timsahı çok seviyor bunlar..

Maç 2-1 ken de son 15 dakikada falan "fener gol gol gol şampiyonluk geliyor" diye bağırdılar.. Gerçi bağıramadılar, çünkü o sıralar orta sahaya gelemiyordu takımları ve her pozisyonumuzda kalp spazmı geçiriyorlardı.. Nihayetinde fena dot oldular..

Bi de Engin normalde çekmeyeceği yerlerde topa vurur gibi yapar çeker, halbuki vursa daha tehlikeli olacaktır.. Ama bgün hem ilk yarıdaki hem de ikinci yarıdaki çaprazdan Volkanla karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çekmesi gerekirken yerde cılız vuruşlar yaptı.. Artı Salmanın da dediği gibi o ezdiği top affedilir cinsten değil.. Hele son dakika faul olan pozisyonda Emreye o topu kaptırsa Allah muhafaza herşey olabilirdi....

ALLAH'IM sana şükürler olsun şu Engine rağmen 2-0'dan an azından maçı berabere bitirdiğimiz için.2-0 olduğunda ne yaşadığımı ben biliyorum.İNŞALLAH ŞAMPİYONUZÇ

Stoch karşısında gerçek bir sağ bek görünce yıldızı söndü..

valla, yinede aykut salagi onu oyundna alinca cok pis güldüm, sevindim de.

bir tane önüne top düserdi, vurur, gol olurdu.

aykut cok mal td ya, yemin ediyorum.

3. golü atip, maci bitirmek varken, az daha yeniliyordu, bu kadar da korkak olunmaz ki

evinde oyniyorsun, galibiyete ihtiacin var, ne bileyim kac yildir yenilmiyorsun bu takima...

aykut insAllah hic ayrilmaz fb den haha

simdi bak, bir dahaki macta "hatalardan ders cikardim" diyip, feneri cok ofansif oynatir, bu kez ofansi abarttigi icin koyariz ))))

Hala Engin'e laf ediyorlar ya...

Olm Adam 10597 mt koşmuş la...:)

Ne yapacaktı Messi'lik mi gayet basit oynadı savunmasınada yardım etti...

Ben beğendim Engini...

Stoch'u oyundan almanın nasıl bir mantıklı açıklaması olur ya :D

Engin sut. Engin sut.

Babam: ,, Kiz gibi vurior ya ! "

Babam, anneme bakior, kivirmia calisior lafi :D

___

gercekden, cok garip sutlar ati Engin bugün. bir iki dogru dürüst '"füze" gibi atsaydi , yenerdik. Kewell olsaydi .. :'(

neyse, yinede mücadelesi icin tebrikler. En cok kosan oyuncuymus.

valla, yinede aykut salagi onu oyundna alinca cok pis güldüm, sevindim de.

bir tane önüne top düserdi, vurur, gol olurdu.

aykut cok mal td ya, yemin ediyorum.

3. golü atip, maci bitirmek varken, az daha yeniliyordu, bu kadar da korkak olunmaz ki

evinde oyniyorsun, galibiyete ihtiacin var, ne bileyim kac yildir yenilmiyorsun bu takima...

aykut insAllah hic ayrilmaz fb den haha

simdi bak, bir dahaki macta "hatalardan ders cikardim" diyip, feneri cok ofansif oynatir, bu kez ofansi abarttigi icin koyariz ))))

Renkdaş o da çok iyi biliyor ilk 15 dk. oyunu gazla götürebildiklerini ve Galatasaray'ın çok pis geleceğini. Ondan bala attığı iki golün üstüne yatmaya çalışıyor. ama mal mı, evet mal.

Maç 2-1 ken de son 15 dakikada falan "fener gol gol gol şampiyonluk geliyor" diye bağırdılar.. Gerçi bağıramadılar, çünkü o sıralar orta sahaya gelemiyordu takımları ve her pozisyonumuzda kalp spazmı geçiriyorlardı.. Nihayetinde fena dot oldular..

Bi de Engin normalde çekmeyeceği yerlerde topa vurur gibi yapar çeker, halbuki vursa daha tehlikeli olacaktır.. Ama bgün hem ilk yarıdaki hem de ikinci yarıdaki çaprazdan Volkanla karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çekmesi gerekirken yerde cılız vuruşlar yaptı.. Artı Salmanın da dediği gibi o ezdiği top affedilir cinsten değil.. Hele son dakika faul olan pozisyonda Emreye o topu kaptırsa Allah muhafaza herşey olabilirdi....

bir tane soldan süper bir sut imkani yakaladi, benim bildigim engin saglak, sagina cekip, uzak köseye plase yollasa, gol ama engin hemen sol ayagini kulandi, b.k gibi sut cekti.

o da net pozisyon idi.

ama neyse, engin yinede lazim, faydali oyuncu.

kazimdan daha iyi bir kere.

ilk alindiginda herkes bu ne diye tepki veriyordu

ama oynadigi futbol genel olarak baktiginda fena degil.

edit: transfermarkt iki ayaginida kullaniyor yazmis, neyse.

bu arada Aydini nasil buldunuz?

Makus talihimizi yendiğimizi düşünüyorum artık.Bundan sonraki fener maçlarında tedirgin olan taraf biz değil onlar olucaktır.Çünkü oyun olarak ta taraftar olarak futbolcu kalitesi olarakta her türlü yönden bu sene onları çok ezdik.Önümüzdeki karıköyde oynancak maçta maçın favorisi olarak %90 favori olarak görüyorum kendimizi bugünkü 60 dakkalık oyun bunu gösterdi çünkü.Ben değil herkes gördü 2. yarıda tırnaklarını yiyip bitiren ezikleri.Aslan parçalarını kutluyorum helal olsun varsın yenilsinler ama böle mücadele etsinler baroşa da bir lafım var okadar para alıyorsun bu taraftar seni bu kadar seviyor pro futbolcusun pl oynamıs adamsın kardeşim o topa öyle vurulurmu ya

Stoch zaten bişey yapmıyodu sadece Ebuoe'nin hücuma katkısı olmuyor gibiydi...

Çıkınca hepten sol tarafı inletmeye başladık...

Geri
Üst Alt