Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su amkarbati en azindan alsaydik varya ocakta
O değil de bu fenerli Selçuk az kalsın yine atıyordu nasıl bir şanstır bu arkadaş.
2 senedir Kadıköy'de yenemiyorlar.
Onu konuşan yok.
Hem de eze eze kazanabileceğimiz maclar oynadık.
Ligtv'de şuan maçın tekrarını izliyorum da mal fenerliler daha 15.dk'da "oğlan bizim kız bizim" söylemeye başlamışlar.Harbi timsahı çok seviyor bunlar..
Stoch karşısında gerçek bir sağ bek görünce yıldızı söndü..
Stoch'u oyundan almanın nasıl bir mantıklı açıklaması olur ya![]()
valla, yinede aykut salagi onu oyundna alinca cok pis güldüm, sevindim de.
bir tane önüne top düserdi, vurur, gol olurdu.
aykut cok mal td ya, yemin ediyorum.
3. golü atip, maci bitirmek varken, az daha yeniliyordu, bu kadar da korkak olunmaz ki
evinde oyniyorsun, galibiyete ihtiacin var, ne bileyim kac yildir yenilmiyorsun bu takima...
aykut insAllah hic ayrilmaz fb den haha
simdi bak, bir dahaki macta "hatalardan ders cikardim" diyip, feneri cok ofansif oynatir, bu kez ofansi abarttigi icin koyariz ))))
Maç 2-1 ken de son 15 dakikada falan "fener gol gol gol şampiyonluk geliyor" diye bağırdılar.. Gerçi bağıramadılar, çünkü o sıralar orta sahaya gelemiyordu takımları ve her pozisyonumuzda kalp spazmı geçiriyorlardı.. Nihayetinde fena dot oldular..
Bi de Engin normalde çekmeyeceği yerlerde topa vurur gibi yapar çeker, halbuki vursa daha tehlikeli olacaktır.. Ama bgün hem ilk yarıdaki hem de ikinci yarıdaki çaprazdan Volkanla karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çekmesi gerekirken yerde cılız vuruşlar yaptı.. Artı Salmanın da dediği gibi o ezdiği top affedilir cinsten değil.. Hele son dakika faul olan pozisyonda Emreye o topu kaptırsa Allah muhafaza herşey olabilirdi....
Adam Alex'i de aldı,Cristian varken saçma salak oynayan,dedim 2-2 oldu bu maç kafadan en az.